Benzer şeyi yaşadım, bir çok kişiden fikir aldım, herkesin verdiği tepki aynıydı ve ben uzaklaştım kuzenimden.
Niyet analizi yapmak bizim işimiz değil, herkes nerde nasıl davranması gerektiğini bilmek zorunda, sırf kuzen olduğumuz için kendimizi huzursuz etmek zorunda da Değiliz
yaş farkı yok sanırım, zaten size yaş ile ilgili soru sormamak lazım galiba. öyle bi cümle görünce yorumu esgeçiyorsunuz
Utanması gereken kuzeniniz ne olursa olsun hiç yakışmıyor bir genç kıza o hareketler ,en kısa sürede annesi söylesinde kendine gelsin bencede. İyi niyetli olamadım ben bu konudaNormalde icimdeki dilimdedir ama ona birsey demedim cunku esimin oyle seylerden hoslanmadigini dolayli yoldan biliyordu zaten.. daha ben ne diyebilirim ki
Azcok verecegi cevabida tahmin edebiliyorum oyuzden dolayli yoldan ulassin bu uyarı kendisine.. tartismak istemiyorum boyle bu olaydan utaniyorum ben kendi adima
Utanması gereken kuzeniniz ne olursa olsun hiç yakışmıyor bir genç kıza o hareketler en kısa sürede annesi söylesinde kendine gelsin bencede. İyi niyetli olamadım ben bu konuda
Benim kuzenim de yeni biri ortama girdiğinde hep ön planda olmak ister hep o konuşsun biz dinleyelim , o espiri yapsin biz gülelim, giydiği seyleri övelim filan bence hemen bi yargiya varmayin
Evlenmeden once boyle hareketlerini gormedim .. ve bizim aile icin konusayim tutup misafirin onunde sortla salinan insanlar degiliz bende ayni sekilde giyimime dikkat ederim buyuzdende ozellikle degistirip sortla gelince evet tespit yapmis bulundum her ailenin bazi kurallari vardir ustune basilmasada baba dede vs haric eve gelen adamlarin onunde o sekilde giyinmeyiz .. yada giyinmezdik iste bilmiyorum
ay yok artık insanlar şort giyrmeyecek mi senin kocan var diye kendi evinde .. hayret birşey ya .. bu kadar kötü kalpli olmayın ... dünyada bir tek sizin kocanız yok ... gencecik kız istese yüz tane erkek bulur ...
sen kocanı brad pitt sandın galiba ... aranızda okadar yaş farkı var adamla hala kıskanıyorsunuz pes ..
kötü niyetide olsa ki sanmam şort giymek benim içinde normal birşeydir çünkü hatta dekoltede giyerim çok yaşlı insan yoksa ortamda kuzenlerimin kuzenlerimin kocalarıda olur ortamda . kimse de kocasını kıskanmaz ....kıskanmaması gerekir zaten doğrusuda budur . siz kapalı falan mısınız şorta takmışsınız ..
ay yok artık insanlar şort giyrmeyecek mi senin kocan var diye kendi evinde .. hayret birşey ya .. bu kadar kötü kalpli olmayın ... dünyada bir tek sizin kocanız yok ... gencecik kız istese yüz tane erkek bulur ...
sen kocanı brad pitt sandın galiba ... aranızda okadar yaş farkı var adamla hala kıskanıyorsunuz pes ..
kötü niyetide olsa ki sanmam şort giymek benim içinde normal birşeydir çünkü hatta dekoltede giyerim çok yaşlı insan yoksa ortamda kuzenlerimin kuzenlerimin kocalarıda olur ortamda . kimse de kocasını kıskanmaz ....kıskanmaması gerekir zaten doğrusuda budur . siz kapalı falan mısınız şorta takmışsınız ..
şort giydiği için eleştirmiş ondan ...siz kapalı falan misiniz ne ya?? Sen ne ayaksin, neden bu kadar sinir oldun,kız insan gibi soru sormuş.
Yok be tespiti şey için söyledim, bir görüşmemizde teyzemin uyuz uyuz hareketleri vardı, aramızda çok yaş farkı yok akranız, beraber de büyüdük, derdi başkaymış, bir dahaki sefere normal haline dönmüştü, tavır alsam zamanında ne için alıcaktım? yoktan yere iş çıkarmak işte.
kafanı değiştir .. kız kafayı değiştirmiş demek ki daha seksi giyinmek istiyor .. sizin ailenizin kurallarınıda takmıyor kafasına .ayrıca dün çok sıcaktı şort giymesi normal ...Kendi evi degil kendi evi ust kat alt kat benim annemin babamin evi
Ben kapali degilim ama bizim ailenin belli kurallari vardir daha dogru vardi diyim eve gelen eniste olsun missfir olsun akraba olsun tutup yanlarina sort giyip salinmayiz bende oyle bisey yapmadim hic bu usulsuz birsey ki annemde hakli buldu gordu
Sizin ailede belki ic camasiriyla dolanirsiniz bilemem ama bizde boyledir .. buyuzden kuzenim sortu varsa bile altina esofman cekip misafirlerin yanina oyle gelen bi insanken is benim esime gelince ustunde kapri varken cikarip sort giyip gelmek garip evet
Ayrica giymek isteyen evinde giysin ..
Edep nedir bilmeyen gelip burda ders vermesin
Sen ciplak gezsen bende mi gezicem isinize bskin ya
kafanı değiştir .. kız kafayı değiştirmiş demek ki daha seksi giyinmek istiyor .. sizin ailenizin kurallarınıda takmıyor kafasına .ayrıca dün çok sıcaktı şort giymesi normal ...
iç çamaşırıyle dolaşmakla şortla dolaşmak aynı mı ?güldüm . bence abartıyorsun kızı bariz kıskanmışsın ..
koçişinle bidaha görüştürmezsin kuzenini olur biter zor birşey değil ...
kimse sizin kocanız var diye pantolon giymek zorunda değil ... bu ne saçmalık ya .. kapat kocanı evine madem . sokaktada şortla geziyoruz size mi sorcaktık şort giyerken ?bu ne bağnazlık yahu ..
herkes kapalı giyinmek zorunda değil bu ülkede...isteyen istediğini giyer . siz sokaktakilerede karışırsınız bence ..sinir olduğum bir konu budur türkiyede ..
Ben hiç iyi niyetli bulmadım bu kızı..
Tamam, geçmişte ağlaştınız, dertleştiniz, aynı tabaktan yemek yediniz vs vs. güzel şeyler bunlar ama herkes değişiyor.
Ben kızkardeşimin kocasının yanında şortla falan oturduğumu düşünemem mesela. Eğer bu tür bişey yapılıyorsa da kimse iyi niyetle yaklaşmaz olaya.