Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bnde idrr testi yaptim ilki bozuk cikti gittim bitane daha aldm sansima oda bozuk cikti.. Biraz daha beklicem ama Hevesim kacti.. Sanirim bu ay cortladm :///
Sansa bak ya :) yarin bitane daha yap bence
arkadaslar cok moralim bozuk bugun adetin 26. gunu benim 2 gun sonra adet gunum ama konu su... ben 3 aydir duzenli kan veriyorum bugunde son ayimdi yani bugun erkenden gidip kan verip hormonlari olcturmem gerekiyoduki (hani bu yumurtluyommu yumurtlamiyommu diye ) neyse bugun oglene kadardi sonra hastane kapaniyordu. sabahin 9unda heyecanla kaltim esimi kaldirmaya calistim bi saat bi saaat daha diye diye beni 3 saat oyaladi. ve sonuc gittigimizde kapanmisti. hicbisey yapamadik. ben buyuk izdiraplar icindeyim esim sanki sallamiyo beni
Umarım ama cumartesı pazar gırıyo beklemek cok zor::: Aynen bendede belırtıler vardı bendekılerde uctu gıttı
arkadaşlar benim bugün kanamam başladı ve düşük yapıyorum çokk kötüyüm yine olmadı bu 3. düşüğüm Rabbim sınıyor biliyorum isyan etmiyorum ama çok yıkıldım resmen benimde bir bebeğim olsun eşime bir evlat verebilmeyi çokk istiyorum.....
canım benim herkes bir şekilde sınanıyor..beterin beteri var..metanetli ol ve bol bol tevekkül et..gün gelecek inşallah sende anne olacaksın..Rabbim sabrını sınıyor..üzülme faydası yok..herzamankinden daha güçlü ol canım lütfen..
arkadaşlar benim bugün kanamam başladı ve düşük yapıyorum çokk kötüyüm yine olmadı bu 3. düşüğüm Rabbim sınıyor biliyorum isyan etmiyorum ama çok yıkıldım resmen benimde bir bebeğim olsun eşime bir evlat verebilmeyi çokk istiyorum.....
kızlarrrrr adet oldummm..vallaa ne yalan söyleyeyim sevindim..aptallık işte yaptığım stresle kaldım..önümüzdeki ay takmayacam,akışına bırakacam,giden ömrümden oldu
Çok uzuldumİnd bir daha yasatmaz rabbim sana bu aciyi.keping hakli imtihan dunyasi.Rabbim kimseyi bir daha bu aciyla sinamasin ins.Nedenini bulsalar belki bir daha olmaz.Ne bileyim bir cozumu vardir mutlaka uzulme sen.
Birsey demek cok zor Mevlammm cok cok sabir versin.. Bir sonraki gebeligin cok saglikli gecer ins...
Cnm cok gecmis olsunnnn cok uzuldummmm ( 2. Dusukten sonra arastiriyorlar arastrmadi mi doktorun?? Testler fln yapiolar..?? Nerde yasiosun ?? Bnm bi doktorum var cok iyi bu konularda.. İstersen seni ona yonlendirebilirim.. İstanbuldaysan eger... (((
Duruasil bisiy sormak istiyorum kafama takildi... Sende pihtilasma sorunu oldugunu nasl anladn?? Yada nasl ogrendin.. Bnmde ilk bebegim dusukle sonuclandi ve dusmeden once banada doktorum coraspin vermisti!! Dusukten sonra bana 11 tane test listesi verdi bunlari yaptr bi sonraki gebelik planlamasni yapalm dedi.. Ama bn gitmedim testleride yaptrmadm... Kafam karsti bnmde.... Rabbim birdaha yasatmasn bu aciyi umarim son olur cnm... Saglikli evlatlar nasip etsin Allahm tum isteyenlere (