Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

merhaba pink1903 öncelikle cok cok gecmis olsun canım...bende 13 subatta düsük yaptım bebegimin kalbi durmusdu 7 hafta 4 günlükken kürtajdan sonra ilk adetim eskisi gibi 29 gün sonra geldi ikinci adetim 34 gün sonra geldi galiba düzenim bozuldu :KK43: ama ben 2 ay korundum yani 2 adetten sonra calısmalara basladım yani bu ay basladım sat 16 nisandı bakalım eski düzene göre gelirse adetim 14 mayısda gelmeli...ama bilemiyorum yumurtlama ne zaman oldu oldumu onu bile bilemiyorum :KK43: sende kürtaj oldunmu??? yoksa kanam ilemi kaybettin bebegini ? senin adetin ne zaman geldi düsükden sonra ??? bu ay ben korunmadım ama hicbirsey hissetmiyorum :KK43: galiba bebegim tutmadı :KK43: zaten 4 gündürde calısmaları bırakdım...umudumda yok :KK43: İNSALLAH yanılıyorumdurda bebegimin haberini alırım...bu ay olmadıysa İNSALLAH hazıranda tutar :KK43: hakkımızda hayırlısı olsun...bu arada kac yasındasın ??? kac yıllık evlisin??

Cnm tesekkur ederim.. Sanada cok gecmis olsun.. Rabbim tekrarini yasatmasn :KK43: cok kotu bir deneyim :KK43: soyle siralayarak cvp veriiim.. Yaşım 25, 3 yillik evliyim.. Daha yeni yeni dusunmeye basladm.. Ama bu seferde cok istiyorum bir bebegim olsun.. İlk deneme hüsran oldu.. Kurtaj olmadm kendiliginden dustu bebegim :KK43: doktor korunmamla ilgili bir kisitlama koymadi.. Bnde sat belli olsun die bi regl donemi atlatip tekrar denemeye karar verdim.. Dusugum 26 subatti.. Sonraki reglim 6 nisanda geldi... 39 gun sonra oldum.. Moralini yuksek tut.. Umutsuzluga kapilma.. Sana diorum ama bnde takik durumdayim :p ama kafami rahat tutmaya calisiyorum... Bnde mrk icindeyim.. Hala regl olamadm... Regl belirtimde yok.. Kasiklarima ara ara kramplar girio kisa sureli o kdr.. Goguslermde hassasiyet bile yeni yeni olusuo.. Goguslerimede ara ara igne gbi batmalar oluo.. İster istemez hamilelige yoruyorum... Hakkimiza hayrlisi.. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin :KK43: mrk ettigin birsey olursa cvplarm cnm.. Skma canini.. Doktorum bana demistiki , bu ani bile yasamak isteyen o kdr cok insan varki.. Sukretmelisin... Hakli... İyi tarafndan bakip rahat olmak gerek.. ( buarada baya uzun yazmisim :p )

ben sizlere bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim...benim dün adet tarihimdi ama olmadım sadece saat öğlen 1 gibi nokta kadar çoookkk açık kırmızı bir leke geldi peçeteye dünden beri başka hiç yok ped taktım ama tertemiz....idrar testi yaptım az önce ama negatif acaba hamile miyim?eger gebeysem testte çıkmaması normal mi?bende pıhtılaşma var gebe kalır kalmaz iğne olmam gerekiyor o yüzden soruyorum....fikrinizi söyler misiniz?

Cnm ne yaptn bilmiyorum ama etrafmdan duydugim kadaryla kan pihtilasma sorunu yasiosan bebe asprini kullanabilirsin.. Bu zararsz bi tawsiye oldugu icin rahat yazdm.. Bn bebegimi dusurmeden once doktor coraspin vermisti... Onu tabi onermiyorum.. Doktora danismalisin.. Gebelik olsada olmasada bebek dusunuosun nihayetinde bebe asprni gebe kalmani kolaylastrr... Rabbim gonlune gore versin cnm...

