Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

Kizlar bnde idrr testi yaptim ilki bozuk cikti gittim bitane daha aldm sansima oda bozuk cikti.. Biraz daha beklicem ama Hevesim kacti.. Sanirim bu ay cortladm :///

arkadaslar cok moralim bozuk :KK43: bugun adetin 26. gunu benim 2 gun sonra adet gunum ama konu su... ben 3 aydir duzenli kan veriyorum bugunde son ayimdi yani bugun erkenden gidip kan verip hormonlari olcturmem gerekiyoduki (hani bu yumurtluyommu yumurtlamiyommu diye ) neyse bugun oglene kadardi sonra hastane kapaniyordu. sabahin 9unda heyecanla kaltim esimi kaldirmaya calistim bi saat bi saaat daha diye diye beni 3 saat oyaladi. ve sonuc gittigimizde kapanmisti. hicbisey yapamadik. ben buyuk izdiraplar icindeyim esim sanki sallamiyo beni

bu arada ben almanyadayim zavalli gurbet gelinlerinden diyelim. ne dil var ne bise mecbuursun esine nefret ediyorum bu durumdan

arkadaslar cok moralim bozuk :KK43: bugun adetin 26. gunu benim 2 gun sonra adet gunum ama konu su... ben 3 aydir duzenli kan veriyorum bugunde son ayimdi yani bugun erkenden gidip kan verip hormonlari olcturmem gerekiyoduki (hani bu yumurtluyommu yumurtlamiyommu diye ) neyse bugun oglene kadardi sonra hastane kapaniyordu. sabahin 9unda heyecanla kaltim esimi kaldirmaya calistim bi saat bi saaat daha diye diye beni 3 saat oyaladi. ve sonuc gittigimizde kapanmisti. hicbisey yapamadik. ben buyuk izdiraplar icindeyim esim sanki sallamiyo beni

Skma canini tatlm.. Belkide bi hayir vardr.. Bende gittim kan tahliline gua yarn alirsin sonuclari diince vazgectim kan vermekten.. Mrkim yatissin die gittim idrar testi aldim oda bozuk cikti :)) eşler anlamio bisim psikolojimisden.. Banada esim dun dioki bitmedi gitti hamilelik belirtilerin :)) bikti adamda heray hamile gibi geziniorum vakit gelince esim soruo nedir son durum , buayda dustu cocuuumuz diorummm :))) umarim yarn hyrlsyla guzel hbrler alirsin,, Rabbim tez vakitte doldursun göbişlerimizi... İnsallahh alacagin sonuclar tertemiz ve guzel hbrler olur..

Son düzenleme:
Umarım ama cumartesı pazar gırıyo beklemek cok zor::: Aynen bendede belırtıler vardı bendekılerde uctu gıttı:KK17:

arkadaşlar benim bugün kanamam başladı ve düşük yapıyorum çokk kötüyüm :KK14::KK14::KK14::KK14: yine olmadı bu 3. düşüğüm Rabbim sınıyor biliyorum isyan etmiyorum ama çok yıkıldım resmen benimde bir bebeğim olsun eşime bir evlat verebilmeyi çokk istiyorum.....

arkadaşlar benim bugün kanamam başladı ve düşük yapıyorum çokk kötüyüm :KK14::KK14::KK14::KK14: yine olmadı bu 3. düşüğüm Rabbim sınıyor biliyorum isyan etmiyorum ama çok yıkıldım resmen benimde bir bebeğim olsun eşime bir evlat verebilmeyi çokk istiyorum.....

canım benim herkes bir şekilde sınanıyor..beterin beteri var..metanetli ol ve bol bol tevekkül et..gün gelecek inşallah sende anne olacaksın..Rabbim sabrını sınıyor..üzülme faydası yok..herzamankinden daha güçlü ol canım lütfen..

canım benim herkes bir şekilde sınanıyor..beterin beteri var..metanetli ol ve bol bol tevekkül et..gün gelecek inşallah sende anne olacaksın..Rabbim sabrını sınıyor..üzülme faydası yok..herzamankinden daha güçlü ol canım lütfen..

öyle tabi canım buda benim sınavım umarım bigün sonunda o duyguyu tadabilirim...ne diyim ki hep dedim hayırlısıysa nasip et demek ki nasip değilmiş ama işte gönlüme söz geçmiyor ki....Rabbim muhakkak bigün nasip edecek biliyorum daha zamanı var....

