• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

simbat üzülme canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inş sen hiç doktora gittinmi adetin 3 günü hormonlarına baktır mutlaka olmamasının mutlaka sebebi vardır inş tez zamanda hamiş kalırısn canım üzülme gün doğmadan neler doağrmış umudumuzu kaybetmek yokk..

bat ne zaman canım ??? yarın felanmı ??? gebelik belirtileri varmı ??? benim bat 14 mayıs ama cok agrılarım var :( dünde bugünde adet agrılarım var erken gelcek galiba bu ay bekliyorum bakalım ama bebekden ümidim kesildi :( ama nedense bu ay benim hep agrılarım oldu :( kasık agrılarım karın agrılarım cok SIK oldu bu ay zaten bi kabız oldum sonra ıshal halende şshal kabız arası bisiler var ben cok kötü üsüttüm galiba :( bu hafta gecsinde haftaya kadın doktoruna gidecem :( bende 2 aydır kist de vardı 38 mm demisdi doktor ciddi bisey degil adetle bir gider demisdi ıkı adet gördüm belkide yine gitmedi daha duruyo belkide daha cok büyüdü oda agrılara sebeb oluyor :( offfffffff aklım karma karısık yarınmı gitsem bakdırsam rahmime :( aslında niyetim haftaya adetim gelir adetin 3 günü giderim hem hormonlarıma bakdırırım hemde rahime kist duruyomu sorun varmı diye ama bekleyemicem galiba cok agrılarım var :(

SİMATCIGIM üzme kendini canım...İNSALLAH önümüzdeki ay iyi haberlerini alırız...

azracım bat ikimizinde aynı inş canım hamiş kalmışızdır şimdi doktora gitsende sana ağrı kesici vericek yada beklemen gerek diycek bence bat bekle 3 günü git doktoruna sen tedavi gördünmü daha önce canım hormonlarına bakıldımı benimde kistim olmuştu doğum kontrol hapı kulanmıştım bir ay sonra atmıştım sana hap vermedimi doktorun kisti görünce..

azracım bat ikimizinde aynı inş canım hamiş kalmışızdır şimdi doktora gitsende sana ağrı kesici vericek yada beklemen gerek diycek bence bat bekle 3 günü git doktoruna sen tedavi gördünmü daha önce canım hormonlarına bakıldımı benimde kistim olmuştu doğum kontrol hapı kulanmıştım bir ay sonra atmıştım sana hap vermedimi doktorun kisti görünce..

hiç belitim yok yumurtlama zamanı biraz lekelenme tarzında 1 gün kanamam vardı ve kasıklarımda ağrılarım oldu şimdi hiç belirti yok ağrımda yok göğüslerde hasasiyete yok... senin kistler ağrı yapıyo olabilir canım..

Selaaaamm kızlare allah hepımızın gonlune gore versın benımde ılk bebegım olacak ama benım sat 3 mayıs ve bu ayın 17sınde yımırtlıyom ınsallah 12den tuttururuz. Ben cok ıstıyorum bebıkım olsun hepımız bırbırımıze dua edelım hayırlı evletlar versın rabbım hayırlı zamanda

kızlar az önce gidip sağlık ocağına kan verdim..yarın 4 te çıkacak..hoş o zamana kadar kırmızıları görmesem iyi :( eşimin çalıştığı hastanede vermedim bu sefer..olaki hamileysem süpriz yapmak istedim..ilk gebeliğimdede kendi başıma gidip yaptırmıştım..bakalım yarın ne olacak..çok heyecanlıyım kızlar..midem çok bulanıyor..kahvaltıda peynir yiyeyim dedim kokusundan bir hoş oldum :( birde acaip sinirliyim yada üzgün..duygu karmaşası yaşıyorum..adet mi olacam ne?hazır bizim oğlanada bağırdım kahvaltı yapmıyor diye..kuzum ağladı :( onu uyuttum sonra bende ağladım..bugün günüm var..gidip kafamı dağıtayım :( akşamada hürremi izlerim..

Son düzenleme:
aaa neden yarını bekliyon ben sabredemem sanırım önce test yaparım kendim bide sağlık ocaklarında öğleden sonra hemen veriyolar

aaa neden yarını bekliyon ben sabredemem sanırım önce test yaparım kendim bide sağlık ocaklarında öğleden sonra hemen veriyolar

canım 2 gün önce idrarda çıkmadı..yapmayada korktum..en iyisi kan vermekti..bizim sağlık ocağı yarın 4 te çıkar dedi..bakalım hayırlısı..