Dun karnima bir darbe aldim;bu yuzden hemen doktora gittim karindan usg bakti keseyi goremedi.Bide umitsiz umitsiz konustu benim sinir sistemimi alt ust etti.Kendi doktorum cuma ya kadar alttan bile gozukmez demisti.Ama bu doktor gozukememis belki yapismamistir yok dis.gebelik olabilir yok su yok bu saskina dondum acikcasi 6haftadan once zaten usg karindan gozukmez diye biliyorum.Cok uzgunum suam cumayi bekliyorum.:KK43:

Cnm oncelikle gecmis olsun.. Umarim ciddi birsey yoktur... Bnm gebeligimdede 5. Haftasinda kese ustten gorunmemisti ve doktor morlimi cok bozmustu, dis gebelikten tut butun facia dusunceleri soktu beynime.. Oyleki gebeligime sevinemedim.. Dis gebeyim die geziyordum .. Ertesi gun arkadasma anlattim bana baska bi doktor onerdi .. Doktor deisikligii yapip ona gittim.. Alttan usg ile kese gorundu ve nasl sevindim anlatamam dis gebelik deil die havalara uctum.. Dusun nasl bi moda soktu beni pis doktor.. Bu son gittigim doktor cok pozitifti.. Herseye insani hazrlio iyiyede kotuyede.. Uzun lafn kisasi o doktoru takma.. Ustten usg de gorunmuo.. 6. Haftada gorunmeye baslio.. Hakkina hyrlisi olsun.. Saglicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin Rabbim...

Cnm oncelikle gecmis olsun.. Umarim ciddi birsey yoktur... Bnm gebeligimdede 5. Haftasinda kese ustten gorunmemisti ve doktor morlimi cok bozmustu, dis gebelikten tut butun facia dusunceleri soktu beynime.. Oyleki gebeligime sevinemedim.. Dis gebeyim die geziyordum .. Ertesi gun arkadasma anlattim bana baska bi doktor onerdi .. Doktor deisikligii yapip ona gittim.. Alttan usg ile kese gorundu ve nasl sevindim anlatamam dis gebelik deil die havalara uctum.. Dusun nasl bi moda soktu beni pis doktor.. Bu son gittigim doktor cok pozitifti.. Herseye insani hazrlio iyiyede kotuyede.. Uzun lafn kisasi o doktoru takma.. Ustten usg de gorunmuo.. 6. Haftada gorunmeye baslio.. Hakkina hyrlisi olsun.. Saglicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin Rabbim...

Cok tesekkur ederim canim.Zaten benim surekli gidecegim doktor da cok pozitif ama bu olay olunca acil gitmek zorunda kaldim ve saat gecti mecburen o doktora denk geldim.Suan bende oyle geziyorum inan dis gebeliktir diye.Ama herkes cok dusuk bir ihtimal ve cok erken o doktoru onemseme diyor.Oyle bir durum da hcg.ikiye katlanazmis zaten.Hastane de herkes sordu neden esimle birlikte uzgun uzgun oturuyoruz dusuk mu fln diye o kdr moralimizi bozdu.Cuma kendi doktoruma kontrolum var.Cuma dan once hcg istedigimiz seviyede olmaz demisti zaten ins bir aksilik yoktur.Kalbimi acitti resmen.

Dun karnima bir darbe aldim;bu yuzden hemen doktora gittim karindan usg bakti keseyi goremedi.Bide umitsiz umitsiz konustu benim sinir sistemimi alt ust etti.Kendi doktorum cuma ya kadar alttan bile gozukmez demisti.Ama bu doktor gozukememis belki yapismamistir yok dis.gebelik olabilir yok su yok bu saskina dondum acikcasi 6haftadan once zaten usg karindan gozukmez diye biliyorum.Cok uzgunum suam cumayi bekliyorum.:KK43:

Benim 7*2 gunluktu ama 1 hafta geriden geliyomus 6*2 imis yani. karindan kalp atislarini duyduk...sanirim senin daha cok yenidir. gorunmemesi normaldir. telden girdigim icin gebelik haftani goremiyorum..

Benim 7*2 gunluktu ama 1 hafta geriden geliyomus 6*2 imis yani. karindan kalp atislarini duyduk...sanirim senin daha cok yenidir. gorunmemesi normaldir. telden girdigim icin gebelik haftani goremiyorum..