Çok uzuldum:KK43:İnd bir daha yasatmaz rabbim sana bu aciyi.keping hakli imtihan dunyasi.Rabbim kimseyi bir daha bu aciyla sinamasin ins.Nedenini bulsalar belki bir daha olmaz.Ne bileyim bir cozumu vardir mutlaka uzulme sen.

kızlarrrrr adet oldummm..vallaa ne yalan söyleyeyim sevindim..aptallık işte yaptığım stresle kaldım..önümüzdeki ay takmayacam,akışına bırakacam,giden ömrümden oldu :KK43:

Birsey demek cok zor Mevlammm cok cok sabir versin.. Bir sonraki gebeligin cok saglikli gecer ins...

kızlarrrrr adet oldummm..vallaa ne yalan söyleyeyim sevindim..aptallık işte yaptığım stresle kaldım..önümüzdeki ay takmayacam,akışına bırakacam,giden ömrümden oldu :KK43:

En azindan durumun netlesmis bir sonraki ay ins...
Benim bat 5 gun kaldi pek bir brlirtide yok gibi azcik adet belirtileri baska birsey yokk .. Hayirlisi bakalimmm ..
Cok istemistimmm anneler gunune icimde varligini hissetmeyi ins tutunmustur minigim bir kac gun gecsede alirimmm hediyemi....

Çok uzuldum:KK43:İnd bir daha yasatmaz rabbim sana bu aciyi.keping hakli imtihan dunyasi.Rabbim kimseyi bir daha bu aciyla sinamasin ins.Nedenini bulsalar belki bir daha olmaz.Ne bileyim bir cozumu vardir mutlaka uzulme sen.

canım sebebi kan pıhtılaşması çıktı coraspin kullanıyordum hergün gebe kalıncada iğneye başlamıştım ama yine olmadı maalesef bu 3.düşüğüm resmen yıkıldım içim acıyor Allahım daha beterinden korusun daha ne diyim ki.....

Birsey demek cok zor Mevlammm cok cok sabir versin.. Bir sonraki gebeligin cok saglikli gecer ins...

inşallah canım ya bu 3 oldu Rabbim bigün sağ salim nasip edecek biliyorum ama işte üzülüyor insan yine de.....

Cnm cok gecmis olsunnnn cok uzuldummmm :KK43:( 2. Dusukten sonra arastiriyorlar arastrmadi mi doktorun?? Testler fln yapiolar..?? Nerde yasiosun ?? Bnm bi doktorum var cok iyi bu konularda.. İstersen seni ona yonlendirebilirim.. İstanbuldaysan eger... :KK43:(((

Duruasil bisiy sormak istiyorum kafama takildi... Sende pihtilasma sorunu oldugunu nasl anladn?? Yada nasl ogrendin.. Bnmde ilk bebegim dusukle sonuclandi ve dusmeden once banada doktorum coraspin vermisti!! Dusukten sonra bana 11 tane test listesi verdi bunlari yaptr bi sonraki gebelik planlamasni yapalm dedi.. Ama bn gitmedim testleride yaptrmadm... Kafam karsti bnmde.... Rabbim birdaha yasatmasn bu aciyi umarim son olur cnm... Saglikli evlatlar nasip etsin Allahm tum isteyenlere :KK43:(

Cnm cok gecmis olsunnnn cok uzuldummmm :KK43:( 2. Dusukten sonra arastiriyorlar arastrmadi mi doktorun?? Testler fln yapiolar..?? Nerde yasiosun ?? Bnm bi doktorum var cok iyi bu konularda.. İstersen seni ona yonlendirebilirim.. İstanbuldaysan eger... :KK43:(((

Duruasil bisiy sormak istiyorum kafama takildi... Sende pihtilasma sorunu oldugunu nasl anladn?? Yada nasl ogrendin.. Bnmde ilk bebegim dusukle sonuclandi ve dusmeden once banada doktorum coraspin vermisti!! Dusukten sonra bana 11 tane test listesi verdi bunlari yaptr bi sonraki gebelik planlamasni yapalm dedi.. Ama bn gitmedim testleride yaptrmadm... Kafam karsti bnmde.... Rabbim birdaha yasatmasn bu aciyi umarim son olur cnm... Saglikli evlatlar nasip etsin Allahm tum isteyenlere :KK43:(

canım çok sağolasın bende yaptırdım 2 düşükten sonra genetik(kromozomlara bakılıyor) ve trambofoli(kan pıhtılaşması) testlerini genetik temiz çıktı ama pıtılaşma çıktı kanda coraspin kullanmaya başladım günde bir hamile kalıncada iğneye başladım 3 kez vurulmuştum ki yine kaçınılmaz sonn...eğer imkanın varsa bende yaptır derim gebe kalmadan önce aklında soru kalmaz hem hem de sen tedbirini al da takdir Allah tan....bakalım bende bir kez daha deneyip olmazsa yine diğer testleri de yaptırıcam dr. konuşup.....

X