- 25 Ağustos 2014
- 20.930
- 49.943
- 798
- Konu Sahibi kafamdakisesnedensusmaz
Aaa geldi işteDurduk yere saldırdınız Allah hepinizin belasını versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa geldi işteDurduk yere saldırdınız Allah hepinizin belasını versin
Kadinlar kulubunde engelleme yok. Surekli konulariniz karsima cikiyor. Ayrica konusuz konu acmakta yasak saldiran sizsiniz biraz sonra banlancak olanda sizsiniz.Tamam da burda zararım kime görmek istemiyorsanız engellersiniz saldırmanıza gerek yok
Bende şahane bi pazar kahvaltısı ettim, bonus olarak kızımızıda almış 11e kadar uyumuşum, patates kızartması kokusuna kalktımKarnım tok evet. Eşim şahane kahvaltı hazırlamıştı, çok yemişim.
İptal edemeden banlandı, tüh ne.Aha beddua da geldi.
Sıradaki hamle üyelik iptali![]()
TeşekkürlerBence sen sadece çocuğuna bak karısma
O degil de hafta sonu sucuklu yumurta kokusu beni cok mutlu ediyor ya. Kellere ne garezi var onu da anlamadim, babamin da pek saci yok annem hic sikayetci degil.Ayak seven birinin ağzı sucuklu yumurta da kokuyordur başı da keldir istediğin kadar eğitim sokakta görsem bakmam![]()
Her pazar mutlaka kavga cikiyor, bos vakti olan herkes burdaYıllar sonra ilk kez banlanıcam, özlemişim forum kavgasını nfmdkfmdkfk
Of Kudra çok güldürdün beniMuhasebet: rakamlarla olan münasebet. Türk diline yeni kelime kazandırdı kadın sinirden![]()