4Hafta 4gunluk suan ve en son 06mayis da 447ydi hcg.Kadin dogum uzmani olan bir doktor nasil bilemez ben anlamiyorum.İnsanlari umursamayarak ne elde ediyor.Cok sagolun desteginiz icin.

Ooo daha cok kucukmus cok normal. benim adetten 1 gun sonra 82 idi. cok dusuktu yani..1 hafta sonrasinda. > 1000 oldu...sen uzulme daha cok kucuk.. 447 ciktiginda adetten kac gun sonraydi...

kızlar akşama doğru sonucu alacağım..hamiş anneler dua edin sizin dualarınız kabul olur..o kadar heyecanlıyımki,sanki ilk gebeliğim..işin kötü tarafı çok umutluyum hadi hüsranla sonuçlanırsa..aksine halime çok gülerim..hamilelik psikolojisine resmen girdim bile :KK70: şaka bir yana istediğim tekşey eli ayağı düz sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun..geç olsun ama güç olmasın..

kızlar akşama doğru sonucu alacağım..hamiş anneler dua edin sizin dualarınız kabul olur..o kadar heyecanlıyımki,sanki ilk gebeliğim..işin kötü tarafı çok umutluyum hadi hüsranla sonuçlanırsa..aksine halime çok gülerim..hamilelik psikolojisine resmen girdim bile :KK70: şaka bir yana istediğim tekşey eli ayağı düz sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun..geç olsun ama güç olmasın..

Allah'ım gönlüne göre versin arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz:)

canım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..valla bende belirti çok hangi birini sayayımki..ya cidden hamileyim yada beynimin bir oyunu bu :KK43:

kokulara karşı hassaslaştım,gaz sorunum var,beraberinde kabızlık,meme ucum bu aralar pek bir çıkıyor anlamadım valla,belimde ara ara şiddetli ağrı,karnımda şişlik ve sertlik var benimde,duygu karmaşası yaşıyorum bir üzgün bir mutlu oluyorum,sürekli adet olacakmışım gibi alt tarafta baskı var..yarın belli olacak bakalım,inşallah hayırlı haberlerle gelirim

benim bir oğlum var 17 aylık teyzesi..Allah nasip ederse kardeş düşünüyorum kuzuma..aralarında fazla yaş olsun istemiyorum..zaten 2 tane düşünüyorum kısmetse..nasip bu işler,belkide yarın eli boş döneceğim..vardır Rabbimin bildiği,o neylerse güzel eyler..

ayyyyyyyyy daha kücükmüssss yerim ben onuuu...İNSALLAH en kısa zamanda kardesi olur...hmmm bilemiyorum canım aslında kadınlar gebelik düsünmeye basladıgı andan itibarende piskolojikmen bazı belirtiler var kendisinde sanabiliyormus tamamen piskolojikmen oluyo sonrada adetleri geliyormus cok büyük hayal kırıklıgına ugrayabiliyorlarmıs...ama benim ilk gebeligimde bendede belirtiler vardı ben hissettim gebeyim dedim esime kesin bebek var dedim o bekle dur kan vermeden emin olma böyle sonra hayal kırıklıgına ugricaz felan dedi ama gebeydim yani demekki herzamanda piskolojikmen olmuyormus :) sendede vardır İNSALLAH canımmmm..iyi haberini bekliyorum bugün...

4 gunum gecti hala olmadim :s
sevinsem mi uzulsem mi bilemedim testim negatif cikti allahim yareppim...

Son düzenleme:
4Hafta 4gunluk suan ve en son 06mayis da 447ydi hcg.Kadin dogum uzmani olan bir doktor nasil bilemez ben anlamiyorum.İnsanlari umursamayarak ne elde ediyor.Cok sagolun desteginiz icin.

