Cateciğim, aslında yader11 çok güzel açıklamış ve bence de Ersağ, ürünlerinin tanıtım sayfasında içerik bilgisini mutlaka yazmalı ki, biz de görelim; ona göre alalım. İllaki zararlı içerik var diye değil tabiki; mesela bir madde, bir kişide alerjik reaksiyon gösteriyordur, kullanmaması gerekiyordur gibi... Şimdilik yetkililerden bazı ürünlerin içeriğiyle ilgili net bir bilgi gelmedi, bekliyoruz. Bir arkadaşımıza sadece ALS var, o da çok az demiş ama bazı arkadaşlarımız da sls var diyor. Biraz sabretmek gerekiyor sanırım. İstersen diğer topikte hangi ürünün içeriğini öğrenmek istiyorsan yaz, kullanan arkadaşlar muhakkak yardımcı olurlarhımmm....boreas09 ersağ topiğine bakmıyorum...burayı takip etmekteyim...adamlar kimyasal katkılar konusunda bu kadar duyarlı ve hassas tüketicilere gerçekleri söyleyebilirler mi soru işareti... cevaplarını beklemek gerekiyor...tabii herkes kimyasala bu kadar karşı olmak zorunda değil ne kadar kimyasal az o kadar kar diye düşünen tüketiciler de yok değil...dün kullanan arkadaşlarımızın içeriğindeki maddeleri yazmasını bu yüzden istemiştim.nette bulunmuyor bazı ürünlerin içerikleri etiketi bizzat görmek gerekiyor yada yetkililerden cevap beklemek.......
Cateciğim, aslında yader11 çok güzel açıklamış ve bence de Ersağ, ürünlerinin tanıtım sayfasında içerik bilgisini mutlaka yazmalı ki, biz de görelim; ona göre alalım. İllaki zararlı içerik var diye değil tabiki; mesela bir madde, bir kişide alerjik reaksiyon gösteriyordur, kullanmaması gerekiyordur gibi... Şimdilik yetkililerden bazı ürünlerin içeriğiyle ilgili net bir bilgi gelmedi, bekliyoruz. Bir arkadaşımıza sadece ALS var, o da çok az demiş ama bazı arkadaşlarımız da sls var diyor. Biraz sabretmek gerekiyor sanırım. İstersen diğer topikte hangi ürünün içeriğini öğrenmek istiyorsan yaz, kullanan arkadaşlar muhakkak yardımcı olurlar
Kizlar ersagin urunlerini Es gecmeyin
Bence. Gayet saglikli dogal urunler uretiyorlar.
yader11 sen bu ersağ markasının ürünlerinden kullanıyor,güveniyor ve bizlere de tavsiye ediyorsun.elinde olan ürünler arasında el kremi,vücut losyonu,yüz kremi,şampuan ve güneş koruyucu varsa eğer içeriklerini yazar mısın?
anladım teşekkür ederim yader11...dilersen sen daha uygun old. paylaşırsın ersağ ürünleri içeriklerini...benim şuan da elimde herhangi bir güneş koruyucu yok...daha önce de bu topikte yazmıştım aradım ama bir türlü aklıma yatanı bulamadım diye :)
Havuç yağı buğday tenlileri bronzlaştırır, beyaz tenlileri de istakoz gibi kızartırHavuç yağının da bronzlastirdigini biliyorum.
Havuç yağı buğday tenlileri bronzlaştırır, beyaz tenlileri de istakoz gibi kızartırzaten havuç yağını da tatilin ilk günü ya da güneşlenmenin ilk günü kullanırsan, zencinin bile tenini su toplattırır . Öyle acayip bir yağı. Üç-dört gün sonra kullanmayı öneriyorlar.
Geçen sene yazlığın olduğu yerde zenciler çoktu. Dayım baktı baktı, hadi biz geliyoruz güneşlenmeye, şezlongta yatmaya da, bunlar niye gelmiş ki demişti ve biz kopmuştukHay Allah, akşam akşam nerden aklıma geldiyse
Araştırdığım 10-15 markadan birisiydi. Puanı turuncu 4-5 çıkmıştı. Fena deği ama daha iyi puan alan markalar da var. Tabiki bir de nasıl bir ürün istediğinize bağlısebamedin ürünlerini araştıran var mı....notu kaç merak ediyorum doğrusu????
karakafes otu kreminden memnun kalmaya başladım, yüzüm yumuşacık, kendimi bebek gibi hissediyorum dokununcabir de birkaç sivilcem giderse süper olacak inşallah teşekkürler boreas, takibindeyim
sebamedin ürünlerini araştıran var mı....notu kaç merak ediyorum doğrusu????
karakafes otu kreminden memnun kalmaya başladım, yüzüm yumuşacık, kendimi bebek gibi hissediyorum dokununcabir de birkaç sivilcem giderse süper olacak inşallah teşekkürler boreas, takibindeyim
bide kaç gün oldu cnm kullanalı onu sormayı unuttum..
Çok sevindim canım. Bak, bir ay geçsin; daha da memnun kalacaksın. Ben gerçekten de çok memnunum. Hep diyorum; çok etkili bir anti agingkarakafes otu kreminden memnun kalmaya başladım, yüzüm yumuşacık, kendimi bebek gibi hissediyorum dokununcabir de birkaç sivilcem giderse süper olacak inşallah teşekkürler boreas, takibindeyim
bir hafta oldu sanırımama çok güzel inşallah hemen bitmez. ablama da bir dahaki sefere aynısefa kremi alacağım, bu meme çatlaklarına iyi gelir umarım. sahi boreas09, bunu nasıl aştı acaba? canavar gibi emiyor yeğenim ablamı, bir günde yara yaptı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?