Gecikmemin 3. gunu bugun . az once test aldim simdi yapsam dogru sonuc verir mi sizce? simdi yaparsam oglen idrariyla olucak ama yaklasik 5 saattir girmiyorum ne diyosunuz yapayim mi

simatcım seni çok iyi anlıyorum..böyle umutsuzluğa kapılarak herşeyi daha içinden çıkılmaz bir hal aldırırsın..bir kere başta psikolojini sağlam tutman lazım..hamile kalacağına inan..fikrinle zikrin aynı olsun..ağzın başka kalbin başka konuşmasın..inan bana gün gelecek 2 çocuğun olacak ve sen bu günleri tebessümle anacaksın..senin şer gördüğün şeyde bir hayır vardır..Rabbim sabrını sınıyor,ona tevekkül et arkadaşım..sonuçta onun ol demesiyle değil bir tane üçüz bebeğin olur..şimdiden başlıyorsun şu cümleyi söylemeye BEN BU AY HAMİLE KALACAĞIMMM

tşk ederim keping, moralim bozuk ama yapcak bir şey de yok. 'BEN BU AY HAMİLE KALACAĞIM' demeye başladım bugün...

Üzülme canım hayırlısı olsun. Durmak yok yola devam:)

tşk ederim Pelinsu. durmak yok tabiki, yola devam =) canım sen hamişsin, dua et bizim için, belki senin meleğin bizim meleklerimizi de çağırır canım =)

Simat, kafana takma demekle olmaz biliyorum ama olumsuz düşünmemeye çalış. Bak Recep ayına giriyoruz üç gün sonra, üç ayların başlangıcı. Hepimiz çok dua edelim ve bol bol istiğfar çekelim. Peygamber efendimize bir adam geliyor, benim çocuğum olmuyor, malım da artmıyor, ne yapayım diye soruyor. Neden istiğfar çekmiyorsun, ben günde 100 kere tövbe ederim diyor. Kapımızı çalan tüm yolları deneyelim, gerisini bizi bizden daha iyi bilene bırakmaya çalışalım. Ben çok iyi yaptığım için bunları söylemiyorum elbette, kendime de söylüyorum. Tevekkül zor ama dua edersek kolaylaşır inşallah. Her şeyde böyle değil mi zaten, sürekli bir sınavın içersindeyiz. Bu olmazsa başka bir şey illaki imtihanımız oluyor. Kimi eşiyle, kimi çocuğuyla, kimi akrabalarıyla, kimi işiyle, kimi rızıkla..vs. Kaldıramayacağımız yükler binmesin omzumuza, hayırlı isteklerimiz beklemediğimiz anlarda güzellikle gelsin..

tşkler entelkedi. yaşadığımız herşey bir sınav.. herşey olacağına varıyor, önüne geçilmiyor çoğu kez. ve hep hayırlısı demek lazım..

simbat üzülme canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inş sen hiç doktora gittinmi adetin 3 günü hormonlarına baktır mutlaka olmamasının mutlaka sebebi vardır inş tez zamanda hamiş kalırısn canım üzülme gün doğmadan neler doağrmış umudumuzu kaybetmek yokk..

tşkler gulneva. gitmiştim doktora. ocak ayında vermiştim adetimin 3. günü kan. tahlile bakıldı. bir şey demedi doktor. hatta o zaman bir gebelik tespit etmiştik, ama kimyasal gebelik oldu o. yavaşça yükseldi beta hcg ve yavaşça düşmüştü.
kimyasal gebelikten sonra hemen gebe kalanlar vardı, forumda öyle okumuştum. belki de o sebeple daha bir heveslendim bu ay için. ama belki gelecek aydır bnm ayım :)

kızlar az önce gidip sağlık ocağına kan verdim..yarın 4 te çıkacak..hoş o zamana kadar kırmızıları görmesem iyi :( eşimin çalıştığı hastanede vermedim bu sefer..olaki hamileysem süpriz yapmak istedim..ilk gebeliğimdede kendi başıma gidip yaptırmıştım..bakalım yarın ne olacak..çok heyecanlıyım kızlar..midem çok bulanıyor..kahvaltıda peynir yiyeyim dedim kokusundan bir hoş oldum :( birde acaip sinirliyim yada üzgün..duygu karmaşası yaşıyorum..adet mi olacam ne?hazır bizim oğlanada bağırdım kahvaltı yapmıyor diye..kuzum ağladı :( onu uyuttum sonra bende ağladım..bugün günüm var..gidip kafamı dağıtayım :( akşamada hürremi izlerim..

