• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

ikisi de muhteşemm :1shok: çok güzelsin ama ben siyahı daha çok sevdim kesinlikle daha bi çıtır olmuşsun :jeyyar: :nazar:

bence siyah daha cok yakismis..hem saclarin daha saglikli duruyor...ama benden sana tavsiye cünkü aynisini ben yaptim siyahtan sariya gecmek saclari cok yipratiyor,,,saclarim mahvoldu kisa kestirmek zorunda kaldim ....simdi cok berbatlar cok pismanim keske siyahta kalsaydim ....

sarida cok yakismis,ama ben daha cok siyah rengi yakistirdim sana.yüzüne bir renk gelmis daha cazibeli ve genc göstermis seni.yine de sen bilirsin tabiki senin nasil hissetigin daha önemli.

bence siyah daha güsel olmuş daha canlı bi göz kalemi sürsende seni hoş gösterir ama sarıda daha olgun durmuşsun ve sürekli makyaj istiyo

Canım keşke o kadar üzülmeseydin.. Sarı sana çok yakışmış ama sanki orta yaşlı gibi göstermiş.. Ama siyah seni yaşında göstermiş ve genç olduğun, güzelliğin daha çok ön plana çıkmış..

Bence ekteki fotolardaki saç renkleri sana çok yakışıcaktır. Eğer siyahla mutlu olamıyorsan boyamadan itibaren 1 ay sonra saçının rengini değiştirebilirsin.

Ten rengin, yüzün, gözlerin rahatlıkla her rengi kaldırabilecek yapıda. Emin ol her renk yakışır. Güzellik te göreceli bir kavram, zaten saçını hangi renge boyarsan bir süre göz alışmakta zorluk çekiyor.. Kendimden biliyorum :)

Lütfen üzülme, biraz siyah saçın tadını çıkar sıkılırsan değiştirirsin.. Ama sana kumral tonları da çok yakışır benden söylemesi :)

Eklentiler

• $Kumral 6.jpg
    $Kumral 6.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $normal_0 (2) kopya.jpg
    $normal_0 (2) kopya.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $ghxsfgbjj.jpg
    $ghxsfgbjj.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 37
beyaz tenli olduğun için her renk gider... bencede siyah güzel olmuş bi süre kullan sıkılınca yavaş yavaş dönersin :) bende sarışınım şu aralar mavi siyah istiyorum cesaret edemiorum ama eninde sonunda siyah olcak o renginde ayrı bir asilliği war

Bu seni çok üzüyor biliyorum ama sadece sorduğun için diyorum sarı daha çok yakışmışşş eyvahedigeldismile:gitme:

siyahın asaletini hiçbir şeye değişmem, bence çok yakışmış

Back