Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ewg'de dünya çapında bilinen tanınmış markalara ulaşabiliyorsun isim olarak. Onun haricinde içerik olarak yazdığımız zaman bilgi veriyor. Bir de cosdna varersağ ürünlerinin etiketini inceleyen varmı ben int sitesinden bulamadım fiyatlarını flnda araştırma evresindeyim kullanıcı yorumları güzel fakat ewgde fln bakan varmı daha detaylı bilgisi olan ? beni aydınlatacak :)
Canım ewg'de dünya çapında bilinen tanınmış markalara ulaşabiliyorsun isim olarak. Onun haricinde içerik olarak yazdığımız zaman bilgi veriyor. Bir de cosdna var
O yazıyı ben de okumuştum ve 0 benim de dikkatimi çekmişti hatta mesaj yazmıştım. Aslında kendisi nötron demek istemişti. İyi ki dikkatinizi çekti. Bu aralar dalgınım da
Canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum şuan. Aslında dün ersağ alacaktım ama talihsizlik oldu. Var bunda da bir hayır :) Ama karakafesotu kremden memnunum. Karakafesotu gerçekten de çok güçlü bir anti aging. İsim yapmış bitkisel krem içeriklerinde hep bu ot varşuan sadece izlemede kalsam araştırma yapsam daha iyi olucak hem benim ürünlerde bitsin kesinleşen alacağım bitki sandığından Karakafesotu Kremi, Antiaging özellikli bakım krem olacak şuanlık :):)
Yok canım ben bir yazısında okumuştum 0 yazdığını, sormuştum. Belki de benden sonra düzeltildinötr demek istemiştim çok çok çok pardon kızlar...kopyala yapıştır derken yanlış yazmışım...kusura bakmayın lütfen.....
Ok. Canım. Benim iPhone nötr'ü nötron diye düzeltmiş bu aradaEvet ben zaman buldukca istenilen urunlerin bende olanlarin iceriklerini yazarim sende drdektifligini yaparsin.nasilolur canim?
Biliyorum canım. Cosdna el değiştirdiği için öyle söylemişti ama karşılaştırma yaparken bazen işe yarıyor. Zaten dikkat edersen kullanıyorum demedim,isim verdim ama kendisi bile ara sıra bakar o siteyesevgili BOREAS09 yine ayşenur yazıcı cosdna ya olan güvenini yitirdiğini paylaşmıştı bende bakmayı bırakmıştım.bilgin olsun:)
Ok. Canım. Benim iPhone nötr'ü nötron diye düzeltmiş bu arada
bu ersağ ürünlerinin içeriklerini paylaşabilecek arkadaşlarımız varsa çok iyi olur.şu marka çok doğalmış diyip araştırınca içeriklerini gördüğümde şok olduğum çok oldu.içeriklerini bilmeden ürün tavsiye etmemizin çok da doğru olmadığını düşünüyorum ben.....
Kızlar çok haklısınız. Ben de bazı markaları araştırınca o kadar çok hayal kırıklığına uğraşmıştım ki! Ben de şuan ersağ duş jeli için beklemedeyim mesela!katılıyorum cnm biraz beklemede kalmalı bolca araştırma ve yorum okumalı...
Cate, emin ol ersağ topiğindeki arkadaşlarımız hiçbir ürünü gözü kapalı tavsiye etmiyor. Zaten içerikte bir sıkıntı varsa hemen masaya yatırıyoruz. Bu konuda yader11, krizsavar'ın, taydin'in yorumlarına güvenebilirsin. Üçü de objektif yorum yapar.bu ersağ ürünlerinin içeriklerini paylaşabilecek arkadaşlarımız varsa çok iyi olur.şu marka çok doğalmış diyip araştırınca içeriklerini gördüğümde şok olduğum çok oldu.içeriklerini bilmeden ürün tavsiye etmemizin çok da doğru olmadığını düşünüyorum ben.....
Cate, Ersağ'ın topiğine bakıyor musun bilmiyorum ama kimisinde sls veya ALS varmış, kimisinde yokmuş. Bununla ilgili firmadan hala haber bekliyoruz. Ersağ ile ilgili en güncel habere o topikte ulaşabilirsin çünkü ben de arada sırada orada yazıyorum ve mesajları okuyorumduş jeli içeriği ve yorumlar için beklemedeyim o zaman BOREAS09...........:)