Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

bekle bakalım canım belkide gebesindir...bir kac gün daha bekle adetin gelmezse HCG bakdırırsın...İNSALLAH gebesindir canım...senin dedigin gibi bende takmayım rahat olayım diyorumda ama iste olmuyor insanın elinde degil...ben adetimin eski düzene girmesini cok istiyorum...ha suan adetim keske 9 ay gelmesede bebek haberi alsam :KK43: ama geleceksede zamanında gelsinde eski düzenime gireyim...bak o kadar kafama takmısımkı...bugün rüyamda adet oldum :) sabah uyanır uyanmaz WC ye kosdum ama yok adet madet :)

İnsallah ruyanin tersi cikar ve hamişsindir... Beklemek cok zor.. Kendimce gebelik hesaplama yaptm netten... Şayet gebeysem 4 hafta 5 gunlukmuss 2 gun sonra 5 hafta dolacak.. regl olmazsam eger kan tahlili yapicam.. Bakalm kismet.. Belliki bn yine benimsedim hamile olusumu :/ husran olmaz umarmm :/ Rabbim nasip etsin isteyen herkese 

Cok tesekkur ederim canim.Zaten benim surekli gidecegim doktor da cok pozitif ama bu olay olunca acil gitmek zorunda kaldim ve saat gecti mecburen o doktora denk geldim.Suan bende oyle geziyorum inan dis gebeliktir diye.Ama herkes cok dusuk bir ihtimal ve cok erken o doktoru onemseme diyor.Oyle bir durum da hcg.ikiye katlanazmis zaten.Hastane de herkes sordu neden esimle birlikte uzgun uzgun oturuyoruz dusuk mu fln diye o kdr moralimizi bozdu.Cuma kendi doktoruma kontrolum var.Cuma dan once hcg istedigimiz seviyede olmaz demisti zaten ins bir aksilik yoktur.Kalbimi acitti resmen.

Dis gebelik ihtimalini hep soyluyorlar takma kafana.. Helede kan degerlerin ikiye katlanmissa hic korkma .. Morlini yuksek tut gebeligi cok etkilio.. Bebisini uzme.. Hersey guzel olucak Allahn izniyle... Sadece doktordan bekleme pozitifligi sende pozitif ol ki bebisine yansisin... Rabbim size bagislasn bebisinizi.. Saglikla kucagina almayi nasip etsin İnsallahh..

arkadaslar 6 gun kaldi benimde adetime . insallah olmam ama sadece bendeki gaz karin agrisi benim kafami karistirdi ve dizlerimde halsizlik vucudumda yorgunluk var uykum geliyo hep bi yorgunluk modundayim test icin cok erken biliyorum ama beklemekte zor daha o gun gelecekte gececekte ohooo

Cnm ne yaptn bilmiyorum ama etrafmdan duydugim kadaryla kan pihtilasma sorunu yasiosan bebe asprini kullanabilirsin.. Bu zararsz bi tawsiye oldugu icin rahat yazdm.. Bn bebegimi dusurmeden once doktor coraspin vermisti... Onu tabi onermiyorum.. Doktora danismalisin.. Gebelik olsada olmasada bebek dusunuosun nihayetinde bebe asprni gebe kalmani kolaylastrr... Rabbim gonlune gore versin cnm...

canım teşekkür ederim adetim 3 gün geçti ve sanırım gebeyi test yaptım çift çizgi iki gündür iğneye başladım evet canım 1 aydır coraspin100 ve folbıol kullanıyordum 2 gündürde iğneye başladım bakalım kısmet Rabbim bu sefer nasip eder inşallah....tabi hapları da iğneyide dr tavsiyesi ile başladım kafama göre değil....

kızlar akşama doğru sonucu alacağım..hamiş anneler dua edin sizin dualarınız kabul olur..o kadar heyecanlıyımki,sanki ilk gebeliğim..işin kötü tarafı çok umutluyum hadi hüsranla sonuçlanırsa..aksine halime çok gülerim..hamilelik psikolojisine resmen girdim bile :KK70: şaka bir yana istediğim tekşey eli ayağı düz sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun..geç olsun ama güç olmasın..

canım umarım sonuç dilediğin gibi olur dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle....sonucu haber ver bana da....

kızlar akşama doğru sonucu alacağım..hamiş anneler dua edin sizin dualarınız kabul olur..o kadar heyecanlıyımki,sanki ilk gebeliğim..işin kötü tarafı çok umutluyum hadi hüsranla sonuçlanırsa..aksine halime çok gülerim..hamilelik psikolojisine resmen girdim bile :KK70: şaka bir yana istediğim tekşey eli ayağı düz sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun..geç olsun ama güç olmasın..

Canım ne oldu sonuc? Merak ediyorum.

