canım çok sağolasın bende yaptırdım 2 düşükten sonra genetik(kromozomlara bakılıyor) ve trambofoli(kan pıhtılaşması) testlerini genetik temiz çıktı ama pıtılaşma çıktı kanda coraspin kullanmaya başladım günde bir hamile kalıncada iğneye başladım 3 kez vurulmuştum ki yine kaçınılmaz sonn...eğer imkanın varsa bende yaptır derim gebe kalmadan önce aklında soru kalmaz hem hem de sen tedbirini al da takdir Allah tan....bakalım bende bir kez daha deneyip olmazsa yine diğer testleri de yaptırıcam dr. konuşup.....
öncelikle tüm annelerin ve tüm anne adayların anneler gününü kutlarım....
duruasıl bendede pıhtılasma cıkdı bir düsük yasadım 7 hafta 4 günken kalbi durdu..trombofile paneli ye bende bakdırdım...ve sonuc olarak pıhtılasma cıkdı bende coraspirine basladım doktor gebe oldugunda keseyi gördügümüz an igneye baslicaz dedi.... canım sende sonuclar nasıl cıkdı ??? yazarmısın lütfen...ben daha sonuclarımı almadım telefondan ögrendim genimde heterzigot cıkmıs bu hafta sonucları alcam gelcem ozaman bende yazarım bende tam olarak neler cıkdıgını ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun...İNSALLAH tez zamanda meleklerimizi bize gönderir..... iyi pazarlar...