Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bat beklenen adet tarihi pik de ovulasyon testi ile takip ettiysen yumurtlama günü oluyo canım daha çok varmış ya beklenen bence ama sen bilirsin ay beklemek bizi de mahvetti çatlamak üzereyim artıkkk
Pik 21 ine denk geldi şaşırtıcı bir şekilde.sanirjm reglimde bi düzensizlik var .ama bu ayı iyi değerlendirdik.
Senin Bat ne zaman peki kaç gün kaldi

Pik 21 ine denk geldi şaşırtıcı bir şekilde.sanirjm reglimde bi düzensizlik var .ama bu ayı iyi değerlendirdik.
Senin Bat ne zaman peki kaç gün kaldi
Benim bat tam kestiremiyorum iki ay önce kürtaj oldum ilk adetim düzenli oldu ne olur bilmiyorum bu defa ama pik 14 üydü bekliyorum işte yarın 10 gün oluyo

Benim bat tam kestiremiyorum iki ay önce kürtaj oldum ilk adetim düzenli oldu ne olur bilmiyorum bu defa ama pik 14 üydü bekliyorum işte yarın 10 gün oluyo
Hım senin yakınmış. Bende kurtaj oldum ama doktorum 6 ay beklememi söylemişti.
İnşallah beklenen gelir

Durumunla alakalıdır belki de Rabbim en gü,el zamanda nasip edecek inşAllahh ne zaman test yapmayı planlıyosun
Simdi seninle konuşunca bayağı erken olduğunu farkettim.gerci iki ay önce çok ağır grip olmuştum hamile kalmisimdir belki diye ilaç kullanmadım.cok zor geçirdim.aile hekimime bu şekilde bahsedince keske gelseydin kanda hemen çıkar boşuna beklemissin ona göre ilaç yazardık demişti.bu sözlere istinaden haftaya giderim herhalde .😁

Hahahaha varsa yap aşko nolcak ya ben de yarın alcam artık test zaten cmt regl günüm 😅
Benim daha var ama tam kestiremiyorum günü ya birer tane var ya ne zaman yapsam acabaa bu arada pikten sonra12. Gün kaset testle öğrenmiştim labaquick marka idi şimdi erken gebelik de var ya yapayım mı acaba yarın

Simdi seninle konuşunca bayağı erken olduğunu farkettim.gerci iki ay önce çok ağır grip olmuştum hamile kalmisimdir belki diye ilaç kullanmadım.cok zor geçirdim.aile hekimime bu şekilde bahsedince keske gelseydin kanda hemen çıkar boşuna beklemissin ona göre ilaç yazardık demişti.bu sözlere istinaden haftaya giderim herhalde .😁
Ah kıyamam her ay aynı şeyi yaşıyorum ya ben de bikaç gündür bi fena hissediyodum parola toparlamaya çalıştım inşAllah boşa değildir yaa

Back
X