• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

sarıynan gülten teyzem gibi olmuş sanki 50 yaşında gibi ama siyahla çıtır duruyor..ya bence hiç elleme ölede kalsın bu saçını sarıı yapan akdınalrı anlamıorum ya yakışanda yapıo yakışmayanda sanki sarıyla çok güzel oluolarmış gibigerçek sarışın norveçte yada yabancı ülkerlerde giidn bi bakın ne kadar güzel duruyor ....
yapay sarı yaşlı ve solgun gösteriyor çok basit bi renk ya ülkem kadınlarıda saçınıs sarı yapınca daha dikkat çekerim yada çirkinsem ordan yırtarım düşüncesimi var ne var anlamadım gitti :S

sarıynan gülten teyzem gibi olmuş sanki 50 yaşında gibi ama siyahla çıtır duruyor..ya bence hiç elleme ölede kalsın bu saçını sarıı yapan akdınalrı anlamıorum ya yakışanda yapıo yakışmayanda sanki sarıyla çok güzel oluolarmış gibigerçek sarışın norveçte yada yabancı ülkerlerde giidn bi bakın ne kadar güzel duruyor ....
yapay sarı yaşlı ve solgun gösteriyor çok basit bi renk ya ülkem kadınlarıda saçınıs sarı yapınca daha dikkat çekerim yada çirkinsem ordan yırtarım düşüncesimi var ne var anlamadım gitti :S

katıLıyorum sarı bazı kadınları yaşlı gosterıor.. ama dedıgın gbı yakışana yakışıor meseLa evcılık oyununda kendı'nın sacları bnce gayet guzel ama yıne evcılık oyununda tugcenın sac rengı sıyah ve tugce sac rengını kendı gıbı sarı yapsa ona yakışmaz dıye dusunuorm kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
şu an hangi renktesin bilemiyorum ama sarı senin ten rengine daha çok gitmiş bence,siyahta yakışmış daha küçük göstermiş seni ama sarının havası daha bi başka sanki,umarım saçlarını yeniden açtırıpta yıpratmamışsındır çünkü siyahtan sarıya dönmek tam bi kabus

siyah saç yüzünü daha sert göstermiş canım ama sarı da buyuk gostermıss ikisinin arasında kumral kahve yapabılırsın bnce cok daha guzel gıder sana

bence sıyahla daha kucuk durmussun ve yıllardır sarı kuıllanıosn sanırım bı degısıklıkk olur senın ıcın ben sıyahıda cok yakıstırdım.

arkadaşlar artık cok geç .siyah renkten dönüş yok. değişiklik olmus bır sure boyle olsun. ıkısıde yakışmış canım .güle güle kullan .ıkı renkte sana gitmiş

koyu renk daha iyi gitmiş canım istersen hahveye dönüştür ama sarıya dönersen hem sacın cok yıpranır , hemde bence sana koyu renk daha cok gidiyo ..

epica vokali simon'un kızılı müthiş olur valla bak bi o renge

arkadaşlar, benim saçım şuan platn rengi çok açık yani. ben bunu kışın kullanamayacagımı düşünerek karamel rengine boyatmak istiyorum. platinin üzerine karamel rengi boyatırsam hemen tutar mı? rengi nasıl olur sizce?? lütfen fikir verin

arkadaşlar, benim saçım şuan platn rengi çok açık yani. ben bunu kışın kullanamayacagımı düşünerek karamel rengine boyatmak istiyorum. platinin üzerine karamel rengi boyatırsam hemen tutar mı? rengi nasıl olur sizce?? lütfen fikir verin

benim konuyu takip edebilirsin canım :) yarın deneyeceğim.. deneme - yanılma artık kafamçokkarıştı anlıycaz hemen tutcak mı :1ninca:

işte canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...karamele-boyayanlar-yardiminiz-gerekiyor.html

Back