Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bekar kadınların evlililere göre evli erkeklerin de bekarlara göre daha mutlu olduğu ispatlanmış Evlılık kadına zarar erkeğe fayda veren bir sey
Katılıyorum, Anadolu'da evlilik tamamen kadınların çabası üzerine kuruluyor. Ama kadınlar da ısrarla uyarılmalarına rağmen evlilik aşkıyla bazı gerçekleri görmüyor ya da göz ardı ediyor sırf toplumda ''evlenmiş'' sayılmak için. Bu forum o kadınların konularıyla dolu.
Kadinlar kulubunde engelleme yok. Surekli konulariniz karsima cikiyor. Ayrica konusuz konu acmakta yasak saldiran sizsiniz biraz sonra banlancak olanda sizsiniz.
Bende şahane bi pazar kahvaltısı ettim, bonus olarak kızımızıda almış 11e kadar uyumuşum, patates kızartması kokusuna kalktım
Şimdide kızlarla kahve içmeye gidiyorum asffjha
O degil de hafta sonu sucuklu yumurta kokusu beni cok mutlu ediyor ya. Kellere ne garezi var onu da anlamadim, babamin da pek saci yok annem hic sikayetci degil.
Başlığa cevap veriyorum evliler boşansın bekarlar evlensin (espiri mahiyetinde)
bekarken de mutluydum , evliyim hâlâ mutluyum , çocuklandım mutluluğum daha da arttı
çalışan biri değilim eşimde her konuda en büyük yardımcım bulaşıkta yıkar çamaşır da katlar ütüyüde yemeği de yapar bana da sen bütün gün evde napıyorsun demez. tam tersi ben işe gidiyorum kafam acılıyor nefes alıyorum tamam bazen stresli bi gun gecırmıs de olsam biseylerle uğraşıyor olmak iyi hissettiriyor sende evde kendını işe güce kaptırma çık gez arkadaşlarınla vakit geçir spora havuza git kurslara git kendını geliştir gencsın tadını çıkar eve kapatma kendını die söyler durur . Bunu diliyle söylemiyor tabi altımda arabam cebimde param diyen misali gayet bekarların çoğundan özgür ve rahat yaşıyorum.