canım sakın doktorun dedigini kafana takma aynı seyleri bende yasadım...bende daha 4 haftalıktık doktor tutturmus usg den göremiyorum dis gebelik olabilir su olabilir bu olabilir...baska doktora gittim alttan bakdı keseyi gördü ama heme hemen 5 haftalıkdım kese var embryoyu göremiyorum dedi oda bos gebelik dedi biri dıs gebelik dedi biri bos gebelik dedi moralim ast üst oldu...istahım kesildi agzıma bir yudum bisey koymuyordum evde öyle aglıyordum :KK43: ama HCG normaldı yükselmisdi düsün iste sorunda bu diyordu doktorlar HCG iyi güzel katlanmıs ama bu HCG de bebek görülmeliydi diyorlar...daha 5 haftalık düsün kalp atısı agrıyorlar bu HCG de kalp atısı olmalı diyorlar..neyse o nos gebelik diyen doktor bana dediki ıkı dün sonra tekrar gel ama su doktora gitceksin birde o baksın dedi ama ümitlenme bu cok yüksek saglıksız bir gebelik dedi....2 gün sonra geldim baska doktora bakdı üstten oda göremedi daha cok erken üstten zaten görünmeye bilir dedi alttan bakdı keseyi gördü normal bir gebelik dıs gebelik felan degil dedi ve minik bir nokta gördü bos gebelikde degil rahat olabilirsin dedi bak haftaya gel bebegini görceksin dedi...ama ben ankaradaydım o sırada haftaya ordan gitcekdim doktora dedim ben burda degilim diye neyse aradan 1 hafta gecdi kaldıgım yerdeki doktora gittim bebek 6 haftayı gecmisdi ve sorunsuz doktor hemen yukardan gördü kalp atısınıda gördü hersey normal rahat ol dedi tabi basımdan gecenleri anlattım doktora merak etme hersey normal dedi ama malesef bebegimin 7 hafta 4 günken kalbi durdu durmasının sebebide bende kan pıhtılasması cıkdı o yüzden kalbi durmus...cok uzun yazdım kusura bakma ama sana dicegim suki cok cok erken sen o doktorlara bakma moralini bozma hamilelikte stress cok tehlikeli stressden uzak dur ben cok stress zapdım cok agladım ve sonucda zine hüsran oldu :KK43: ama senin icin rahat olsun bebegine emin ol bisey olmicak zamanı gelincede kalp atısınıda duycaksın İNSALLAH...

Cnm tesekkur ederim.. Sanada cok gecmis olsun.. Rabbim tekrarini yasatmasn :KK43: cok kotu bir deneyim :KK43: soyle siralayarak cvp veriiim.. Yaşım 25, 3 yillik evliyim.. Daha yeni yeni dusunmeye basladm.. Ama bu seferde cok istiyorum bir bebegim olsun.. İlk deneme hüsran oldu.. Kurtaj olmadm kendiliginden dustu bebegim :KK43: doktor korunmamla ilgili bir kisitlama koymadi.. Bnde sat belli olsun die bi regl donemi atlatip tekrar denemeye karar verdim.. Dusugum 26 subatti.. Sonraki reglim 6 nisanda geldi... 39 gun sonra oldum.. Moralini yuksek tut.. Umutsuzluga kapilma.. Sana diorum ama bnde takik durumdayim :p ama kafami rahat tutmaya calisiyorum... Bnde mrk icindeyim.. Hala regl olamadm... Regl belirtimde yok.. Kasiklarima ara ara kramplar girio kisa sureli o kdr.. Goguslermde hassasiyet bile yeni yeni olusuo.. Goguslerimede ara ara igne gbi batmalar oluo.. İster istemez hamilelige yoruyorum... Hakkimiza hayrlisi.. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin :KK43: mrk ettigin birsey olursa cvplarm cnm.. Skma canini.. Doktorum bana demistiki , bu ani bile yasamak isteyen o kdr cok insan varki.. Sukretmelisin... Hakli... İyi tarafndan bakip rahat olmak gerek.. ( buarada baya uzun yazmisim :p )

bekle bakalım canım belkide gebesindir...bir kac gün daha bekle adetin gelmezse HCG bakdırırsın...İNSALLAH gebesindir canım...senin dedigin gibi bende takmayım rahat olayım diyorumda ama iste olmuyor insanın elinde degil...ben adetimin eski düzene girmesini cok istiyorum...ha suan adetim keske 9 ay gelmesede bebek haberi alsam :KK43: ama geleceksede zamanında gelsinde eski düzenime gireyim...bak o kadar kafama takmısımkı...bugün rüyamda adet oldum :) sabah uyanır uyanmaz WC ye kosdum ama yok adet madet :)

canım idrar yanıltıcı olabilir,için rahat etmeyecekse gidip kan ver..inşallah bebişin seninledir..