hadi bakalım keping, inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz. mide hassasiyeti, duygu değişimi, inş. güzel haberlerin öncüsüdür =)

bat ne zaman canım ??? yarın felanmı ??? gebelik belirtileri varmı ??? benim bat 14 mayıs ama cok agrılarım var :( dünde bugünde adet agrılarım var erken gelcek galiba bu ay bekliyorum bakalım ama bebekden ümidim kesildi :( ama nedense bu ay benim hep agrılarım oldu :( kasık agrılarım karın agrılarım cok SIK oldu bu ay zaten bi kabız oldum sonra ıshal halende şshal kabız arası bisiler var ben cok kötü üsüttüm galiba :( bu hafta gecsinde haftaya kadın doktoruna gidecem :( bende 2 aydır kist de vardı 38 mm demisdi doktor ciddi bisey degil adetle bir gider demisdi ıkı adet gördüm belkide yine gitmedi daha duruyo belkide daha cok büyüdü oda agrılara sebeb oluyor :( offfffffff aklım karma karısık yarınmı gitsem bakdırsam rahmime :( aslında niyetim haftaya adetim gelir adetin 3 günü giderim hem hormonlarıma bakdırırım hemde rahime kist duruyomu sorun varmı diye ama bekleyemicem galiba cok agrılarım var :(

SİMATCIGIM üzme kendini canım...İNSALLAH önümüzdeki ay iyi haberlerini alırız...

tşkler azranur. inş önümüzdeki aydır, onca zaman beklediğim ay.
inş. isteyen, dileyen herkes en kısa zamanda kavuşsun yavrusuna

canım sana da çok geçmiş olsun. inş. ters bir şey yoktur, ufak bir soğuk algınlığı ile ilgili falandır inş ağrıların. ama sen doktor işini ihmal etme. ama dedğin gibi istersen bekle, adet olursanki umarım bebiş vardır da olmazsın, adet olursan öyle git doktora, hem hormonlarına da baktırırsın gitmişken.

benim ümidim yok canım...ama İNSALLAH sen hamile kalmıssındır...ben artık önümüzdeki ay iyi haberler bekliyorum kendimden :) sende hic belirti varmı ??? canım benim adetim gecen ay 34 gün sonra geldi :( normal adet düzenim 28-29 gün ama 13 subatta kürtaj oldum ya doktorda demisdi düzenin bozulur ama daha sonra eskiye döner demisdi...ve ilk adetim 29 gün sonra geldi 2 adetim 34 sonra ama ben 31 gün doktora gittim dedim adetim 2 gün önce gelmeliydi dedim korunuyorum gebelik olamaz ama baska bir sebebi olabilirmi dedim birde yeni kürtaj oldum ya herseyden süpeleniyorum normal olarak...doktorda hormonlarıma bakdı normali senin dedigin gibi adet geldikden sonra 3 günü bakılır o doktor daha adetim gelmeden bakdı...FSH Prolaktin Estradiol bakdı bu az deme tüm hormonlar degil deme ??? neyse sonuclar cıkdı hersey normal dedi ben demesem rahime bile bakmicakdı dedim rahime baksanız belki kist felan olusmusdur dedim bakdı 38mm yumurtalıkda kist olusmus dedi...ama ciddi bisey degil adetle bir akar gider dedi...10 gün icinde adet görmezsen adet söktürücü yazarım sana dedi....ve 3 gün sonr geldı adetim 34 gün allahdan adet söktürücüye gerek kalmadı...hap felanda vermedi kist icin hata bende daha gidip bakdırmadım kist gittimi diye...adet den sonra gitcekdim gidemedim kaldı simdi 3 adetimi bekliyorum gelsin 3 gün hem hormonlarıma bakdırcam hemde kiste bakdırcam tekrar ama baska doktora gitcem bu sefer....İNSALLAH adetim 9 ay gelmez hehe bakdırmamada gerek kalmaz :) ama sanmıyom tüm adet belirtileri simdiden basladı...ben birkere gebe kaldım ozaman baskaydı ozamanda kasıklarım agrıdıda baska arıydı bildim ben gebelik geldi aklıma bu simdiki gercekden adet agrılar...

