• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kadınların evlililere göre evli erkeklerin de bekarlara göre daha mutlu olduğu ispatlanmış Evlılık kadına zarar erkeğe fayda veren bir sey

Yo aksine ilişkim var ve korkularım yüzünden evlenmek istemiyorum ve bitirmeyi düşünüyorum senin tek vasfın çocuk yapmak ve burda çocuklarla uğraşmak yazık be teyze kocan mi yüz vermiyo
Konu açarken feministtin ilerledikçe maskülist oluyorsun. Şikayet ettiğin şeyler aslında sensin. Senin beynin ataerkil. 10 dakika saklayamadın bunu.

Konu açarken feministtin ilerledikçe maskülist oluyorsun. Şikayet ettiğin şeyler aslında sensin. Senin beynin ataerkil. 10 dakika saklayamadın bunu.
Aynısını düşündüm.
Devrimci, özgürlükçü, feminist, hümanist rolü kesecekken şikayet ettiği ayak takımının ta kendisi olduğu ortaya çıktı, 2 saniyede falan :KK53:

Kadın dışarıda çalışıyor sonra evine bakıyor çamaşır bulaşık ütü sonra çocuğuna da bakıyor bir de gaddar kaynanaya düşmüşse ona da bakıyor bu sırada koca sadece disarda çalışmış oluyor ve cocuguna 2 dk bakması bile yardım olarak algılanıyor çok saçma değil mi? 😡😡😡
Ne alakası var, ben eşimle iyiki evlenmişim diyorum. Kendimi tamamlanmış hissediyorum. Sizin bu yazdıklarınızın hiçbiride yok evliliğimizde, her evlilik her erkek böyle değil. Nişanlıyken sevgiliyken deccal gibi adamları alttan alıp sonra evlendi değişti diyen tayfanın sözleri bunlar, evlenemeyecek diye ödü kopup her şeye tamam der sonra evlilik şöyle evlilik böyle der.
Balık baştan kokar. Ben eşimle 1 sene aynı evde yaşadım sevgiliyken o zaman neyse şimdide aynı. Çocuğumuzda var ayrıca çocuğu bi emzirmediği kalmıştır onun dışında her bakımı sevgiyi verir.

Back
X