Icimi rahatlattin cok cok tesekkur ederim. insallah dedogin gibidir. aylardir boyle gecikiyo bebek yer hazirliyo dediler aylardir yerini bulamadi bu bebek :)

Ooo daha cok kucukmus cok normal. benim adetten 1 gun sonra 82 idi. cok dusuktu yani..1 hafta sonrasinda. > 1000 oldu...sen uzulme daha cok kucuk.. 447 ciktiginda adetten kac gun sonraydi...

Bu pazartesi cikti 06.05.2013 tarihinde 447ydi. sat im 07.04.2013 ydi.
İns yarin gozukur derdim illa gozuksun degil ama bi kurt dustu ya icime simdi o yiyor beni:KK43:

Keping ins seninde pozitif cikar:)

Kızlar beni de alın aranıza sat 29 nisan :) gerçi ben mayısta öğrenemem herhalde haziran ın ilk haftasına kadar beklemeyi düşünüyorum ama yine de bu topiki sevdim :)

canım sakın doktorun dedigini kafana takma aynı seyleri bende yasadım...bende daha 4 haftalıktık doktor tutturmus usg den göremiyorum dis gebelik olabilir su olabilir bu olabilir...baska doktora gittim alttan bakdı keseyi gördü ama heme hemen 5 haftalıkdım kese var embryoyu göremiyorum dedi oda bos gebelik dedi biri dıs gebelik dedi biri bos gebelik dedi moralim ast üst oldu...istahım kesildi agzıma bir yudum bisey koymuyordum evde öyle aglıyordum :KK43: ama HCG normaldı yükselmisdi düsün iste sorunda bu diyordu doktorlar HCG iyi güzel katlanmıs ama bu HCG de bebek görülmeliydi diyorlar...daha 5 haftalık düsün kalp atısı agrıyorlar bu HCG de kalp atısı olmalı diyorlar..neyse o nos gebelik diyen doktor bana dediki ıkı dün sonra tekrar gel ama su doktora gitceksin birde o baksın dedi ama ümitlenme bu cok yüksek saglıksız bir gebelik dedi....2 gün sonra geldim baska doktora bakdı üstten oda göremedi daha cok erken üstten zaten görünmeye bilir dedi alttan bakdı keseyi gördü normal bir gebelik dıs gebelik felan degil dedi ve minik bir nokta gördü bos gebelikde degil rahat olabilirsin dedi bak haftaya gel bebegini görceksin dedi...ama ben ankaradaydım o sırada haftaya ordan gitcekdim doktora dedim ben burda degilim diye neyse aradan 1 hafta gecdi kaldıgım yerdeki doktora gittim bebek 6 haftayı gecmisdi ve sorunsuz doktor hemen yukardan gördü kalp atısınıda gördü hersey normal rahat ol dedi tabi basımdan gecenleri anlattım doktora merak etme hersey normal dedi ama malesef bebegimin 7 hafta 4 günken kalbi durdu durmasının sebebide bende kan pıhtılasması cıkdı o yüzden kalbi durmus...cok uzun yazdım kusura bakma ama sana dicegim suki cok cok erken sen o doktorlara bakma moralini bozma hamilelikte stress cok tehlikeli stressden uzak dur ben cok stress zapdım cok agladım ve sonucda zine hüsran oldu :KK43: ama senin icin rahat olsun bebegine emin ol bisey olmicak zamanı gelincede kalp atısınıda duycaksın İNSALLAH...

Cok uzuldum senin icin.Rabbim tekrar nasip etsin ins bebis:/Bende hicbirsey yeyip icemedim yaklasik 12 saat sonra dedim.Tevekkul ettim sizde bunlari yazinca biraz rahatladim.Cok tesekkur ederim.kismtten otesi yok zaten yarin buyuk gun:)sonucu yazarim.ins iyi olur:)

Son düzenleme:
X