Şaşkınım

Öyle sapkın adamlar var ki karısının kardeşiyle olan, öyle azgın kadınlar var ki eniştesine yalanan!! Eşine şu durumda suç bulamam ama sonuçta erkek!
Önünde böyle yarı çıplak dolaşıp farklı şekilde hareketler yapana başını çevirip görmezden gelen erkek nadirdir? Bu riski alamazsın değil mi? Tavrını koy arayı aç benden tavsiye..

Bence mesafe koy
Kuzenin olması kazık yemeyeceğin anlamına gelmez
Temkinli ol gözlemle
Ama takıntı yapma
Zaman gösterecek niyetini

Kendini seninle yarıştırıyor olabilir içten içe. Ben eşinden güzelim gibi bir mesaj vermek istiyor olabilir. Daha olumlu yaklaşmak isterdim ama eşofmanı çıkarıp şort giydiğini okuduktan sonra maalesef.

sonuna kadar katılıyorum

Ben de kuzen kazığı yemiş kervanındayım
Kimseye güvenmeyin açık ve net!

malesef kımseye guvenılecegı kalmadı

nasıl yani???

Bilemiyorum genelleme yapmak istemiyorum ama hangi erkeğin önünde yarı çıplak dursanız aklı gider

Benim de arkadaslarimdan biri buna benzer davranislar sergiler ama o tum erkeklere karsi ayni, bir çeşit ilgi manyakligi sanirim.
yasi başı medeni durumu farketmeksizin tum erkeklere karsi bir guzel gorunme istegi, ozenli davranislar falan. Icinde bir kotuluk de yok 3 yil once evlendi eşini de çok seviyor ama hala degismedi, bizimle lanli lunlu konusurken ortama 18 yasinda bir cocuk bile girse birden isveli cilveli bir hatuna donusuyor.
sizinkinin de boylr bir sorunu olabilir mi? Yani kim olursa olsun her erkek beni begensin, guzel bulsun falan gibi?

Kesin hüküm verme biraz daha gözlemle.Aynı seyleri yaparsa tavrını koy bence canim

Detaylı anlatmak istemiyorum. Benim hikayem dünyada eşine az rastlanır, o yüzden bilenler benim kim olduğumu hemen anlarlar. Olur ya, burada okuyanlardan tanıdık çıkar. Bunu istemiyorum...
Ama o benim kardeşim dediğim, elimde büyümüş, gittiğim her yere onu da götürdüğüm, aldığım her şeyden ona da bir tane aldığım kuzenimden beklemediğim kazığı yedim. Eşimden yediğim kazık bu kadar acıtmadı....
Ben görmüyordum olanları, anlamıyordum da, hatta etraftan uyaranlar olmuştu ben onlara dahi kızıyordum.
Siz ne kötü niyetlisiniz diye!!! Ama maalesef acı gerçek ben salakmışım.
Neyse ki boşandım. Ve o hala "eniştesiyle" görüşüyor...

Ben mutsuzda olsam kimsenin kocasina bacaklarimi acarak guzel gorunmeye calismam evet sık giyinilirde acmak farkli diye dusunmustum iste oyle dusununcede oyle aklima geliyor

Dedigim gibi su hayatta en fazla toleransi gosterdigim kisi oldu hep normalde icimdeki agzimdadir ama demedim biyandan yakistirmak istemedim ama yaptiginda artik neresinden iyi bakayim bilemedim ki bende

Eşin rahatsız olmadı mı ? ne bilim bu kuzenin ne ayak falan demiştir herhalde sana.

Tabiki esim sevmez oyle seyi abisine gittigimizde bile abisinin ev sahiplerinin kizi sortla gelmisti umrumda olmamisti ve ciktigimizda soylenmisti esim bu ne boyle filan diye tabi kuzenim diye bisey demedi bana ama biliyorum ne dusundugunu ..

Ben mutsuzda olsam kimsenin kocasina bacaklarimi acarak guzel gorunmeye calismam evet sık giyinilirde acmak farkli diye dusunmustum iste oyle dusununcede oyle aklima geliyor
Benzer şeyi yaşadım, bir çok kişiden fikir aldım, herkesin verdiği tepki aynıydı ve ben uzaklaştım kuzenimden.
Niyet analizi yapmak bizim işimiz değil, herkes nerde nasıl davranması gerektiğini bilmek zorunda, sırf kuzen olduğumuz için kendimizi huzursuz etmek zorunda da Değiliz

Son düzenleme:
Çok üzüldüm. Hatırlatmak istemezdim.

Evlenmeden once boyle hareketlerini gormedim .. ve bizim aile icin konusayim tutup misafirin onunde sortla salinan insanlar degiliz bende ayni sekilde giyimime dikkat ederim buyuzdende ozellikle degistirip sortla gelince evet tespit yapmis bulundum her ailenin bazi kurallari vardir ustune basilmasada baba dede vs haric eve gelen adamlarin onunde o sekilde giyinmeyiz .. yada giyinmezdik iste bilmiyorum

Normalde icimdeki dilimdedir ama ona birsey demedim cunku esimin oyle seylerden hoslanmadigini dolayli yoldan biliyordu zaten.. daha ben ne diyebilirim ki
Azcok verecegi cevabida tahmin edebiliyorum oyuzden dolayli yoldan ulassin bu uyarı kendisine.. tartismak istemiyorum boyle bu olaydan utaniyorum ben kendi adima

Günahını almak istemem ama anlattıklarınla düşünce senin bu şekilde şüphelenmen gayet doğal bence. Bu hayatta kendimde dahil asla bunu/şunu yapmaz dediğim kimse yok çünkü beşer şaşar. Bencede masefeli davranmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…