• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

inşallah erken davranmışızdır..benimde 3-4 gün kaldı..ben ümitliydim ama işte çıkmıyor idrarda..inşallah hamişizdir :(

inşallah canım yaa. adet olana kadar umut etmeye devam.
ben dedim ki belki silik de olsa ikinci çizgiyi görürüm.. neyse artık kısmet.
ama inşallah hamişizdir dediğin gibi =)

inşallah canım yaa. adet olana kadar umut etmeye devam.
ben dedim ki belki silik de olsa ikinci çizgiyi görürüm.. neyse artık kısmet.
ama inşallah hamişizdir dediğin gibi =)

canım bende 2.çizgiyi silikte olsa görmeyi çok istedim ama yok bembeyaz :( heyecan dorukta valla..

Son düzenleme:
Hemen yarin yapayim mi cikar mi dersin varsa ?

heyecanını ok iyi anlıyorum canım =)) hemen çıkar herhalde diye düşünüyorum, ama çok da iyi bilmiyorum ben de =)
sen ne zaman hazır hissedersen testi yap canım. inşallah hamilesindir =)

simatcıgım aslında idrarda bhcg ye bakcaksan en iyi zaman sabahlarıymıs sabah ilk idrarda bakman en dogru zamanmıs...keske sabah ilk idrarında tekrar baksan belki ozaman cıkar bisiler tabiki varsa :) ki İNSALLAH vardır canım...

ben zaten eczaneden 2 tane test aldım. sabah idrarı ile yapılan testin daha güvenilir olduğunu biliyorum ama işte dün merakıma yenileceğimi tahmin ettiğimden 2 tane test aldım. birini eve gidince hemen yaparım dedim, diğerini ise bugüne bırakırım diye düşündüm. eve heyecanla gidip testi yaptım ama negatif çıkınca çok üzüldüm. bu sabah da diğerini yapmak istemedim. 2 gün sonra adetim başlamazsa, o zaman denerim dedim. 2 günüm daha umutlu geçsin bari dedim. ama biraz şevkim kırıldı o testten sonra, bu ay için umudum azaldı iyice. neyse kırmızıları görünce çok üzülmem belki.

ben zaten eczaneden 2 tane test aldım. sabah idrarı ile yapılan testin daha güvenilir olduğunu biliyorum ama işte dün merakıma yenileceğimi tahmin ettiğimden 2 tane test aldım. birini eve gidince hemen yaparım dedim, diğerini ise bugüne bırakırım diye düşündüm. eve heyecanla gidip testi yaptım ama negatif çıkınca çok üzüldüm. bu sabah da diğerini yapmak istemedim. 2 gün sonra adetim başlamazsa, o zaman denerim dedim. 2 günüm daha umutlu geçsin bari dedim. ama biraz şevkim kırıldı o testten sonra, bu ay için umudum azaldı iyice. neyse kırmızıları görünce çok üzülmem belki.

günaydın kızlar....simatcıgım bekle bakalım 2 gün daha İNSALLAH vardır bebis :)ama yoksa bile üzme kendini bu ay olmassa önümüzdeki ay olur İNSALLAH....benimde sabahdan belli adet sancılarım basladı :( bende bu aydan ümidimi kesdim ama güclü oldugumu hissettim bu ay olmasa sansımı öbür ay denicem :) ALLAH dogru zamanda melegimi bana gönderecek biliyorum...İNSALLAHHHHHHH.....aslında benim bat 14 mayıs...ama gecen ay benim adetim 6 gün gecikdi...normalde 6 gün gecikmeseydi zamanında gelseydi adetim ozaman bat 07 mayıs olacakda yani bugün adet görmeliydim...bence o yüzden bugün adet sancılarım basladı...normalde cok düzenliydi benim adetim subatta kürtaj oldukdan sonraki ilk adetim 29 gün normal geldi... ikinci adetim 34 gün geldi yani 5-6 gün gecikdi... o yüzden vujud da simdi tuhaflasdı galiba dedigim gibi aslında bugün adet olmalıydım...sancılarımda basladı....ama o 5-6 gün gecikmeden dolayı bat 14 mayıs....ben simdi günlerce agrımı cekcem yaaa :(

