Tabii kiiiBeta önce kana geçiyordu dimi kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii kiiiBeta önce kana geçiyordu dimi kızlar
Pik 21 ine denk geldi şaşırtıcı bir şekilde.sanirjm reglimde bi düzensizlik var .ama bu ayı iyi değerlendirdik.Bat beklenen adet tarihi pik de ovulasyon testi ile takip ettiysen yumurtlama günü oluyo canım daha çok varmış ya beklenen bence ama sen bilirsin ay beklemek bizi de mahvetti çatlamak üzereyim artıkkk
Benim bat tam kestiremiyorum iki ay önce kürtaj oldum ilk adetim düzenli oldu ne olur bilmiyorum bu defa ama pik 14 üydü bekliyorum işte yarın 10 gün oluyoPik 21 ine denk geldi şaşırtıcı bir şekilde.sanirjm reglimde bi düzensizlik var .ama bu ayı iyi değerlendirdik.
Senin Bat ne zaman peki kaç gün kaldi
Hım senin yakınmış. Bende kurtaj oldum ama doktorum 6 ay beklememi söylemişti.Benim bat tam kestiremiyorum iki ay önce kürtaj oldum ilk adetim düzenli oldu ne olur bilmiyorum bu defa ama pik 14 üydü bekliyorum işte yarın 10 gün oluyo
Yaa benim doktorum bişey demedi ben ilk adete kadar ilişki bile olmadı sonra gittiğimde hamile misin diye sordu hatta dedi beklemeye gerek yokHım senin yakınmış. Bende kurtaj oldum ama doktorum 6 ay beklememi söylemişti.
İnşallah beklenen gelir
Her doktorun görüşü farklı demekki.Yaa benim doktorum bişey demedi ben ilk adete kadar ilişki bile olmadı sonra gittiğimde hamile misin diye sordu hatta dedi beklemeye gerek yher doktorun görüşü farkli
Testin fazlaysa yap gitsin canikom daha her gün yap gitsinCanımcımm yarın yine bi test yapsam mı acabaaaa ya cumartesiye kadar dayanamıcam sanırımmmm
Durumunla alakalıdır belki de Rabbim en gü,el zamanda nasip edecek inşAllahh ne zaman test yapmayı planlıyosunHer doktorun görüşü farklı demekki.
Hahah duygularımla oynuyorsun çiçeğim yaaaaaaTestin fazlaysa yap gitsin canikom daha her gün yap gitsin![]()
Hahah duygularımla oynuyorsun çiçeğim yaaaaaabi erken gebelik bi de kaset kaldı kocam evden atcak hahhah
Hahahaha varsa yap aşko nolcak ya ben de yarın alcam artık test zaten cmt regl günümHahah duygularımla oynuyorsun çiçeğim yaaaaaabi erken gebelik bi de kaset kaldı kocam evden ancak hahhah
Simdi seninle konuşunca bayağı erken olduğunu farkettim.gerci iki ay önce çok ağır grip olmuştum hamile kalmisimdir belki diye ilaç kullanmadım.cok zor geçirdim.aile hekimime bu şekilde bahsedince keske gelseydin kanda hemen çıkar boşuna beklemissin ona göre ilaç yazardık demişti.bu sözlere istinaden haftaya giderim herhalde .Durumunla alakalıdır belki de Rabbim en gü,el zamanda nasip edecek inşAllahh ne zaman test yapmayı planlıyosun
Benim daha var ama tam kestiremiyorum günü ya birer tane var ya ne zaman yapsam acabaa bu arada pikten sonra12. Gün kaset testle öğrenmiştim labaquick marka idi şimdi erken gebelik de var ya yapayım mı acaba yarınHahahaha varsa yap aşko nolcak ya ben de yarın alcam artık test zaten cmt regl günüm![]()
Bende ya ne olacak vs artık yoruldum da bu surecte gün içerisinde ara ara aklıma geliyor.Ayyy sorma yapıyorum negatif çıksa da umut var meraktan çatlıcam yaaaa
Ah kıyamam her ay aynı şeyi yaşıyorum ya ben de bikaç gündür bi fena hissediyodum parola toparlamaya çalıştım inşAllah boşa değildir yaaSimdi seninle konuşunca bayağı erken olduğunu farkettim.gerci iki ay önce çok ağır grip olmuştum hamile kalmisimdir belki diye ilaç kullanmadım.cok zor geçirdim.aile hekimime bu şekilde bahsedince keske gelseydin kanda hemen çıkar boşuna beklemissin ona göre ilaç yazardık demişti.bu sözlere istinaden haftaya giderim herhalde .![]()
İnşallahAh kıyamam her ay aynı şeyi yaşıyorum ya ben de bikaç gündür bi fena hissediyodum parola toparlamaya çalıştım inşAllah boşa değildir yaa
İnan beklemek daha çok yoruyor ben bi de ovulasyon testi denediğim ilk ay kaldım şimdi kürtajdan sonra ilk deneme ne olucak bilmiyorum iyice paranoyak oldum yaBende ya ne olacak vs artık yoruldum da bu surecte gün içerisinde ara ara aklıma geliyor.
15 ay oldu işte 1 yıl dolduğunda hamile kaldım kürtaj oldum şimdi tekrar başladık ya sizzİnşallah
Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz .
Ya stres degil de çok istemek var bende. Amin insallah tez zamandaCok stres ya cok stres her ay aynı şeyleri yaşıyoruz Allah bi an once nasip etsin de sağlıkla doğuralım
Aynen çok istediğimiz için istemsizce stres yapıyoruz e beklerken zaman da geçmiyooYa stres degil de çok istemek var bende. Amin insallah tez zamanda