• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık saten erkek bebek mevlüt takımı sıfır

canım baktım güzelmiş ama ben kanguru kullanmıyorum canım,badi,swet tarzı giyim varsa ilgilenirim olur mu

şimdilik öyle kıyafetlerimiz yok cnm :( ozmn şöyle yapalım. şimdi eşimle konuştum. bu cumartesi Ümraniye kültür ve sanat merkezinde programı varmış. ordan elden teslim alabilirsin. eski belediyenin ordaymış sen biliyomusun? saat 11,30 ile 13,30 arası çocuklara yönelik ücretsiz gösteri var. hem onu da izlemiş olursunuz istersen :) böylece kargo ücreti de olmamış olur.

şimdilik öyle kıyafetlerimiz yok cnm :( ozmn şöyle yapalım. şimdi eşimle konuştum. bu cumartesi Ümraniye kültür ve sanat merkezinde programı varmış. ordan elden teslim alabilirsin. eski belediyenin ordaymış sen biliyomusun? saat 11,30 ile 13,30 arası çocuklara yönelik ücretsiz gösteri var. hem onu da izlemiş olursunuz istersen :) böylece kargo ücreti de olmamış olur.

olur tabi,alıyorum canım

tamam ozmn ürünümüz satılmıştır. hayırlı, uğurlu olsun. güle güle kullan inşallah. özel mesaj hakkın varsa bana telefon numaranı gönderebilir misin? yada mailini ver devamını ordan yazışalım. iletişimi sağlamak için.

cnm hala özel mesaj hakkım yok ondan yazamıyorum sana. mailini de atarsan özelden yazarım sana :)

Back