• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

bence o kadar üzme kendini...iki renkte yakışmış sana canım.....sarı çok doğal durmuş yüzüne gitmiş,şirinmiş....ama siyahta çok doğal duruyor ve çok bütünleşmiş seninle....siyahtan sarıya dönmek çoook zor bu bi gerçek ama dönmenede gerek yok bence gayet iyi....

bence her rengin yakışacağı bi tenin var .....mesela bana o sarılar hiç yakışmaz...beyaz tenli mavi gözlü olduğum halde....:1no2:

canim bence siyah müthis olmus gözlerini rengi ben burdayim diyor. sari cas daha oldun sanki 30 üstü siyahla citir kizlar gibi olmussun. yasini bilmiyorum ama sriyla cok olgun duruyorsun. siyah süper olmus sakin degismeopuyorumnanaktan

bence gayet güzel olmus sarı saclı halinde cok hoş
mavisiyahla daha cekici görünüyorsun yerimseniben

bence gayet güzel olmus sarı saclı halinde cok hoş
mavi siyahla daha cekici görünüyorsun yerimseniben

bencede sarı seni olgun göstermiş siyah saç çok yakışmış ;)gözlerin renkli olduğu için illa acık renk olmasına gerek yok böyle daha güzella.s

sarı saç seni daha olgun götsermiş. Ben kesinlikle Siyah diyorum ve sarı saça geçme derim. Sarı saçı sevip oleyy saçını sarı yap demek ne derece doğru bilemiyorum.

Siyah saçlı halin çok şirin ve seni ıtı pıtı bir genç kız haline büründürmüş. ayrıca mavi siyah herkese yakışan bir renk olmadığı gibi sana inanılmaz çok yakışmış.

ben her zaman siyah saçı çekici bulmuşumdur. sende de aynen ole olmuş.

Gözleri bu renge sahip biri siyah saçı bu kadar güzel taşıyabiliyorsa eskiye dönmemesi gerekir.

Tabi bunlar benim fikirlerim.

yaaaa tekrardan sarı yapayım diyosan bile nolur biraz sıyah dursuuunn:Dçok güzel olmuşun tatlım ikisinde de güzelsin maşallah ama siyah derim ben.yüzünün güzelliği gözlerin ortaya çıkmış siyahta zaten gençsin ama daha bi çıtır durmuşun siyahta kesinlikle siyah diyorum;)

wuw siyah saçlı halin gerçekten çok güzel
böyle duruşun bakışın falan değişmiş sanki :3:

Kızıl yapmalısın bence. Gözlerin ve teninle acayip güzel bir genk olur sende kızıl. Siyah aşırı küçük göstermiş liseli çıtır gibi :1rolleyes: Sarıda çok yaşlı gösteriyor. Kızılı denemelisin ama zor bi renk tabi vereliniortak

bence ikiside değil..
hoş bir bayansın maşallah..aslında iki renkte güzel ama bana kalırsa karamel tonlarında bir renk çok daha yakışır gibi

kesinlikle siyah diyorum sana çok yakışmış :)
sarı saç seni çok yaşlı göstermiş ama siyah saçla bi başka olmuşsun ....

kesinlikle siyah vazgeçme siyahtan !!!!!!!!!!!

ya olgun göstermeyi falan bırak ya hayret ettim siyah saç yakışmış diyenlere..seninde benim gibi en son yapacagın şey siyah saçlı olmak...asla ..asla..asla ..bende düştüm bu hataya.yüz hatlarım son derece sert göründü..sende sarıda melek gibisin..biraz bekle ama yavaş yavaş akacak o zaten..koyu kahve falan olur akıp..sonra üstüne röfle attırırsın yavastan..ama çok sorun etme

Back