kızlar bede beklemedeyim topiğinizi görünce çok sevindim benimde geçen ay sat 18 nisandı adetlerim bitiği günden beri çok düzenli çalışmalarımız oldu gün aşırı ben fsh yüksekliği erken yumurta yetmezliği maduruyum geçen ay aşılama yapıldı tutmadı bu ayda fsh tavan yaptığı için normal yola denemek zorunda kaldık.. Allah sağlık versin canım çok şanslısınız en azından sağlıklısınız..

ben sizlere bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim...benim dün adet tarihimdi ama olmadım sadece saat öğlen 1 gibi nokta kadar çoookkk açık kırmızı bir leke geldi peçeteye dünden beri başka hiç yok ped taktım ama tertemiz....idrar testi yaptım az önce ama negatif acaba hamile miyim?eger gebeysem testte çıkmaması normal mi?bende pıhtılaşma var gebe kalır kalmaz iğne olmam gerekiyor o yüzden soruyorum....fikrinizi söyler misiniz?

ben sizlere bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim...benim dün adet tarihimdi ama olmadım sadece saat öğlen 1 gibi nokta kadar çoookkk açık kırmızı bir leke geldi peçeteye dünden beri başka hiç yok ped taktım ama tertemiz....idrar testi yaptım az önce ama negatif acaba hamile miyim?eger gebeysem testte çıkmaması normal mi?bende pıhtılaşma var gebe kalır kalmaz iğne olmam gerekiyor o yüzden soruyorum....fikrinizi söyler misiniz?

canım bence yarın kan testi yaptır..eğer hamileysen bile idrarda çıkma ihtimali düşük,belki o yüzden negatif çıktı..ihmal etme git kan testi yaptır ..kafan rahat olsun..

o kadar stres yaptımki anlatamam..adet olacaksamda olayım sabrım kalmadı..kızlar belim çok ağrıyor,aynı şekilde karnımda ağrıyor,bugün yemek yaparken soğan kokusu midemi kaldırdı,durduk yere ağladım az önce..ne oluyor bende anlamıyorum..beklemek çok zorrr

Selam kızlar...
Daha önce artık bebek istediğimizi ve çalışmalara başlayacağımızı yazmıştım ama bazı sıkıntıları çok çok erken yaşamaya başladık... İlişki planlı programlı olunca, zorunluluk haline geliyor.. Bu yüzden eşim istekli değil.. Ben de sürekli beklenti içinde olduğumdan durum garip bir hal aldı :)) Ne yapacağımı nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Çok sık bu konudan bahsediyorum sanırım adamı da strese soktum... Maalesef sadece adetimin son gününün ertesi günü 1 denememiz olabildi bu yüzden.. Ama şu önümüzdeki 4-5 gün sıkı çalışmamız lazım :)) Ne yapmayım kızlar yol gösterin bana lütfennn

Selam kızlar...
Daha önce artık bebek istediğimizi ve çalışmalara başlayacağımızı yazmıştım ama bazı sıkıntıları çok çok erken yaşamaya başladık... İlişki planlı programlı olunca, zorunluluk haline geliyor.. Bu yüzden eşim istekli değil.. Ben de sürekli beklenti içinde olduğumdan durum garip bir hal aldı :)) Ne yapacağımı nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Çok sık bu konudan bahsediyorum sanırım adamı da strese soktum... Maalesef sadece adetimin son gününün ertesi günü 1 denememiz olabildi bu yüzden.. Ama şu önümüzdeki 4-5 gün sıkı çalışmamız lazım :)) Ne yapmayım kızlar yol gösterin bana lütfennn

canım 4-5 gün içinde 2 kere ilişkiye girmen yeterli olacaktır..doktorlar gün aşırıyı öneriyor..birgün yap birgün yapma..hem eşinide sıkmamış olursun..yarın karışık çerez al çayın yanına koy :) fındıklı fıstıklı bademli olsun..fazla enerji veriyor yiyince,doğal olarak bu enerjiyi üstünden atmak isteyecektir eşin :)