hiç belitim yok yumurtlama zamanı biraz lekelenme tarzında 1 gün kanamam vardı ve kasıklarımda ağrılarım oldu şimdi hiç belirti yok ağrımda yok göğüslerde hasasiyete yok... senin kistler ağrı yapıyo olabilir canım..

ben gögsümde siskinlikde var dünden belli ama adetim yaklasdı diye sisdi :( evet benimde aklıma o geliyo kist kesin yerinde duruyo adetle bir gitmedi kesin :( belkide daha cok büyüdü...ayyyyyyyyy yarın gitsemmi doktora ?? offf beklesemmi haftayı ?? ben koruma hapı kulanmak istemiyorum :( bu ay calısmalara baslamısdık devam etmek istiyorum :( baska türlü yok olmaz mı bu kist :( offf baska doktora gidip iyi bir bilgi alayım :(

İNSALLAH hamilesindir canım....baska ne gibi belirtiler var sende ?? normal adet sancıları oldumu sende ?? kasıklarım degilde rahım bölgem karnımın altı cok agrıyor ve cok sert tas gibi bu adet gelme belirtisi degilmi ?? ayy yok ben tamamen ümidimi kesim :( adet gelcegi zaman karnımın altı tas gibi olurdu ve sis olurdu aynısı suan :( İNSALLAH sen hamilesindir ozaman bol bol dua et biz hamile olmayanlara hamilelerin duası kabul olurmus derler ya :) oglun kac yasında ?? ne güzel 2 cocugu planlıyorsun ALLAHIM bizlerede gösterir İNSALLAH o günleri...

İNSALLAH hamilesindir canım....baska ne gibi belirtiler var sende ?? normal adet sancıları oldumu sende ?? kasıklarım degilde rahım bölgem karnımın altı cok agrıyor ve cok sert tas gibi bu adet gelme belirtisi degilmi ?? ayy yok ben tamamen ümidimi kesim :( adet gelcegi zaman karnımın altı tas gibi olurdu ve sis olurdu aynısı suan :( İNSALLAH sen hamilesindir ozaman bol bol dua et biz hamile olmayanlara hamilelerin duası kabul olurmus derler ya :) oglun kac yasında ?? ne güzel 2 cocugu planlıyorsun ALLAHIM bizlerede gösterir İNSALLAH o günleri...

canım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..valla bende belirti çok hangi birini sayayımki..ya cidden hamileyim yada beynimin bir oyunu bu :(

kokulara karşı hassaslaştım,gaz sorunum var,beraberinde kabızlık,meme ucum bu aralar pek bir çıkıyor anlamadım valla,belimde ara ara şiddetli ağrı,karnımda şişlik ve sertlik var benimde,duygu karmaşası yaşıyorum bir üzgün bir mutlu oluyorum,sürekli adet olacakmışım gibi alt tarafta baskı var..yarın belli olacak bakalım,inşallah hayırlı haberlerle gelirim

benim bir oğlum var 17 aylık teyzesi..Allah nasip ederse kardeş düşünüyorum kuzuma..aralarında fazla yaş olsun istemiyorum..zaten 2 tane düşünüyorum kısmetse..nasip bu işler,belkide yarın eli boş döneceğim..vardır Rabbimin bildiği,o neylerse güzel eyler..

Günden güne artış olurmuş canım bak yükseliyor üzülme. Bende bugün gidicem keseyi görmeye allahım bi sıkıntı çıkmadan görsem o zaman inanıcam hamile olduğuma:(

Dun karnima bir darbe aldim;bu yuzden hemen doktora gittim karindan usg bakti keseyi goremedi.Bide umitsiz umitsiz konustu benim sinir sistemimi alt ust etti.Kendi doktorum cuma ya kadar alttan bile gozukmez demisti.Ama bu doktor gozukememis belki yapismamistir yok dis.gebelik olabilir yok su yok bu saskina dondum acikcasi 6haftadan once zaten usg karindan gozukmez diye biliyorum.Cok uzgunum suam cumayi bekliyorum.:(

Son düzenleme:
Back
X