Şaşkınım

Bazen insanin canini en yakini acitir,,,,mesafeli ol !
lütfen bunu takinti haline yetirme
Yani kafana takma dikkatli ol

Disarda bende sort giyiyorum kimsenin sortunada karsi degilim ama eve gelen misafirin enistenin dayinin onunde sortla onlerine yayilmiyorum ..
Ikisi farkli
Kafamida senin gibi ne konusmayi ne algilamayi bilmeyen biri dedi diye degistirecek degilim
Cok seksilik istiyorsan cik e5 otoyoluna baya dikkat cekersin haydddiiii
seviyeni belli ettin kusura bakma ..
terbiyeni takın kapa çeneni .
kimsin sen benle bu şekilde konuşuyorsun ?kıskanç
kızı kıskanmışsın işte çirkin bir tipsen kocanı kuseninden bile kıskanırsın .kendine güvenin olsa zaten böle konuşmazsın .
sende giyme madem şort çirkin birşey ... uzun etekle dolan .alahım ya dışarda giyebilirmişiz evde giyemezmişiz . lafa bak .. sana cevap vermiyorum ..

Yok ya sıkıntı yok,istediğin gibi giyinmekte ozgursun.bu kadar takıntı yapma. Ama senin verdiğin cevap bu soruya değil bil yani, su an bu konudaki fikrini kimse merak etmiyor bence.
burası forum olduğuna göre herkes cevap yazar ...
okadar saçma konular var ki bu bölümde yorum yapmak istemiyorum yinede yapıyorum .. siteyi güzellik-spor gibi konulr için kullanıyorum böle saçma bir konu görünce dayanamadım ..
SİZE NE İSTEDİĞİMİZİ GİYERİZ SİZ KİMSİNİZ KIYAFETİMİZDEN DOLAYI BİZİ AŞAĞILAMA HAKKINI BULUYORSUNUZ KENDİNİZDE ?KOCANIZA SAHİP ÇIKIN MADEM KORKUYORSANIZ ...KOCANIZ HER ŞORT GİYENE BAYILIP BAKIYORSA BİZİM SUÇUMUZ MU ?ELİNİZDEN GELSE HEPİMİZİ KAPATICAKSINIZ .. SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN MİNİ ETEK GİYEMİYORUZ .. MİNİ GİYİNCE TACİZ SERBEST Mİ?KAFAYI DEĞİŞTİRECEKSİN YOKSA DOĞRU İRANA ...
konu sahibi abartmış bire bin kattığına eminim . eminim ki kız sadece şort giydi diye kocasını ayartmakla suçluyor ..

seviyeni belli ettin kusura bakma ..
terbiyeni takın kapa çeneni .
kimsin sen benle bu şekilde konuşuyorsun ?kıskanç
kızı kıskanmışsın işte çirkin bir tipsen kocanı kuseninden bile kıskanırsın .kendine güvenin olsa zaten böle konuşmazsın .
sende giyme madem şort çirkin birşey ... uzun etekle dolan .alahım ya dışarda giyebilirmişiz evde giyemezmişiz . lafa bak .. sana cevap vermiyorum ..

Tebrikler, konuyu iki dakikada Tosun Paşa filmindeki hamam sahnesine çevirdiniz.

bence de sen güzellik ve sporla ilgili konulara devam et, popo büyütmek istiyorum mesajlarına falan :) burası sana bayağı farklı çünkü.
ahaha evet istiyorum tuhaf mı ?istediğim yerimi büyütürüm sana mı sorucam ?ay gidiyorum ne tuhaf kıskanç kompleskli insanlarınız siz şort giyen kızları kıskanın durun .. millet size sorcaktı giyinirken ..

okadar saçma konular var ki bu bölümde yorum yapmak istemiyorum yinede yapıyorum .. siteyi güzellik-spor gibi konulr için kullanıyorum böle saçma bir konu görünce dayanamadım ..
SİZE NE İSTEDİĞİMİZİ GİYERİZ SİZ KİMSİNİZ KIYAFETİMİZDEN DOLAYI BİZİ AŞAĞILAMA HAKKINI BULUYORSUNUZ KENDİNİZDE ?KOCANIZA SAHİP ÇIKIN MADEM KORKUYORSANIZ ...KOCANIZ HER ŞORT GİYENE BAYILIP BAKIYORSA BİZİM SUÇUMUZ MU ?ELİNİZDEN GELSE HEPİMİZİ KAPATICAKSINIZ .. SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN MİNİ ETEK GİYEMİYORUZ .. MİNİ GİYİNCE TACİZ SERBEST Mİ?KAFAYI DEĞİŞTİRECEKSİN YOKSA DOĞRU İRANA ...
konu sahibi abartmış bire bin kattığına eminim . eminim ki kız sadece şort giydi diye kocasını ayartmakla suçluyor ..
Bir mesajın içine birden fazla toplumsal mesaj sığdırdınız, tebrikler :KK53:
Şimdi konu tacize nerden geldi ? Mini etek giyememek ne alaka? Beynimi yaktınız.

