- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam haklı kusura bakma.
Sen görüceler gelcek gelcek deyince aman gelmesin ben geleyim mi diyecekti.
Ben seni hatalı buldum senin bunu ona söylemen çok ayıp olmuş.
E sen nispet yapar gibi habire "gorucu geldi, bak yine geldi, su kadar oturdu, engel olamayacagim" turunden laflar edersen, adam tabii ki sana mutluluklar dileyip hayatindan cikar. Baska ne yapsin? Gururlu adammis. Biraz da adama evlilik baskisi yapar gibi olmus yani, orasi da oyle. Ciddi dusunuyorsan ne gorucu kabul edersin, ne adama lafini edersin bana gore.
Zaten goruculerin arkasindan eee misafirlik nasilsi, soyleydi de boyleydi de diye sohbet etmeniz garip. Iliskiniz, muhabbetiniz bana biraz sakat geldi acikcasi.
Iliskiniz burdan bakinca ciddi gorunmedi bana. Internette birbirinizle biraz eglenip birakmissiniz gibi duruyor.
kötü şeyler söylemeye hakkı yok bence. neticede böyle şeyler kızın elinde değildir.misafir gelir gider. ne kızı vermeli ne dünürcüyü küstürmeli der büyüklerimiz kesinlikle doğru. kaç yaşında adamın eniştesinin vesairesinin yanında mesaj yazamamas ıda ne demektir. gereksiz triplere girmiş erkek arkadaşınız. madem ciddi seviyor alacak ailesini gelecek istemeye hepsi bu kadar.böyle kaçmakta olmaz bu işler bence
Bence cok efendi bir çocukmuş çok mantıklı ve kibar cevap vermiş
ama sizi yadırgadım
birisiyle konuşur mesajlaşırken nasıl görücü kabul edersiniz
hem ondan hem ondan hesabı yapmışsınız
bana göre yüzde yüz hatalısınız
Adam haklı kusura bakma.
Sen görüceler gelcek gelcek deyince aman gelmesin ben geleyim mi diyecekti.
Ben seni hatalı buldum senin bunu ona söylemen çok ayıp olmuş.
evet aslında konu sahibi itiraf edemese de yazdıklarından yola çıkarak ben de bunu düşündüm.. yani o biraz da bunu demesini istemiş.. bak geldiler, ciddiler, görüşebilirim diyerek kıskanma limitini ölçeyim derken kantarın topuzu kaçmış.. adam biraz tanımak istiyordu belki de ama sizin görücülerle görüşecek kadar evlenmeyi istediğinizi düşününce geri adım attı.. hakkınızda hayırlısı olsun.. bu da aklınızda bulunsun, evlenseniz dahi her şeyi zamanı gelmeden dökmeyin ortaya, özeliniz olsun biraz yaw..
bazi arkadaslarimiz `e ne bekliyordun ki` tarzi yorumlar yazmis, ama ben gorucu gelecegi konusunu onunla paylasmanin yanlis olmadigini dusunuyorum. Ha bu arada, arkadasin hic bir anlamda cirkin soylemlerde bulunmamis gayet kibarca yolundan cekilmis, bu da takdire sayan.
Bir yandan gorucu gelecegini ona belirtmen sanki onu biseyleri daha ciddi dusunmeye zorluyor olsa da, benim fikrime gore hakkin olan birseyi yapmissin. Sonucta niyeti ciddi degilse, elbette seni oyalamamali. Bence de eger ciddi dusunuyor olsaydi, bir sekilde sana ciddi dusundugunu belirtir, bu goruculeri reddetmeni soylerdi.
ama ote yandan sanki seni bu kisiye iten bir sey var? Gorucunden mi hoslanmadin, yoksa bu beyden daha mi fazla hoslaniyorsun?
Telefonu açıp bak bence belki pişman olmuştur sende kapatınca iyice ümidi kesmiştir senden. İlk ondan bekle sakın sen bişey yazma. bence geri dönmek isteyecek sana. Ama aranız düzelmeden ona demelisin bidaha beni böyle seyler için bırakıp giden bi erkek istemiyorum. Ne zaman gideceksin ne zaman geleceksin diye beklemeye vaktim yok demelisin. Çocuk gibi davranmasın kaç yaşında adam
Sana kısaca bir şey anlatıcam ve sen ona göre karar ver bence.
