Bekar kadınların evlililere göre evli erkeklerin de bekarlara göre daha mutlu olduğu ispatlanmış Evlılık kadına zarar erkeğe fayda veren bir sey

Katılıyorum, Anadolu'da evlilik tamamen kadınların çabası üzerine kuruluyor. Ama kadınlar da ısrarla uyarılmalarına rağmen evlilik aşkıyla bazı gerçekleri görmüyor ya da göz ardı ediyor sırf toplumda ''evlenmiş'' sayılmak için. Bu forum o kadınların konularıyla dolu.

Karnım tok evet. Eşim şahane kahvaltı hazırlamıştı, çok yemişim.
Bende şahane bi pazar kahvaltısı ettim, bonus olarak kızımızıda almış 11e kadar uyumuşum, patates kızartması kokusuna kalktım😄😄
Şimdide kızlarla kahve içmeye gidiyorum asffjha

Ayak seven birinin ağzı sucuklu yumurta da kokuyordur başı da keldir istediğin kadar eğitim sokakta görsem bakmam 😂😂😂
O degil de hafta sonu sucuklu yumurta kokusu beni cok mutlu ediyor ya. Kellere ne garezi var onu da anlamadim, babamin da pek saci yok annem hic sikayetci degil. 🤷

Ev işini bi evli kadınlar yapıyor herhalde bekar kalınca mucizevi şekilde işler yapılıyor ev tozlanmıyor yemekler kendi kendine pişiyor.

Başlığa cevap veriyorum evliler boşansın bekarlar evlensin 🤣 (espiri mahiyetinde)

bekarken de mutluydum , evliyim hâlâ mutluyum , çocuklandım mutluluğum daha da arttı

çalışan biri değilim eşimde her konuda en büyük yardımcım bulaşıkta yıkar çamaşır da katlar ütüyüde yemeği de yapar bana da sen bütün gün evde napıyorsun demez. tam tersi ben işe gidiyorum kafam acılıyor nefes alıyorum tamam bazen stresli bi gun gecırmıs de olsam biseylerle uğraşıyor olmak iyi hissettiriyor sende evde kendını işe güce kaptırma çık gez arkadaşlarınla vakit geçir spora havuza git kurslara git kendını geliştir gencsın tadını çıkar eve kapatma kendını die söyler durur . Bunu diliyle söylemiyor tabi altımda arabam cebimde param diyen misali gayet bekarların çoğundan özgür ve rahat yaşıyorum.

Back