Şimdi konu tacize nerden geldi ? Mini etek giyememek ne alaka? Beynimi yaktınız.
aynı düşünce çünkü
mini etek giyen kocamı ayartır mini etek giyen erkeği baştan çıkarmak için uğraşır aynı mantık ..
mantık aynı olaylar farklı sadece . arkadaşın biri erkektir bakar tabi demiş bundan bahsediyorum .. sizin gibi sığ düşünceliler oldukça bu ülkede daha çok kadın cinayeti işlenir .. size ne ya kim ne giyiyorsa?kocanıza sahip çıkın madem . dışarıya çıkarmayın zaten böyle düşünen kadınların kocaları sapık oluyor tabi herkes biliyor malını

ahaha evet istiyorum tuhaf mı ?istediğim yerimi büyütürüm sana mı sorucam ?ay gidiyorum ne tuhaf kıskanç kompleskli insanlarınız siz şort giyen kızları kıskanın durun .. millet size sorcaktı giyinirken ..

çok kışkırtıcı yorumlar bunlar. şu sözleri hakedecek birşey demedi burda kimse. ayrıca popo büyütmeye çalışan ve önüne gelene laf atan bir bayanı kıskanacak kadar ağır şeyler yaşamadım, çok şükür:KK16:

mesaj boşa gitmesin, kamu spotu geçeyim diyerekten yazıldı sanırım :KK16:

Aaa demek sokakta şort giyiyorsunuz.
Tebrikler yılın antisığ düşünceli modern kadın ödülünü kazandınız.

Bence konu sahibinin anlattıklarından sadece "şort giyip geldi" kelimelerini cımbızlayıp almışsınız. Algıda seçicilik deniyor buna. Lütfen ilk mesajdan itibaren tekrar okuyun. Kimsenin şort giydiği için laf söylediği yok. Ama bazen toplumda da, ailelerde de dile gelmeyen kurallar vardır. Konu sahibi diyor ki, her zaman kurallara uygun davranan kişi, o gün neden öyle davrandı? Kıskançlık olarak algılamadım ben olayı, bu bir hissiyattır, kötü bir hissiyat. Sadece şorttan kaynaklı da değil, hareketler, tavırlar... Burda hoş olmayan şeyler hissetmiş. Elbette bunun alt yapısı da vardır, iki son mesajlardan birinde bahsetmiş, okursanız farkedersiniz....

Konuyu farklı yerlere çekmeyin.. çok gereksiz :)

olay mini etek şort değil. olay kuzenin kaprisi varken onu çıkarıp şort giyip gelmesi.
neden . olay bunun nedeni.
normalde bunu hiç yapmayan bir kızın, bunu enişte geldiğinde tekrarlaması.
olay şort değil sadece
mesela çıtçıtları takması.
başka akrabalara bunu yapmazken, hep aynı kişiye bunu yapması.
bu gözlemlerin ortaya çıkardığı şey yüzünden,konu sahibinin şüphelenmesi doğal.
ha amacı beğeni almaktır belki,ama
neden.
neden sadece bir kişiye karşı bu beğeni alma isteği hissedilir. özü bu olayın

çok kışkırtıcı yorumlar bunlar. şu sözleri hakedecek birşey demedi burda kimse. ayrıca popo büyütmeye çalışan ve önüne gelene laf atan bir bayanı kıskanacak kadar ağır şeyler yaşamadım, çok şükür:KK16:
sanane benim kalçamdan diline doladın durdun .. konularıma bakıp aranıyorsun ..
önüme gelene mi laf attım ?şort giyen kızlara laf atan sizsiniz . bende çok kıskanıyorsanız kocanızı kapı dışarı çıkarmayın dedim ..

Sen çok dolmuşsun yazık, giyimine karışan mi var çevrende,ailen filan karışıyor sanırım. Yada allah korusun taciz filan mi yaşadın? Durup dururken saldırıya geçmen hiç normal değil. Ama kızın konusunu bence işgal etme o çok farklı bişey soruyor. Diğer söylediklerin cevap verme niteliği taşımıyor benim için,çok etkileyici olmuş büyük harf filan ama çok banal artık bu soylediklerin:KK51:

X