Benim deli gibi aşık olduğum bir adam vardı. Sene 2007 tanıştık biz bununla. Ama o kadar özgüvenli o kadar centilmen ve o kadarları çokkii ben direk vuruldum tabi. Bir de gün geçtikçe aramızdaki ortak noktalar tesadüfler bağlantılar olduğunu görünüce hananda dedim. Bunları dile getiirorum ki bu tarz olaylar genelde bizim eveto kısmetim kavramına yaklaştıran ve aslında bazen yanıltan şeyler.
Neyse biz bir süre ciddi bir şekilde birlikte olduk. Çok güzel geçen güzler romantizim, aşk, her yer bizim mükemmel uyumumuz kokuyor. (Bana göre belkide) Sonra bir gün geldi ki o mükemmel ilşkiye kara bulutlar çöktü. Tabi çöken birileri ya da birşeyler yok benim var sandığım sey aslında toz bulutu gibi dağıltı gitti hemde tam 24 saatte. Sebepsiz nedensiz bi haber ayrıldık birbirimizden sen başklarına layıksın yada geleceğin benden dha iyilerini hakkediyor cümle silsileleriyle.
Günler günleri kovalıyor derken ben tabi aşkım gözümü kör etmeyi bırak yüreği dağlamış şekilde virane geziyorum ortalıklarda. Aradan tam 6 yıl geçti. Nasıl geçti yapayalnız değil. Göz çok kişiler gördü tabi ama gönüle gel sor.
veeee dıdıdıdıdıdınnnnn 6 yıl sonra sanki bir şey olmamış o çekip gitmemiş ben arkasından yas tutup küfretmemiş gibi bir araya geldik. Evlenme planları yapıoruz aileleler tanıştı vs. Sonra noldu biliyo musun?
Tabi ki biliyosun o adam yine bir gün çekippp gitttii hemde öyle bir gitti ki noldugumu şaşırdım. Birimi vardı hayır sebepleri farklıydı. Ama o sebeplerle birini hayatından çıkarman bana göre anlamsızdı.
Neyse biz konumuza dönelim. Eğer bir gün bir adam gidiyorsa geldiğinde de gidiyor. Ve o sefer daha çok canın yansa da yaraların kabuk bağlamış görüyorsun. Bırak giden gittin. Sebebi ne olursa olsun!!!! O adam beni ilk tanıştığımızda bıraktı belki çocuktuk gençtik korktuk. Ya sonra noldu. Bahaneler aramayı türetmeyi seviyoruz biz kadınlar. Acabalar nedenler oyle olmasaydı böyleler falan falan..Bana belki diyeceksin yorum yapmak kolay diye. Sana sadece yaşadıklarımı anlattım.
Bence yeni kısmetlerin olabilir )) ayrıca görücü usulü gelen adama da ısınmadıysan (tabi böyle bir şey var ki şuan bunalımdasın yakınlaşman olabilir) sakın bu benim kısmetim diye yaklaşma DUR AMAN DİYİM!!!!
Bence!! İnsan sonradan ne sevebiliyor ne ısınabiliyor.. Oluyorsa o an oluyor
Ben daha o sana attığı son mesajı okumadan senin için "bu adamla olmaz" demiştim bile içimden.
Bir kere sana görücü geliyor ama beyfendimiz gayet sakin bir şekilde karşılıyor. Konuşabilirim onunda diyorsun ses çıkarmıyor.
"o malum misafirler gelicek yine" tarzında bir msj atıyorsun beyimizden cevap yok. Keyfi gelicekte yazıcak.
Yok eniştesi varmış yazamamış, yok seyahatteymiş yazamamış. Eminim o telefon elinden düşmüyordur. Bahane bunlar.
Bide sen misafirlerin gitmesini bekleyip cvp veremediğin halde "iyi geceler" msjı atıp uykulara dalmış bile beyimiz.
