- Konu Sahibi SelinEnmutlu
-
iyi günler,
fiyat en son ne olur.
Maalesef doğumum yaza geldiği için bu ürün kalın geldi ve giydiremedim. Demek başkasına kısmetmiş. Fiyat 30 TL.
nerede oturuyorsunuz haftaya mevlütümüz var,Ümraniyedeyiz
Ben avrupa yakasındayım. Eyüp, mecidiyeköy, şişli, fatih, kağıthane civari elden teslim edebilirim. İsterseniz kargoda olur
ptt dehesabınız var mı ya da ak banen son ne olur
Maalesef ptt hesabim yok. Yurtici ile yollarim. Fiyat ztn cok makul. Hic giyilmemis bi urunu yari fiyatina alicaksin insllah :) is bankasi yada yapikredi var bi de finansbank.
yapı kredi uyar bana,ptt kargo daha uygun diye biliyorum,teklif ediyorum 25 tl diyorum?
kanguruya ihtiyacın var mı? eğer onu da istersen yardımcı olmaya çalışıcam sana. diğer ilanıma baktın mı?
bilmem hangi sayfada bakayım
kanguruya ihtiyacın var mı? eğer onu da istersen yardımcı olmaya çalışıcam sana. diğer ilanıma baktın mı?
canım baktım güzelmiş ama ben kanguru kullanmıyorum canım,badi,swet tarzı giyim varsa ilgilenirim olur mu
şimdilik öyle kıyafetlerimiz yok cnmozmn şöyle yapalım. şimdi eşimle konuştum. bu cumartesi Ümraniye kültür ve sanat merkezinde programı varmış. ordan elden teslim alabilirsin. eski belediyenin ordaymış sen biliyomusun? saat 11,30 ile 13,30 arası çocuklara yönelik ücretsiz gösteri var. hem onu da izlemiş olursunuz istersen :) böylece kargo ücreti de olmamış olur.
olur tabi,alıyorum canım
tamam ozmn ürünümüz satılmıştır. hayırlı, uğurlu olsun. güle güle kullan inşallah. özel mesaj hakkın varsa bana telefon numaranı gönderebilir misin? yada mailini ver devamını ordan yazışalım. iletişimi sağlamak için.
olur tabi,alıyorum canım
cnm hala özel mesaj hakkım yok ondan yazamıyorum sana. mailini de atarsan özelden yazarım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?