- 24 Nisan 2025
- 11
- 6
- 1
- 31
Yok benim sağdan aşırı ağrı vardi 3 gün şimdi rahmimde sanki bir şeyler oluyor belim ağrıyor bugün ki test negatifEvvettt bol bol dua etcez benim adet olacak hissi bi geliyo bi gidiyo yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benim sağdan aşırı ağrı vardi 3 gün şimdi rahmimde sanki bir şeyler oluyor belim ağrıyor bugün ki test negatifEvvettt bol bol dua etcez benim adet olacak hissi bi geliyo bi gidiyo yaaa
Bendede hep kasik agrisi ve bel agrisiyla ne zaman doktora gitsem bisi cikmiorfu ama bu sefer degisik bisiler var gibi hisserdiorum hele hep iyrara cikiorum o garip ama idrara cikmam gerektiginde ara sora agri oluyor alt karnimda idrar enfeksionu mundiom ama belirtiside yokBen regl olcagim zaman hiç ağrısız geçiren birisiyim bazen diyorum testlerin iyi enfeksiyon yok bir şey yok gebelikte yoksa ağrı sebebi ne olabilir diye korkuyorum
Normalde olur mu böyleYok benim sağdan aşırı ağrı vardi 3 gün şimdi rahmimde sanki bir şeyler oluyor belim ağrıyor bugün ki test negatif
Ay benim de en geç 1 i ya 28. Gün olurum ya 32. Gün 1 mayıs 32. Güne denk geliyo bakalım yaVallah benimde bir kac saniye hissediorum sonra gidior ahahag senle herseyimizbayni ha ama ayin 30 unu bekleyelim test icin en gec o zmn adet olmam gerek senle
30 u çok var daha yaaaaVallah benimde bir kac saniye hissediorum sonra gidior ahahag senle herseyimizbayni ha ama ayin 30 unu bekleyelim test icin en gec o zmn adet olmam gerek senle
En erken 28 nisan test yap suan cok erken benceAy benim de en geç 1 i ya 28. Gün olurum ya 32. Gün 1 mayıs 32. Güne denk geliyo bakalım ya
Ben 3 tane test yaptım bilemedim hahah şimdi cumartesi yapmayı planlıyorum pikten sonra 12. GünEn erken 28 nisan test yap suan cok erken bence
İlk defa yaşıyorum bunlarıNormalde olur mu böyle
Sende gaz varmi yani bende karnim cok sisik gibi sanki 5 aylik hamileyim ajajaBen 3 tane test yaptım bilemedim hahah şimdi cumartesi yapmayı planlıyorum pikten sonra 12. Gün
Bisi vardir o zaman illaki bosuna agri yokturİlk defa yaşıyorum bunları
Ah var ya aşırı hem de adet olcam ondandır dedim ne yesem şişiyorumSende gaz varmi yani bende karnim cok sisik gibi sanki 5 aylik hamileyim ajaja
İnşallah güzel heber olur yaaaİlk defa yaşıyorum bunları
Amin canımİnşallah güzel heber olur yaaa
Kız nefes darlığı normalmi acaba bu süreçte böyle olan varmı kalbim felaket çarpıyor oturduğum yerdeAh var ya aşırı hem de adet olcam ondandır dedim ne yesem şişiyorum
Ya kalp çarpıntısı aniden bende de oluyor şaka gibiKız nefes darlığı normalmi acaba bu süreçte böyle olan varmı kalbim felaket çarpıyor oturduğum yerde![]()
Ya kalp çarpıntısı aniden bende de oluyor şaka gibi
Her sabah Allahım inşallah birileri hayallerine kavuşmuştur ümidiyle netimi açıp buraya bakıyorum inanAmin canım
Arada evet Allah Allah adet olcam hissi olsa da belirtiler de var bakalım yaaa inşAllahhhh bebiştirAynen hep değil arada bir geliyor