Gecikmemin 3. gunu yaptim negatifti erken oldugu icin mi acaba ? ama olsa cikardi diye dusunmustum.
4 günde neler değişir bir bilsen :)hakkında hayırlısı bence üşenme al şu testi ve bir hamiş daha olsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikmemin 3. gunu yaptim negatifti erken oldugu icin mi acaba ? ama olsa cikardi diye dusunmustum.
4 günde neler değişir bir bilsen :)hakkında hayırlısı bence üşenme al şu testi ve bir hamiş daha olsun:)
Merhaba kizlar kac gundur giremiyorum . hala adet olmadim bu 7. gunum. Tekrar test yapicam ama useniyorum nasilsa negatif cikicak diyorum. midem cok bulaniyo ama oyle gidip istifra etmiyorum cok farkli bi bulanti tvye ve tlfna bakarken oluyo tvde ki isik yandikca ve insanlar hareket ettikce benim midem bulaniyo. bu bi belirti mi bilmiyorum. ama adet gecikmesi disinda bi belirti yasamiyorum sanirim hamile degilim. aksamda iliski sirasinda cok canim yandi esim bile neden bu kadar daraldi 1 gunde diye sasirdi. bu da beni biraz umitlendirdi acikcasi
merhaba rahell..benimde aslında dün yada bugün adetim gelmeliydı ama hicbir belirti yok ama gebelikden de süpelenmiyorum hic kendimi gebeymisim gibi hissetmiyorum ve zaten hicbir belirti yok...ama benimde senin gibi biraz özel olacak kusura bakmayın ama benimde dün aksam iliski sırasında cok canım yandı esimde fark etti ona belli etmek istemedim canımın cok yandıgını ama oda anladı ve neden canın yanıyorki bu kadar felan diye üzüldü bende kist vardı gecen ay bende ona bagladım esime dedim kist vardı ya doktor adetle gider demisdi ama demekki adetle gitmedi belkide daha cok büyüdü bende dedim kistten dolayı canım acıyor galiba dedim yarın doktora gitmeyi düsünüyorum kesin kist büyüdü
arkadaslar bugun doktora gittim adetimin 29. gunundeyim ultrasonla bakti doktor veeee nur topu gibi 6mm buyuklugunde bi kist gördu gebelik varsada suan görmem imkansiz dedi kan aldi hamileleik varmi yarin kesin ögrenmis olcam sonucu yazcam bu arada bu ay ilk kez iliskide agrilaar hissettim sebebi buymus ins hamileyimdir ya
Kistle ilgili oldugunu sanmiyorum. bende yok cunku. Ama bilmiyorum ben yarin test yapicam. Adetin geciktiyse snde biraz bekle ve test yap eger gebelik yoksa ve hala adet olmazsan doktora gidersin. cunku bende oyle yapicam yarin sabah bi test yapicam gebelik yoksa doktora gidicem
gecmis olsun dilek...bendede kist vardı gecen ay 38mm hemen hemen 4 cm iste adetle gider demisdi doktor bana ama gittigini sanmıyorum benimde dün iliski sırasında agrım oldu ayrıca adetim gecikcek galiba yine gecen ay 5-6 gün gecikmisdi bakalım bu ay ne kadar gecikcek senden son aylarda adet düzensizligi varmıydı ?? kistten dolayı adet gecikebilirmi ?? ben adet gecikmesini suan kiste baglıyorumda ayrıca kist icin ne tedavisine baslicak doktor ?? ama yarın belli olur deme gebelik yoksa baslar herhalde tedaviye...ya bu kist gebe kalmamıza engel olabilirmi?? kimi engel olur diyo kimi engel olmaz diyor??? senin bilgin varmı ?? bu arada yaz kac senin ??
Kizlar test yaptim az once tek cizgi malesef. ya evlendigimden beri ilk ay disinda adet olmadim doktora gidiyorum hersey normal diyo. aylardir gecikiyorum hem de baya gecikiyorum. 45 gun gecikti en son. neden boyle oluyo yaa. 10. gunu bekleyip dra gidicem gecikme icin. en azindan ilacla duzene girer
kızlar bende az önce hamile oldugumu ögrendim..rabbim hepinize biran önce nasip etsin inşallahhh...
arkadaşlar kistler için tedaviler var en basit tedavi doğum kontrol hapı kulanmak bendede kist olmuştu doğum kontrol hapı kulandim geçti adetle attım size doktor vermedimi ki kist gebe kalmaya engeldir gebe kalma gecikir kist yüzünden..
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kaç günlük gecikmeden sonra öğrendin canım kan testindenmi öğrendin canım.
canım hormonlarına bakıldımı gecikme yaşaman ya kistlerle alakalı olabilir yada hormonlarda dengesizlik vardır sen adetin 3 günü bütün hormon tetkiklerini yaptır bende gecikme yaşardım canım senin gibi fsh hormonuyla ilgili sorun çıktı ve gebe kalmak istersen çok cidi bir hastalık canım mutlaka doktoruna hormon testlerini yaptırtmasını iste özelikle fsh..
kızlar bende az önce hamile oldugumu ögrendim..rabbim hepinize biran önce nasip etsin inşallahhh...