Muhtemelen evetçok hata yaptığım bi eski sevgilim vardı 3 ay önce aradım konustuk bi şarkı vardı şarkı normalde neşeli bi şarkı ama bi sözünü beraber çalma listesi yapmıstık bana şey demişti o gece ''o şarkının o sözünü hatırlıyo musun ben hala dinliyorum o şarkıyı'' bugun baktım aynı şarkıyı dinlemis sizce aklına mı geliyorumdur o gün de sürekli o şarkıyı dinlemişti günlerce konustuktan sonra
evetHala aynı Spotify hesabını mi kullaniyorsunuz?
Şarkı:Ben ne alakaçok hata yaptığım bi eski sevgilim vardı 3 ay önce aradım konustuk bi şarkı vardı şarkı normalde neşeli bi şarkı ama bi sözünü beraber çalma listesi yapmıstık bana şey demişti o gece ''o şarkının o sözünü hatırlıyo musun ben hala dinliyorum o şarkıyı'' bugun baktım aynı şarkıyı dinlemis sizce aklına mı geliyorumdur o gün de sürekli o şarkıyı dinlemişti günlerce konustuktan sonra
Olabilir eski güzel günler hatirlanabilir arada bana da oluyor bir şarkınin bjr cumlesinde vs ama eski sevgilimin yaptigi igrenclikleri affettiğim anlamına gelmez bence altında büyük anlam aramayinçok hata yaptığım bi eski sevgilim vardı 3 ay önce aradım konustuk bi şarkı vardı şarkı normalde neşeli bi şarkı ama bi sözünü beraber çalma listesi yapmıstık bana şey demişti o gece ''o şarkının o sözünü hatırlıyo musun ben hala dinliyorum o şarkıyı'' bugun baktım aynı şarkıyı dinlemis sizce aklına mı geliyorumdur o gün de sürekli o şarkıyı dinlemişti günlerce konustuktan sonra
Muhtemelen, çok hata yaptığım demissiniz ne gibi bir hata yaptınız merak ettimçok hata yaptığım bi eski sevgilim vardı 3 ay önce aradım konustuk bi şarkı vardı şarkı normalde neşeli bi şarkı ama bi sözünü beraber çalma listesi yapmıstık bana şey demişti o gece ''o şarkının o sözünü hatırlıyo musun ben hala dinliyorum o şarkıyı'' bugun baktım aynı şarkıyı dinlemis sizce aklına mı geliyorumdur o gün de sürekli o şarkıyı dinlemişti günlerce konustuktan sonra
Boşver yaMuhtemelen, çok hata yaptığım demissiniz ne gibi bir hata yaptınız merak ettim
Ya da balıkları sazanlarıBence halısaha maçını düşünüyordur. Erkekler böyle.
Aklına geliyorsunuzdur.Fakat çok anlam yüklemeyin eski küçük hüzün akla gelme gibi düşünün.çok hata yaptığım bi eski sevgilim vardı 3 ay önce aradım konustuk bi şarkı vardı şarkı normalde neşeli bi şarkı ama bi sözünü beraber çalma listesi yapmıstık bana şey demişti o gece ''o şarkının o sözünü hatırlıyo musun ben hala dinliyorum o şarkıyı'' bugun baktım aynı şarkıyı dinlemis sizce aklına mı geliyorumdur o gün de sürekli o şarkıyı dinlemişti günlerce konustuktan sonra
Spotify'den oluyorNasıl görüyorsunuz insanların ne dinlediğini yav
Ay teknolojiden anlayıp ben de romantik olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?