Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar SAT a göre 36 haftalık hamileyim ama 34+1 çıkıyor en son 2 hafta önce 32+5 olmuştu bugün yine kontrolüm vardı 34+5 olması gerekirken 34+1 çıktı neden geriliyor anlamadım herşey normal dedi doktor ama emin olamıyorum bu neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı???
canım benimde aksine hep büyük çıkıyo bende sata göre 32 haftalık ultrasyona göre 35 haftalık bende bişey anlamadım galiba erken yada geç döllenmeyle ilgili yada bebeklerimizin iri yada küçük olmasından kaynaklı
canm ultrason kacıncı haftada oldugunu bebegın kılosu neye tekabül ediyorsa ona gore verırı cok bı fark yoktur telaşlanmayasın diye dr bu yuzden kıloya baglı dememıstır ama benmde bebegım baslarda zayftı hep hesabımdan 5 6 gun aksık soylenıyodu sonra bende bebekte bıraz kılo aldık ve tam benm hesaımla ultrason tutmaya basladı bebegın kılosu hangı haftaya uygun ıse o hafta verır
4günlük gerilik önemli birşey değil.benim oğlum sürekli 15gün geriden geliyordu.bende her hafta kontrole gidip kaç gün geri kaç gün geri diye kafayı yiyordum hiç gereği yokmuş bak maşallah çok sağlıklı bi oğlum var.rahat ol.
oh biraz burayı okuyunca içim rahatladı ya, belki benim de sonuçlarım bunun için ufak çıkıyodur. doktor herşey normal güzel iyi diyor ama bebek haftası az çıkıyor. 29 hafta 6 günlükken 28 hafta 2 günlük çıkıyor mesala..