• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

canım bence sarı daha güzel ama siyah da çok yakışmış sana.gene de sarının havası bi başka bence

arkadaşlar benimde saçım mavi siyah şimdi viyole siyah istiyorum evde tutar mı mavi siyah boyanın üstüne hemen hemen aynı tonlar 2.10 lorael viyole siyah alsam olur mu acaba cvp lütfen yardımmmmm lütfennnn...:uhm:

Cnm bnm ya bnde saçlarımı mavi syha bymk istyrm ama cırtlk durmasndan terddtlym senin ki gzl durmş çk hoş gerçktn hangi marka boyayla olduğunu syleyeblrmsn ltfn acil dzltmm grkn saçlrm var :(((

nasıl açtıracaksın tekrar ? .....
ben de o hataya düştüm ve güzelim saçlarımı gittim de mavi siyah yaptırdım.... kuaförüm çok yalvardı bu boyayı sürmeyelim hiç , geri dönüşü çok zor diye... ama dinlemedim :(((
evet şimdi açtırdım ama tabi önce mavi siyahı kusturması gerekti o da saçımı yıprattı ...
boyayı kusturunca bu zamana kadar kaç renk boyadıysam ortaya çıkıverdi uçlar röfle, ortalar çikolata, dipler kendi rengi vs. vs.
tek renge dönebilmek adına karamel boyadık ama tabii ki homojen tutmadı insan içine çıkmaya utandım valla ....
neyse ki ikinci boyada toparladı biraz .....

kısacası mavi siyah saça sürülecek bişey değil :delphin:

Aynı hatayı ben de yaptım şimdi boyanın akmasını bekliyorum dipleri sapsarı çıktı ama boya akmıyor herhalde dayanamayıp açtıracağım:/

Cnm bnm ya bnde saçlarımı mavi syha bymk istyrm ama cırtlk durmasndan terddtlym senin ki gzl durmş çk hoş gerçktn hangi marka boyayla olduğunu syleyeblrmsn ltfn acil dzltmm grkn saçlrm var :(((
Canım cırtlak durmaz da esmersen hoş durmaz. Loreal'in mavi siyah rengi çok hoş duruyor

bencede arkadaşlarında dediği gibi sarı daha olgun göstermiş sni yaşını bilmiyorum ama 25-30 gibi falan gözüküyosun sarı saçlı olan resimlerinde ama siyahta daha bi 21-22 havası war =)) bence koyu renk daha çok yakışmış sana..

canım bence sarı saç insanı daha yaşlı gösteriyor özellikle makyaj yapmadan kullandığın zamanlarda.ama şöyle bir gerçek de var ki upuzun saçlarını siyaha boyatarak hata etmişsin bence.siyahtan kurtulmak gerçekten zordur.açtırmak istersen saçların yıpranıcak bundan hiç şüphen olmasın.ama ben siyah halini beğendim.mavi siyah kullanıcısı olarak

sarı saç renginden binlerce kat güzel olmş gizemli çekici bir hava vermiş muhteşem olmuş saç rengini bulmuşsun üstelik gözlerin vurgulanmış ortaya çıkmış ten rengin açık olduğu için süper olmuş sarı olduğundan 5 yaş büyük gösteriyor

Son düzenleme:
sarı saçların çok bakımsız duruomuş :s
siyahsaçlı halin çok hoş olmuş bence asla dönme sarıya.

bence sarı olduğundan büyük göstermiş siyahta çok gitmiş diyemicem ama kahve tonları sana çok yakışırdı...yine de güzel kızsın arkadaşım içinde kalmasın dene hepsini gitsin :)

Hayır bence kesinlikle siyah ya...Çok yakışmış bana göre...Ama mavi siyah deiL normal siyah derim ben.Eğer içine sinmediyse en azından biraz kullan bence (:

sarıdan siyaha geçmek biraz sert bi geçiş olmuş. Yakışmış ama bence karamel tonlarına geçseydin çok daha hoş olurdu

Back