- 25 Ağustos 2014
- 20.930
- 49.943
- 798
- Konu Sahibi kafamdakisesnedensusmaz
Korkunç ve zavallı birisin. Leş.Sana amca bile demem ölsen daha iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkunç ve zavallı birisin. Leş.Sana amca bile demem ölsen daha iyi
Teyze senin gecikmiş reglinin ben cekemem nişanlın çeksinAşçı olsa duramam bence, sence?
Aşçı ne oluyor ki acaba? Herkese teyze teyze yas kac 5 mi?Teyzemin kocasına gücü yetmiyo aşçısını burdan çıkarıyor vah vah
Gerçi senin de yaşamasan sa olur yok tek vasfın. İnsanlara saldırmak yazıkKorkunç ve zavallı birisin. Leş.
Sen kaç yaşındasın kız katana, vallahi merak ettim jcjdkfkdkfndTeyze senin gecikmiş reglinin ben cekemem nişanlın çeksin![]()
Konu açarken feministtin ilerledikçe maskülist oluyorsun. Şikayet ettiğin şeyler aslında sensin. Senin beynin ataerkil. 10 dakika saklayamadın bunu.Yo aksine ilişkim var ve korkularım yüzünden evlenmek istemiyorum ve bitirmeyi düşünüyorum senin tek vasfın çocuk yapmak ve burda çocuklarla uğraşmak yazık be teyze kocan mi yüz vermiyo
Değecek bir konuda olsaydı keşke.Yıllar sonra ilk kez banlanıcam, özlemişim forum kavgasını nfmdkfmdkfk
Aynısını düşündüm.Konu açarken feministtin ilerledikçe maskülist oluyorsun. Şikayet ettiğin şeyler aslında sensin. Senin beynin ataerkil. 10 dakika saklayamadın bunu.
Eğlenmedim diyememDeğecek bir konuda olsaydı keşke.
Sende değecek bi insan değilsin kesle o gece annenin başı ağırdaydıDeğecek bir konuda olsaydı keşke.
Takma akılla bu kadar oluyor işte.Aynısını düşündüm.
Devrimci, özgürlükçü, feminist, hümanist rolü kesecekken şikayet ettiği ayak takımının ta kendisi olduğu ortaya çıktı, 2 saniyede falan![]()
Yazık sevgilisi eğlendirmeyince buraya sarmış napsın tabiiEğlenmedim diyemem![]()
Ne alakası var, ben eşimle iyiki evlenmişim diyorum. Kendimi tamamlanmış hissediyorum. Sizin bu yazdıklarınızın hiçbiride yok evliliğimizde, her evlilik her erkek böyle değil. Nişanlıyken sevgiliyken deccal gibi adamları alttan alıp sonra evlendi değişti diyen tayfanın sözleri bunlar, evlenemeyecek diye ödü kopup her şeye tamam der sonra evlilik şöyle evlilik böyle der.Kadın dışarıda çalışıyor sonra evine bakıyor çamaşır bulaşık ütü sonra çocuğuna da bakıyor bir de gaddar kaynanaya düşmüşse ona da bakıyor bu sırada koca sadece disarda çalışmış oluyor ve cocuguna 2 dk bakması bile yardım olarak algılanıyor çok saçma değil mi?![]()
Forum artık "nah" butonu gelmeli diyenler?Sende değecek bi insan değilsin kesle o gece annenin başı ağırdaydı
Birde yazabilseniz kim bilir neler anlatacaksinizSende değecek bi insan değilsin kesle o gece annenin başı ağırdaydı
Yok ben bu seviyeye inemem. İstanbulun kanalizasyon ağı bile daha yüksekte kaldı şu an.Sende değecek bi insan değilsin kesle o gece annenin başı ağırdaydı
En azından bende takma var sende o da tokTakma akılla bu kadar oluyor işte.
Sana anlatmıyorum işte muhasebetin olmadığı sohbete burnunu sokma teyzecimBirde yazabilseniz kim bilir neler anlatacaksiniz
Karnım tok evet. Eşim şahane kahvaltı hazırlamıştı, çok yemişim.En azından bende takma var sende o da tok