ay kizlar benimdde 1 haftam kaldi heycanda var sizce calismalara devammi edeyim. hic istahimda kalmadi gun asiri yapiyoz ya. bakalim allahim bu ay kismet edecekmi bide ben yurtdisindayim turkiyede olaydim kosa kosa kanda baktirirdim ama burda o imkan yok idrardaada bazilarinin erkendende gösterebiliyomus napcami bilemiyom cok soruda sordum :(:43::43:

canım bence yarın kan testi yaptır..eğer hamileysen bile idrarda çıkma ihtimali düşük,belki o yüzden negatif çıktı..ihmal etme git kan testi yaptır ..kafan rahat olsun..

evet canım randevu aldım gidicem yarın bakalım inşallah vardır bian önce varsa iğneye başlamam gerekiyor acelem ondan....

Son düzenleme:
canım 4-5 gün içinde 2 kere ilişkiye girmen yeterli olacaktır..doktorlar gün aşırıyı öneriyor..birgün yap birgün yapma..hem eşinide sıkmamış olursun..yarın karışık çerez al çayın yanına koy :) fındıklı fıstıklı bademli olsun..fazla enerji veriyor yiyince,doğal olarak bu enerjiyi üstünden atmak isteyecektir eşin :)

Evet canım haklısın çaktırmadan havaya sokmak en iyisi 👪😏

Son düzenleme:
benden kötü haber, dün pembe pembe bir akıntı oluyordu ara sıra, noolur yerleşme kanaması olsun dedim hep ama gece kırmızı kartı gördüm. şimdi üzgün üzgün oturuyorum kenarda :43:
bu ay da kısmet değilmiş. çok inanmıştım bu ay artık zamanı diye.. en azından erken geldi adetim, 2 gün erken başlayacağız bu durumda tekrar çalışmalara..
ne yapsam bu ay. soğan kürü mü uygulasam, ne yapsam bilmiyorum. ama bu olayı kafamdan çıkarmam lazım. olacak mı diye düşündükçe vücut ters tepki veriyor. Meryem suresinden bahsedenler olmuş, netten yaptığım ufak bir araştırmada gördüm.
çevremdekiler artık ikinci çocuğu düşünüyor, benim daha bir tane yavrum bile yok. yaş da aldı başını gidiyor. 2 çocuk istiyordum ama ilki bile bu kadar zorsa, ikinci daha da zor olur. offf.. neysee..
kısmet böle diyelim, Allah'ım en uygun zamanda yollar meleğimi bana..

benden kötü haber, dün pembe pembe bir akıntı oluyordu ara sıra, noolur yerleşme kanaması olsun dedim hep ama gece kırmızı kartı gördüm. şimdi üzgün üzgün oturuyorum kenarda :43:
bu ay da kısmet değilmiş. çok inanmıştım bu ay artık zamanı diye.. en azından erken geldi adetim, 2 gün erken başlayacağız bu durumda tekrar çalışmalara..
ne yapsam bu ay. soğan kürü mü uygulasam, ne yapsam bilmiyorum. ama bu olayı kafamdan çıkarmam lazım. olacak mı diye düşündükçe vücut ters tepki veriyor. Meryem suresinden bahsedenler olmuş, netten yaptığım ufak bir araştırmada gördüm.
çevremdekiler artık ikinci çocuğu düşünüyor, benim daha bir tane yavrum bile yok. yaş da aldı başını gidiyor. 2 çocuk istiyordum ama ilki bile bu kadar zorsa, ikinci daha da zor olur. offf.. neysee..