Duruasil hersey gonlunce olsun.. Umarim hersey yolunda gider ve bebisine saglikli bir sekilde kavusursun..Anladgm kadaryla hamilesin Tebrik ederim cnm... Darisi biz isteyenlerin basina :)

Keping yalniz degilsin cnm :) o psikojiye bende girdim gebelik haftami bile hesapladim :p birde utanmadan annemi ve kayinvalidemide heveslendirip heyecanlandirdim :/ eger regl olursam cok fena kizaricamm :)) bnde yarn test yapicam bakalm hyrlisi... Umarm sendende hayirli , guzel haberler aliriz .. Sansimiz bol göbişlerimiz tez vakitte dolsun insallahhhhh ... :))

Kızlar beni de alın aranıza sat 29 nisan :) gerçi ben mayısta öğrenemem herhalde haziran ın ilk haftasına kadar beklemeyi düşünüyorum ama yine de bu topiki sevdim :)

hoşgeldim canım ekledim bile..zaman su gibi akıp geçiyor içini rahat tut,yeterki bebişin seninle olsun :)

arkadaslar 6 gun kaldi benimde adetime . insallah olmam ama sadece bendeki gaz karin agrisi benim kafami karistirdi ve dizlerimde halsizlik vucudumda yorgunluk var uykum geliyo hep bi yorgunluk modundayim test icin cok erken biliyorum ama beklemekte zor daha o gun gelecekte gececekte ohooo

canım dilerim hamişsindir..Rabbim gönlüne göre verir inşallah..

canım umarım sonuç dilediğin gibi olur dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle....sonucu haber ver bana da....

ahh ahhh canım ne çok isterdim gebeyim demeyi ama değilmişim..hayırlısı artık..vardır Rabbimin bir bildiği..

Canım ne oldu sonuc? Merak ediyorum.
pelincim güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama negatif çıktı..ama hala adet olmadım ve tüm gebelik belirtilerini hemen hemen yaşıyorum..belkide erken yaptırdım testi..adetime 2 gün varken yaptırdım..Allahım ya hala kendimi avutuyorum değilmi :) artık düşünmüyorum yoksa kafayı yiyeceğim valla..akışına bıraktım :))

Keping yalniz degilsin cnm :) o psikojiye bende girdim gebelik haftami bile hesapladim :p birde utanmadan annemi ve kayinvalidemide heveslendirip heyecanlandirdim :/ eger regl olursam cok fena kizaricamm :)) bnde yarn test yapicam bakalm hyrlisi... Umarm sendende hayirli , guzel haberler aliriz .. Sansimiz bol göbişlerimiz tez vakitte dolsun insallahhhhh ... :))

canım inşallah sen hamilesindir..valla ben mort oldum resmen :) bu topiği açan biri olarak olarak her zaman yanınızdayım,dualarım sizinle..olsun gebe değilim ama bak ne güzel ortamımız oldu..inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli evlatları olur..

Son düzenleme:
Icimi rahatlattin cok cok tesekkur ederim. insallah dedogin gibidir. aylardir boyle gecikiyo bebek yer hazirliyo dediler aylardir yerini bulamadi bu bebek :)

canım valla ben yaptığım stresle kaldım..bu işin ilacı rahat olmak..akışına bırak valla..ben ilk denemede hamile kaldım oğlumda,çok rahattım ama bak bu sefer stres yaptım gebelik yok,cidden etkiliyor hormanları..dediğim gibi gidip kan ver,idrar pek güvenilir değil..inşallah gebesindir tatlım..

canım valla ben yaptığım stresle kaldım..bu işin ilacı rahat olmak..akışına bırak valla..ben ilk denemede hamile kaldım oğlumda,çok rahattım ama bak bu sefer stres yaptım gebelik yok,cidden etkiliyor hormanları..dediğim gibi gidip kan ver,idrar pek güvenilir değil..inşallah gebesindir tatlım..

üzüldüm canım ya inşallah mayıs ayı uğurlu gelir

hoşgeldim canım ekledim bile..zaman su gibi akıp geçiyor içini rahat tut,yeterki bebişin seninle olsun :)

ahh ahhh canım ne çok isterdim gebeyim demeyi ama değilmişim..hayırlısı artık..vardır Rabbimin bir bildiği..

pelincim güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama negatif çıktı..ama hala adet olmadım ve tüm gebelik belirtilerini hemen hemen yaşıyorum..belkide erken yaptırdım testi..adetime 2 gün varken yaptırdım..Allahım ya hala kendimi avutuyorum değilmi :) artık düşünmüyorum yoksa kafayı yiyeceğim valla..akışına bıraktım :))

canım inşallah sen hamilesindir..valla ben mort oldum resmen :) bu topiği açan biri olarak olarak her zaman yanınızdayım,dualarım sizinle..olsun gebe değilim ama bak ne güzel ortamımız oldu..inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli evlatları olur..

Saol cnm insallah... Evet bende cok sevdim bu topigi.. Gec geldim biraz ama gun asiri takip ediyorum.. Eger adet donemin gecmediyse umidini yitirme derim... Bnm ilk gebeligimde gec dollenme oldugu icin sayisiz test yaptm hep negatif cikti.. Bnde umidimi kestim disime kanal tedavisi yaptrdm.. Sonra birde baktm hamileyimm.. Ama gebeligin ilk 3 ayinda dis tedawisi kesinlikle yasakmis.. Belkide ondan kaybettm bebegimi.. Daha cok moralim bozulmasn die sormadm da doktora.. Herseyin hayrlsi ... Erken test yaptysan cikmama ihtimalini unutma...

