Şaşkınım

yaş farkı yok sanırım, zaten size yaş ile ilgili soru sormamak lazım galiba. öyle bi cümle görünce yorumu esgeçiyorsunuz

Dogru diyorsun sonucta eski hareketlerinden nasil giyinmesi gerektigini bilecek bir insandi herzaman eniste akraba icinde hep oyle olsa hadi bi nebze tamam derimde esim varken sirf bu hallere girmek bana birturlu masum gelmiyor ama haklisin dusunmemek gerek fazla ..

Utanması gereken kuzeniniz ne olursa olsun hiç yakışmıyor bir genç kıza o hareketler ,en kısa sürede annesi söylesinde kendine gelsin bencede. İyi niyetli olamadım ben bu konuda

Utanması gereken kuzeniniz ne olursa olsun hiç yakışmıyor bir genç kıza o hareketler en kısa sürede annesi söylesinde kendine gelsin bencede. İyi niyetli olamadım ben bu konuda

Aslinda ben salagım sonrada bana diyorlar ki herkese karsi gardin yuksek hep savastasin soylesin boylesin zamaninda eski sevgilimin tel nosunu calip kiz ismiyle telefonuna kaydeden biriydi ama daha 16li yaslardaydik kucuktuk dedim unuttum hep bu gibi seyleri veya yaptigi bicok seyi dedigim gibi hep tolare ettim bi sekilde..
kimseye vermedigim tavizi verdim ben ona oda bunu yapiyorsa bundan sonra deger verecek kimse kalmadi demektir zaten

Benim kuzenim de yeni biri ortama girdiğinde hep ön planda olmak ister hep o konuşsun biz dinleyelim , o espiri yapsin biz gülelim, giydiği seyleri övelim filan bence hemen bi yargiya varmayin

ay yok artık insanlar şort giyrmeyecek mi senin kocan var diye kendi evinde .. hayret birşey ya .. bu kadar kötü kalpli olmayın ... dünyada bir tek sizin kocanız yok ... gencecik kız istese yüz tane erkek bulur ...
sen kocanı brad pitt sandın galiba ... aranızda okadar yaş farkı var adamla hala kıskanıyorsunuz pes ..
kötü niyetide olsa ki sanmam şort giymek benim içinde normal birşeydir çünkü hatta dekoltede giyerim çok yaşlı insan yoksa ortamda kuzenlerimin kuzenlerimin kocalarıda olur ortamda . kimse de kocasını kıskanmaz ....kıskanmaması gerekir zaten doğrusuda budur . siz kapalı falan mısınız şorta takmışsınız ..

Benim kuzenim de yeni biri ortama girdiğinde hep ön planda olmak ister hep o konuşsun biz dinleyelim , o espiri yapsin biz gülelim, giydiği seyleri övelim filan bence hemen bi yargiya varmayin

10 sene dipdibe yasadım tabiki surekli boyle olsa bende sallamam oda boyle derim en azindan ama giyinmeyi bilmeyen biri degil onu biliyorum
Hep konussun espride yapsin ama tutup altinda uzun kapri varken 10 dakika oncesine assagi inerken onu cikarip sort giymek nedir yani ve bu insan normalde eniste vs yanina sortla gelen bi insanda degildi
Dikkat cekmek niyetindeyse bile benim esime bacaklarini acarak dikkat cekmeye calismasida masum degil

Yok be tespiti şey için söyledim, bir görüşmemizde teyzemin uyuz uyuz hareketleri vardı, aramızda çok yaş farkı yok akranız, beraber de büyüdük, derdi başkaymış, bir dahaki sefere normal haline dönmüştü, tavır alsam zamanında ne için alıcaktım? yoktan yere iş çıkarmak işte.

Kendi evi degil kendi evi ust kat alt kat benim annemin babamin evi
Ben kapali degilim ama bizim ailenin belli kurallari vardir daha dogru vardi diyim eve gelen eniste olsun missfir olsun akraba olsun tutup yanlarina sort giyip salinmayiz bende oyle bisey yapmadim hic bu usulsuz birsey ki annemde hakli buldu gordu
Sizin ailede belki ic camasiriyla dolanirsiniz bilemem ama bizde boyledir .. buyuzden kuzenim sortu varsa bile altina esofman cekip misafirlerin yanina oyle gelen bi insanken is benim esime gelince ustunde kapri varken cikarip sort giyip gelmek garip evet
Ayrica giymek isteyen evinde giysin ..
Edep nedir bilmeyen gelip burda ders vermesin

Sen ciplak gezsen bende mi gezicem isinize bskin ya

siz kapalı falan misiniz ne ya?? Sen ne ayaksin, neden bu kadar sinir oldun,kız insan gibi soru sormuş.

Yok evlendigimden beri bi normale donemedi seziyordum zaten ama hemen bu kadar takilmadim bu tarz degisik hareketlerini ilk defa olmuyor yani en son olandan sonra oturup bi dusundum oyuzden artik iyi niyetli gelemedi

Ben hiç iyi niyetli bulmadım bu kızı..
Tamam, geçmişte ağlaştınız, dertleştiniz, aynı tabaktan yemek yediniz vs vs. güzel şeyler bunlar ama herkes değişiyor.
Ben kızkardeşimin kocasının yanında şortla falan oturduğumu düşünemem mesela. Eğer bu tür bişey yapılıyorsa da kimse iyi niyetle yaklaşmaz olaya.

kafanı değiştir .. kız kafayı değiştirmiş demek ki daha seksi giyinmek istiyor .. sizin ailenizin kurallarınıda takmıyor kafasına .ayrıca dün çok sıcaktı şort giymesi normal ...
iç çamaşırıyle dolaşmakla şortla dolaşmak aynı mı ?güldüm . bence abartıyorsun kızı bariz kıskanmışsın ..
koçişinle bidaha görüştürmezsin kuzenini olur biter zor birşey değil ...
kimse sizin kocanız var diye pantolon giymek zorunda değil ... bu ne saçmalık ya .. kapat kocanı evine madem . sokaktada şortla geziyoruz size mi sorcaktık şort giyerken ?bu ne bağnazlık yahu ..
herkes kapalı giyinmek zorunda değil bu ülkede...isteyen istediğini giyer . siz sokaktakilerede karışırsınız bence ..sinir olduğum bir konu budur türkiyede ..

şort giydi diye kız eleştirliyor allahım nasıl bir ülkede yaşıyorum şaşırıyorum ..

Disarda bende sort giyiyorum kimsenin sortunada karsi degilim ama eve gelen misafirin enistenin dayinin onunde sortla onlerine yayilmiyorum ..
Ikisi farkli
Kafamida senin gibi ne konusmayi ne algilamayi bilmeyen biri dedi diye degistirecek degilim
Cok seksilik istiyorsan cik e5 otoyoluna baya dikkat cekersin haydddiiii

A anitaaa olayı bayağı yanlış anlamışsın. kuzeninin şort giymesine değil halihazırda giyinikken konu sahibinin eşi geldiğinde şort giymesinden, takma saçlarını takmasından bahsediyor. kuzeninin eşine -eniştesine- güzel görünse ne, görünmese ne?

ayrıca sen kapalı falan mısın nası bir soru tarzıdır insanları böyle ayrıştırıyorsunuz işte. sonra bu ne bağnazlık bu ne biçim türkiye oluyor

Basta herne kadar emin hissetsemde icimde bi huzursuzluk vardi ama bazi kisileri dinleyip goruste alinca iyice rahatladim bende sagolun
Insanlar degisebiliyor veya biz belki tam taniyamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…