simatcım seni çok iyi anlıyorum..böyle umutsuzluğa kapılarak herşeyi daha içinden çıkılmaz bir hal aldırırsın..bir kere başta psikolojini sağlam tutman lazım..hamile kalacağına inan..fikrinle zikrin aynı olsun..ağzın başka kalbin başka konuşmasın..inan bana gün gelecek 2 çocuğun olacak ve sen bu günleri tebessümle anacaksın..senin şer gördüğün şeyde bir hayır vardır..Rabbim sabrını sınıyor,ona tevekkül et arkadaşım..sonuçta onun ol demesiyle değil bir tane üçüz bebeğin olur..şimdiden başlıyorsun şu cümleyi söylemeye BEN BU AY HAMİLE KALACAĞIMMM

03.05.2013 de 108.65 di bugün 2. hcg ve 447.29 artışı güzel dedi Cuma kese bakılacak.Onuda gördükten sonra sevinmeye başlayabilirim artık kendimi kasmaktan yoruldum kötü bi haber alıcam diye temkinden de...Rabbım hepimize nasıp etsın...

Günden güne artış olurmuş canım bak yükseliyor üzülme. Bende bugün gidicem keseyi görmeye allahım bi sıkıntı çıkmadan görsem o zaman inanıcam hamile olduğuma:(

Son düzenleme:

Üzülme canım hayırlısı olsun. Durmak yok yola devam:)

kızlar bede beklemedeyim topiğinizi görünce çok sevindim benimde geçen ay sat 18 nisandı adetlerim bitiği günden beri çok düzenli çalışmalarımız oldu gün aşırı ben fsh yüksekliği erken yumurta yetmezliği maduruyum geçen ay aşılama yapıldı tutmadı bu ayda fsh tavan yaptığı için normal yola denemek zorunda kaldık.. Allah sağlık versin canım çok şanslısınız en azından sağlıklısınız..

bat ne zaman canım ??? yarın felanmı ??? gebelik belirtileri varmı ??? benim bat 14 mayıs ama cok agrılarım var :( dünde bugünde adet agrılarım var erken gelcek galiba bu ay bekliyorum bakalım ama bebekden ümidim kesildi :( ama nedense bu ay benim hep agrılarım oldu :( kasık agrılarım karın agrılarım cok SIK oldu bu ay zaten bi kabız oldum sonra ıshal halende şshal kabız arası bisiler var ben cok kötü üsüttüm galiba :( bu hafta gecsinde haftaya kadın doktoruna gidecem :( bende 2 aydır kist de vardı 38 mm demisdi doktor ciddi bisey degil adetle bir gider demisdi ıkı adet gördüm belkide yine gitmedi daha duruyo belkide daha cok büyüdü oda agrılara sebeb oluyor :( offfffffff aklım karma karısık yarınmı gitsem bakdırsam rahmime :( aslında niyetim haftaya adetim gelir adetin 3 günü giderim hem hormonlarıma bakdırırım hemde rahime kist duruyomu sorun varmı diye ama bekleyemicem galiba cok agrılarım var :(

SİMATCIGIM üzme kendini canım...İNSALLAH önümüzdeki ay iyi haberlerini alırız...

Simat, kafana takma demekle olmaz biliyorum ama olumsuz düşünmemeye çalış. Bak Recep ayına giriyoruz üç gün sonra, üç ayların başlangıcı. Hepimiz çok dua edelim ve bol bol istiğfar çekelim. Peygamber efendimize bir adam geliyor, benim çocuğum olmuyor, malım da artmıyor, ne yapayım diye soruyor. Neden istiğfar çekmiyorsun, ben günde 100 kere tövbe ederim diyor. Kapımızı çalan tüm yolları deneyelim, gerisini bizi bizden daha iyi bilene bırakmaya çalışalım. Ben çok iyi yaptığım için bunları söylemiyorum elbette, kendime de söylüyorum. Tevekkül zor ama dua edersek kolaylaşır inşallah. Her şeyde böyle değil mi zaten, sürekli bir sınavın içersindeyiz. Bu olmazsa başka bir şey illaki imtihanımız oluyor. Kimi eşiyle, kimi çocuğuyla, kimi akrabalarıyla, kimi işiyle, kimi rızıkla..vs. Kaldıramayacağımız yükler binmesin omzumuza, hayırlı isteklerimiz beklemediğimiz anlarda güzellikle gelsin..

Back
X