Saol cnm insallah... Evet bende cok sevdim bu topigi.. Gec geldim biraz ama gun asiri takip ediyorum.. Eger adet donemin gecmediyse umidini yitirme derim... Bnm ilk gebeligimde gec dollenme oldugu icin sayisiz test yaptm hep negatif cikti.. Bnde umidimi kestim disime kanal tedavisi yaptrdm.. Sonra birde baktm hamileyimm.. Ama gebeligin ilk 3 ayinda dis tedawisi kesinlikle yasakmis.. Belkide ondan kaybettm bebegimi.. Daha cok moralim bozulmasn die sormadm da doktora.. Herseyin hayrlsi ... Erken test yaptysan cikmama ihtimalini unutma...

canım ya üzüldüm,olsun cennette bir meleğin olmuş..Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize.haklısın belkide erken davrandım..batım bugün..yada 2 gün önceydi..bazen +2 uzuyor uzadıysa bugün adet olmam lazım..keşke dediğin gibi olsa yani geç döllenme olsa :KK43: hala adet olmadım ama heran olacakmışım gibi ağrıyor belim ve kasıklarım..son 3-4 gündür böyleyim..

üzüldüm canım ya inşallah mayıs ayı uğurlu gelir

inşallah canım benim..napalım kısmetten öte yol yok :KK43: hoş hala adet olmadım hala umutlar var,belkide boş umut ama olsun :)

Son düzenleme:
pelincim güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama negatif çıktı..ama hala adet olmadım ve tüm gebelik belirtilerini hemen hemen yaşıyorum..belkide erken yaptırdım testi..adetime 2 gün varken yaptırdım..Allahım ya hala kendimi avutuyorum değilmi :) artık düşünmüyorum yoksa kafayı yiyeceğim valla..akışına bıraktım:))..

Canım hayırlısı olsun sakın üzülme, inşallah tez vakitte senden de alıcaz hamişlik haberlerini. Öpüyorum seni.:KK54:

canım ya üzüldüm,olsun cennette bir meleğin olmuş..Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize.haklısın belkide erken davrandım..batım bugün..yada 2 gün önceydi..bazen +2 uzuyor uzadıysa bugün adet olmam lazım..keşke dediğin gibi olsa yani geç döllenme olsa :KK43: hala adet olmadım ama heran olacakmışım gibi ağrıyor belim ve kasıklarım..son 3-4 gündür böyleyim..

inşallah canım benim..napalım kısmetten öte yol yok :KK43: hoş hala adet olmadım hala umutlar var,belkide boş umut ama olsun :)
Hakkimiza hayrlisi cnm... Ne biliiim bnde az once kan tahlili icin hastaneye gittim ordaki kiz sonucu yarn ogrenirsin dedi ztn ayaamda cekmiodu hazr deilim heralde sonucu gormeye.. Kalsn o zmn dedim tahlil yaptrmadan döndüm .. İdrar testi aldim .. Önden hazrlk yapiim sonuca :)) napalm bu ay gebe deilsek bile onumuzdeki maclara bakicaz artk... :)) nisan ayi topigi olur mayis ayi topigi :p

Bugün doktora gittim 5.5 hamilesin dedi hcg 3248 cıktı ve kesemizi gördük:)
O benı korkutan doktora da pes diyorum sadece...
Topıctekı tum arkadaslarıma nasıp etsın rabbım:)

Canım hayırlısı olsun sakın üzülme, inşallah tez vakitte senden de alıcaz hamişlik haberlerini. Öpüyorum seni.:KK54:

tşkler canım..üzüldüm ama hayırlısı diyorum..bende öpüyorum seni..

Hakkimiza hayrlisi cnm... Ne biliiim bnde az once kan tahlili icin hastaneye gittim ordaki kiz sonucu yarn ogrenirsin dedi ztn ayaamda cekmiodu hazr deilim heralde sonucu gormeye.. Kalsn o zmn dedim tahlil yaptrmadan döndüm .. İdrar testi aldim .. Önden hazrlk yapiim sonuca :)) napalm bu ay gebe deilsek bile onumuzdeki maclara bakicaz artk... :)) nisan ayi topigi olur mayis ayi topigi :p

eee yaptınmı peki idrar testini..hadi durma yap ve hemen yaz sonucu :)

ayyy çok sevindim senin adına canım.. dua et bizlere lütfen..Rabbim bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..

Duruasil hersey gonlunce olsun.. Umarim hersey yolunda gider ve bebisine saglikli bir sekilde kavusursun..Anladgm kadaryla hamilesin Tebrik ederim cnm... Darisi biz isteyenlerin basina :)

teşekkür ederim canım benim Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin......tabi burdaki tüm kızlara da....

hayırlısı olsun canım Rabbim zamanını bilir sakın isyan etme hem adet olmamışsın galiba daha bi dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma ama yoksa da üzülme hayırlısı olsun canım hakkında.....

Hayirli ugurlu olsun cnm.. Rabbim saglikli bir sekilde bebisini kucagina almayi nasip etsin insallahh... Darisida biz isteyenlerin basinaa :))

X