Sarıyer ayazağa da oturanlar

aysem_t

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
94
11
98
İstanbul
Mrb arkadaşlar.Sarıyer ayazağa da oturanlar var mı.nasıl biyer...o taraflarda eve bakıyorum .

ayazağa daha cok fabrikaların oldugu sanayi bölgesi gibi bir yer. oyak sitesi var orada eski bir site bir arkadasım oturuyordu orada. onun dısında agaoglu my home var sanırım, yani siteler var (bildigim bu ikisi) ama muhit olarak sanayi agırlıklı bir yer. maslaktan ayazagaya inerken volkswagen arena var yol uzerinde konser falan veriliyor haftasonu festivaller oluyor. hmmm baska aklıma gelmedi. bir de genelde karadenizlilerin ağırlıklı oturdugu bir yer. televizyonların studyoları falan var.

Aynen anlattığın gibi.Kesinlikle tercih etmem oturmak için.

Levent yakın bir yer bakıyoruz burası bütcemize uygun diye baktım. Başka onerebileceginiz bir yer var mı çıkamadık işin içinden, eşim levent te bir iş kuracak şubat ta.

Levent yakın bir yer bakıyoruz burası bütcemize uygun diye baktım. Başka onerebileceginiz bir yer var mı çıkamadık işin içinden, eşim levent te bir iş kuracak şubat ta.
darüşşafakaya bakabilirsiniz, maslak tarafında kalıyor. gazeteciler sitesi falan var, hürriyet sitesi sanırım var bir de orada. metroyla dusundugunuz zaman bir sonraki durak sadece. istinye boğazici sitesine bakabilirsiniz. bunlar uygun fiyatlı secenekler. onun dısında 4. leventte ismini unuttugum cok buyuk bir site var lojmanların karsı sırasında askeriyenin orada migros var hatta hemen karsısında. orası da guzel bir site fiyatları uygun. veya gayrettepe de olabilir orası da levente cok yakın, bir onceki durak orası da.

hayırlı olsun bu arada. ben de yeniköy tarafında oturuyorum iyi biliyorum buraları biz de cok ev degistirdigimiz icin emlakcı gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…