Ahh bende bekleyebilirim o gün yapsam ne güzel olur evet en iyisi o zaman canımO zaman daha var 30unda test yapmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh bende bekleyebilirim o gün yapsam ne güzel olur evet en iyisi o zaman canımO zaman daha var 30unda test yapmam lazım
Bizim hiç kimse yok sadece eşim ve ben şimdilik aileler iki saat uzaklıkta ama tabi tayin olunca nolcak bilmiyoruzBenimde öyle ya Bi kaç akrabam var ama yaşıtım kimse yok eşimin ailesi de 2 saat uzak tek arkadaşım eşim dkdksk
Tercih hakkınız var mı yoksa devlet nereyi belirlerse miBizim hiç kimse yok sadece eşim ve ben şimdilik aileler iki saat uzaklıkta ama tabi tayin olunca nolcak bilmiyoruz
Tercih yapıcaz ama yine de nereyi verirlerseTercih hakkınız var mı yoksa devlet nereyi belirlerse mi![]()
Hadi hayırlısı inşallahTercih yapıcaz ama yine de nereyi verirlerse
Ay kendi yazdığım tercih yazısını test diye okuyorum kafa gitti yaaHadi hayırlısı inşallah![]()
Ay kendi yazdığım tercih yazısını test diye okuyorum kafa gitti yaa
Ahahhahaah he planlar planlarBende yaklaşık bir yıldır evliyim korunmayı bıraktığım an hamile kalırım diye düşündüm ama çok zormuş gebe kalmak yaahamileysen sakla zaten düğüne çok az var snsnsn
![]()
Yani sonucta bir can gebeysem zorMantıklı düşünemiyor olabiliriz sorry
![]()
En iyisi yanliz olmaniz ailelerdenBizim hiç kimse yok sadece eşim ve ben şimdilik aileler iki saat uzaklıkta ama tabi tayin olunca nolcak bilmiyoruz
Öyle ama yine de işteEn iyisi yanliz olmaniz ailelerden
İnsan her şeyini anlatacağı dedikodusunu yapmayacak çıkarsız bir arkadaşlık istiyor aslında aileden çokÖyle ama yine de işte
Aynen kaynana fln hepsi sikinti kendi ailende arada sirada görmek iyi iste biz bu anlattiklarimizi ben sahsen kimseyle konusamiorum bu gebelik telaslarimi sadece size anlatabiliorum rahatlayabiliorumİnsan her şeyini anlatacağı dedikodusunu yapmayacak çıkarsız bir arkadaşlık istiyor aslında aileden çok![]()
Ben de öyleAynen kaynana fln hepsi sikinti kendi ailende arada sirada görmek iyi iste biz bu anlattiklarimizi ben sahsen kimseyle konusamiorum bu gebelik telaslarimi sadece size anlatabiliorum rahatlayabiliorum
Kesinlikle bi de bu bebiş konuşuruz çok rahat konuşuyoruzİnsan her şeyini anlatacağı dedikodusunu yapmayacak çıkarsız bir arkadaşlık istiyor aslında aileden çok![]()
Kizlar bel ve kasik agrim var bugun hele sabah kalktigimda yururken belim cok agriordu birde alt karnimda sanki her an bisi dücekmis hissi var böyle sanki bi doluluk var sanki su var icinde degisik birde 2-3 gündpr boynum sirtim acaxip tutulmus gibi agrior
Çok sıkıntılı bir süreçAhh bende bekleyebilirim o gün yapsam ne güzel olur evet en iyisi o zaman canım
Yani herseyi kimseyle konusamamk kötü grrcekten rahat olamiorsun guvenemiorsun kimseye burda rahatiz ahahaj dertlerimiz ortak dermanlat ortakKesinlikle bi de bu bebiş konuşuruz çok rahat konuşuyoruz
Haha aynen yaaaa Allahım gönlümüzdeki ömrümüze güzelliklerle katsın hepimizin kızlarYani herseyi kimseyle konusamamk kötü grrcekten rahat olamiorsun guvenemiorsun kimseye burda rahatiz ahahaj dertlerimiz ortak dermanlat ortak
Evvettt bol bol dua etcez benim adet olacak hissi bi geliyo bi gidiyo yaaaÇok sıkıntılı bir süreç![]()
Vallah benimde bir kac saniye hissediorum sonra gidior ahahag senle herseyimizbayni ha ama ayin 30 unu bekleyelim test icin en gec o zmn adet olmam gerek senleEvvettt bol bol dua etcez benim adet olacak hissi bi geliyo bi gidiyo yaaa