- 6 Eylül 2011
- 52
- 0
merhaba pink1903 öncelikle cok cok gecmis olsun canım...bende 13 subatta düsük yaptım bebegimin kalbi durmusdu 7 hafta 4 günlükken kürtajdan sonra ilk adetim eskisi gibi 29 gün sonra geldi ikinci adetim 34 gün sonra geldi galiba düzenim bozuldu ama ben 2 ay korundum yani 2 adetten sonra calısmalara basladım yani bu ay basladım sat 16 nisandı bakalım eski düzene göre gelirse adetim 14 mayısda gelmeli...ama bilemiyorum yumurtlama ne zaman oldu oldumu onu bile bilemiyorum sende kürtaj oldunmu??? yoksa kanam ilemi kaybettin bebegini ? senin adetin ne zaman geldi düsükden sonra ??? bu ay ben korunmadım ama hicbirsey hissetmiyorum galiba bebegim tutmadı zaten 4 gündürde calısmaları bırakdım...umudumda yok İNSALLAH yanılıyorumdurda bebegimin haberini alırım...bu ay olmadıysa İNSALLAH hazıranda tutar hakkımızda hayırlısı olsun...bu arada kac yasındasın ??? kac yıllık evlisin??
Cnm tesekkur ederim.. Sanada cok gecmis olsun.. Rabbim tekrarini yasatmasn cok kotu bir deneyim soyle siralayarak cvp veriiim.. Yaşım 25, 3 yillik evliyim.. Daha yeni yeni dusunmeye basladm.. Ama bu seferde cok istiyorum bir bebegim olsun.. İlk deneme hüsran oldu.. Kurtaj olmadm kendiliginden dustu bebegim doktor korunmamla ilgili bir kisitlama koymadi.. Bnde sat belli olsun die bi regl donemi atlatip tekrar denemeye karar verdim.. Dusugum 26 subatti.. Sonraki reglim 6 nisanda geldi... 39 gun sonra oldum.. Moralini yuksek tut.. Umutsuzluga kapilma.. Sana diorum ama bnde takik durumdayim ama kafami rahat tutmaya calisiyorum... Bnde mrk icindeyim.. Hala regl olamadm... Regl belirtimde yok.. Kasiklarima ara ara kramplar girio kisa sureli o kdr.. Goguslermde hassasiyet bile yeni yeni olusuo.. Goguslerimede ara ara igne gbi batmalar oluo.. İster istemez hamilelige yoruyorum... Hakkimiza hayrlisi.. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin mrk ettigin birsey olursa cvplarm cnm.. Skma canini.. Doktorum bana demistiki , bu ani bile yasamak isteyen o kdr cok insan varki.. Sukretmelisin... Hakli... İyi tarafndan bakip rahat olmak gerek.. ( buarada baya uzun yazmisim )