• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarki hakkinda yardimm???

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26.112
Puanlar
598
selam aranizda ceza dinleyenler varmi bilmiyorum ama cezanin bi sarkisi var basinda trafik sesleri felan geliyor bi kac kez dinledim ama adini bilmiyorummm bilen varsa yazabilir mi?:51::51::51::51:tesekkurler...:9:

şarkının ismi "Hız" ;) özelden linkini atarım istersen

yok canim aradigim bu degill:44::44: onda bu kadar konusma yok :44:

aaa diil mi .. neyse dur o zaman bizim rapçi gençliğe bi sorayım onlar bilir cnm ya tabi benden önce bulmazsan :)

aaa diil mi .. neyse dur o zaman bizim rapçi gençliğe bi sorayım onlar bilir cnm ya tabi benden önce bulmazsan :)

malesefi diill bu dedigin sarkida sadece konusma var nerdeyse benim dedigimde normal rap icindde istanbul kelimesi felan geciyorr galibaa ah bilsem sozlerini bulcam hatirlamiorumm:1:

bu rapçi gençlik bi alem hemencikin buluverdiler "şehir" ;)

simcik bisi diyi verin ama kizma aradigim buda degil:1:benim didigimde ilk ceza soyluyor baskasi yok bunda candan ercetin basliyor sarkiya buda digilll yinede sagolll:9::9:

bu şehir

kuzum yazsanız google a ceza candan erçetin diye erişirsiniz zaten!

bu şehir olabilir mi

allah iyiligini versin emi :) .. içinde istanbul kelimesi geçen nerdeyse tüm şarkılarını dinledim yahu :) başka bi kelime hatırlamıyomusun ki

şarkının adı "say bak" olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam aranizda ceza dinleyenler varmi bilmiyorum ama cezanin bi sarkisi var basinda trafik sesleri felan geliyor bi kac kez dinledim ama adini bilmiyorummm bilen varsa yazabilir mi?:51::51::51::51:tesekkurler...:9:

candan erçetin & ceza- bu şehir

olabilir mi ?

say bak olamaz sanırım çünkü şarkının başında trafik araba sesleri fln geliyomuş

bu şehir

kuzum yazsanız google a ceza candan erçetin diye erişirsiniz zaten!
kuzum baktik aradigim o degil:1:
bu şehir olabilir mi
malesefff:9:
allah iyiligini versin emi :) .. içinde istanbul kelimesi geçen nerdeyse tüm şarkılarını dinledim yahu :) başka bi kelime hatırlamıyomusun ki
:9::9::9::9::9::9::9::9:
şarkının adı "say bak" olabilir.
simdi dinliorum buda degil ama buda guzelmis:9:
candan erçetin & ceza- bu şehir

olabilir mi ?
degilll:1:

say bak olamaz sanırım çünkü şarkının başında trafik araba sesleri fln geliyomuş
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hepinize tesekkur ederimmmm:71:

bende teşekkür ederim :) ama yardımcı olamadık ya

İlk okuduğumda aklıma gelen benimde "bu şehir" şarkısıydı ama malesef değilmiş o.
Düşünüyorum düşünüyorum ama bulamadım sen aramaya devam et belki bulursun cnmm ::1:

Back