İnsan bir merak eder noldu, ne bitti? son durum nasıl.
Gerçekten değer veren insan bırak uyumayı, sen o telefonu açasıya kadar 10 msj atar 10 kere arar.
Ama hem uyuyor hemde ertesi günün saat bilmem kaçında cvp veriyor. Nasıl gitti misafirlerle? diyor bide
Sanki komşunuz gelmişte kek börek yapıp gün yapmışsınız kadar normal bir şekilde soruyor bunu.
Sonrada malum "ben senin önünü kapatmayım, sen çok iyisin güzelsin" vs vs vs..
(burada asıl demek istediği; ben zaten evlilik düşünmüyorum,sanada görücü gelmiş, sende kabul etmişsin, ben çekileyim ozaman)
Zaten baştan belliymiş bu adam.
Bence eğer iyi biriyse ve beğendiysen görücüne bir şans ver.
Bir daha da sakın ola bu adamla muhattap olma.
Siz ailenize neden gönlünüzde başkası olduğunu söylemiyorsunuz?
Görücülerin gelmesine engel olamıyormusunuz?
Çocuğa yazıklar olsun fln diyosunuz ama birşey yapmamış ki zaten..
Gayette sakin bir şekilde olmaz demiş bitirmiş işi yani...
Ben olsam ana avrat düz giderim
Ben de olsam sevgilim de olsa dünyayı yakar yıkarız ama o görücü kapının önünden bile geçemez..
Ne ben kendimi sizin yerinize koyup sevgilim olduğu halde görücüler karşısında hayal edebiliyorum
Nede sevgilimin böyle sessiz kalmasını...
En baştan sizin yaptığınız çok yanlış zaten
arkadaşım nasıl herşey yolunda gidiyormuş:26:arkadaslar dün telefonu ögleden sonra actim ve cevap vermis. yazismalarimizi tercüme etmeye calisicam:
düno: mesajini okudum, fikrin benim icin önemsiz degil, ama bisey var ve benden kaynaklandigini, seni tuttugumu düsünüyorum.
ben: öyle bi durum olsa ben derdim sana. o bisey ney ? herseyin yolunda oldugunu zannediyordum ve birden Veda mesaji alinca sasirdim.
o: yolumuz nereye cikar bilmiyorum, belki benim yüzümden baskalarini reddedeceksin. sana onlari unut, benimle kesin olur diyemiyorum, cünkü bu karari almam Zaman alir
ben: senin icin bir eglence olmak istemem, benim önemsedigim sadece ciddi yaklasiminin olmasi hemen istet beni demedim ki ben. yakinda olabilecek bir iliskinin devamini iliski baslamadan düsünmek bence imkansiz ve sacma. sana baski uygulamak istemedim sadece dürüst olmak istedim, ilgimde bir fark olmadigini biliyorsun. hem öyle bi ima yapacak Kadar ben de emin degilim ki henüz tanisiyoruz, sadece simdiye Kadar herseyin yolunda oldugunu zannettim. ama o kivilcim asla olusmaz bende dersen söyle bileyim. haftasonu ne oldu bilmiyorum ama anlam veremedim, en azindan böyle önemli bir konuyu yüzyüze yaa en azindan telefonda görüsseydik keske. bu karari almak icin 2 kisi lazim olmaliydi, ben nerdeydim ? bence konusmaliyiz tabi sen de istersen.
bugün
o: beni baski altinda tutmadin. sadece seni biseyden alikoyma hissim oldu. sana yeterince ilgi gösteremeyisim ve göstermeyisimi begenmedim. ne düsünüyordur simdi hakkimda diye düsündüm. haftasonu sadece kardesimle konustum ve sana karsi "fair" miyim bilemiyorum. seninle bunu konusmak istemedim cünkü kisa sürede sen beni fazla kurcaladigima ikna ederdin. kafamda o Kadar düsünce varki su an, neyi Dogru yapiyorum neyi yanlis bilmiyorum ve fair miyim, senin istedigin gibi miyim emin degilim.
sorun sanirim görücü degil kizlar.... :26: