- 1 Aralık 2012
- 1.165
- 127
Dediğim gibi 6 aydan uzun süredir elinizde olan ne varsa atın! Niye elinizde tutuyorsunuz ki? Hem yerden de tasarruf edersiniz; o kadar şey boşuna yer kaplıyor. Parfümler zaten dura dura esansı ağırlaşmıştır ki bir de orjinal de değil yani! Yani dediğim gibi ambalajlarda ya da etiketlerde tüketim zamanları yazar bakın lütfenevet var. ben de zaten vazgeçtim avon ve oriflameden ama işte elimde kaldı. artık dışardan deneyerek almaya karar verdim hem daha kaliteli ve bilindik. bir de 6m 12m falan yazıyor ya ben o kadar sürede hayatta bitiremem hatta liseden kalma mallar hala var ruj var allık var niveanın cherry si var atmalı mıyım onları sence? yani görünürde farklılık yok sürsen yine aynı görünüyor ama arka planda cildime zarar vermesin. ojeler var 1-2-3 yıllık onları da pek anlamıyorum nasıl bozulduğunu
Ojelerin de bozuk olduğu,yağının yüzeye çıkmasından ve koyulaşmasından anlaşılır. Belki 1 seneliklere birşey olmamıştır
Sanırım siz bunları atmaya kıyamıyorsunuz ama inanın bu kadar şeyi elinizde tutmnız hem israf hem de çok gereksiz