Evet canım çizgi var hayırlı olsunKızlarr benim gördüğümü siz de görüyor musunuzz 2. Fotoğraf oynanmış hali normalde daha net ama fotoğrafta belli olmadı çokEki Görüntüle 3583908 Eki Görüntüle 3583909
Ayyyyyy var varr ben de kan vermeye gidiyorummKızlarr benim gördüğümü siz de görüyor musunuzz 2. Fotoğraf oynanmış hali normalde daha net ama fotoğrafta belli olmadı çokEki Görüntüle 3583908 Eki Görüntüle 3583909
İnşallah yalancı pozitif değildir teşekkür ederim canımEvet canım çizgi var hayırlı olsun
Hadi bakalımm ben de yarın sabah tekrar test yapıp kan vereceğim nöbet çıkışıAyyyyyy var varr ben de kan vermeye gidiyorumm
Hayırlısı olsun canım gönlünden geçen nasip olsunHadi bakalımm ben de yarın sabah tekrar test yapıp kan vereceğim nöbet çıkışı
Hayırlısı olsunnn hadii kafanı biseylerle dağıt vakit çabuk geçsinYa kan verince heyecandan mı ne adet olcam hissi oluştu heyecanlanınca adete yakın oluyordu
Ay ben hala arada regl olcak gibiyim sancı giriyor karnıma acaba testim bozuk muyduHrmem çıkmaz geceye anca çıkıyo bizim burda ama inşallah yükselenim belayı görürüz şimdi yine yaptım çok hayali çizgi var dünkü erken gebelikti bu kaset bi de ar+ımed marka hiç adet oöacak hissi yok ama yine de emin değilim ben yaa
Verdin miiiAyyyyyy var varr ben de kan vermeye gidiyorumm
Allahtan eşim evde öyle dağıtmaya çalışcam ama çok regl olcak gibiyim kanı verince böyle oldumHayırlısı olsunnn hadii kafanı biseylerle dağıt vakit çabuk geçsin
Bende yaa kanı verdim sanki regl olcamAy ben hala arada regl olcak gibiyim sancı giriyor karnıma acaba testim bozuk muydu
Evvettt gece sonuç çıkarVerdin miii
Canım dün de ben kanı verdikten sonra bı korku başladı annemde bana bence yok deyince iyice umitsizlendim sonuçlar çıkınca açmaya korktumAllahtan eşim evde öyle dağıtmaya çalışcam ama çok regl olcak gibiyim kanı verince böyle oldum
Ay annen ne tepki verdi onu sorcaktımmCanım dün de ben kanı verdikten sonra bı korku başladı annemde bana bence yok deyince iyice umitsizlendim sonuçlar çıkınca açmaya korktum
Ay stresten olabilir çok düşünmemeye çalış rahatla biraz, inşallah regl olmayızBende yaa kanı verdim sanki regl olcam
İnşAllahhh güzel sonuç çıkar yaaa merak da başladı bence stres heyecan korku o regl olcak hissini arttırdıAra ara hep geliyor regl olacakmış hissi kızlar. Benim bugün 3 gün gecikti mesela hala ağrılar gelip gidiyor
Kız lavaboya gidemiyorum tırsıyorumAy stresten olabilir çok düşünmemeye çalış rahatla biraz, inşallah regl olmayız
Yerlesme olabilir mi?Regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?