• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

hmm sari$in halini görünce kendimce siyah kapatmistir yani yüz ifadeni sert yapmistir diye dü$ündüm ama yanildim..bi süre kullan derim bu rengi hem degisiklik hem farkli şakkıdı

siyah saç seni daha lolita göstermiş bence ..
sarı saçlı halin en az 10 yaş daha büyük gibi ..
yüzündede sarı saçtan kaynaklanan yansımalardan yorgunluk izleri varmış sanki ..
bence mavi siyah süper olmuş ..
gözlerin ortaya çıkmış ..

Canım keşke o kadar üzülmeseydin.. Sarı sana çok yakışmış ama sanki orta yaşlı gibi göstermiş.. Ama siyah seni yaşında göstermiş ve genç olduğun, güzelliğin daha çok ön plana çıkmış..

Bence ekteki fotolardaki saç renkleri sana çok yakışıcaktır. Eğer siyahla mutlu olamıyorsan boyamadan itibaren 1 ay sonra saçının rengini değiştirebilirsin.

Ten rengin, yüzün, gözlerin rahatlıkla her rengi kaldırabilecek yapıda. Emin ol her renk yakışır. Güzellik te göreceli bir kavram, zaten saçını hangi renge boyarsan bir süre göz alışmakta zorluk çekiyor.. Kendimden biliyorum :)

Lütfen üzülme, biraz siyah saçın tadını çıkar sıkılırsan değiştirirsin.. Ama sana kumral tonları da çok yakışır benden söylemesi :)

yagmurbulutu cnm bu üçüncü renk çok hoşmuş adı nedir biliyomusun boyanın

kaşlarının rengi açık olduğundan yapay duruyor ama kaşlarının rengini koyultur ve biraz kalınlaştırırsan mükemmel olur siyah bence...

Siyah da genç göstermiş.Bende sarışınlıktan kahve tonlarına döndüm çok mutluyum.Hemde 7 sene sarı kullandım.Fakat siyah değilde biraz yumuşatabilirisn saç rengi.Açık kestane, acı kahve, çikolata kahvesi falan yapabilirsin.Daha mutlu olursun.Bir dene.

Kızlar zaten saçımın rengi kumral oldu :S boyatmadım. bi süre sonra kendi kendine boyası aktı. maviliği zaten aktı ama siyahlığıda gitti. siyah saçlı arkadasımla yanyana gelince çok fazla fark ediyo. ve bildiğiniz açık kumral oldum bi de :S koyu kumral falanda değil yani. Geçen hafta kuoförüme bi uğradım. saçım böyle oldu dedim. kuoförümde şaşırdı. siyahtan dönüş yok sanıyodum dedim. kuoförümde, bende öyle sanıyodum dedi. eski sarışın haline dönmek için zemin hazır olmuş dedi. Ama boyatmıcam dursun böyle. saçım zaten çok yıpranık, habire zeytinyağ bakımı yapıyorum. ve sadece sabunla yıkıyorum kıslar. durum bundan ibaret :ecrin_bebek:

canımcım bence sarı,ın halin çok çok çok güzel çok havalı duruyor beyaz tenlisin ve sarışınsın yaaa daha güzel geldi gözümee

bnce sıyah-mavı senı daha genc dınamık ve cesur gostermiş.. sarıda cok yakısmıs ama sıyaha boyaman bnce dha quzel olmus ben sıyah sac- renklı goz ve beyaz ten 3'lüsünü sevioRum bnce sıyahın cok yakısmıs sarıda daha oLgun ve tatLı bı bayansın .. sıyahta Cesur ve genc bıR bayansın

gule gule kuLLanman dıLegmLe a.s.

Son düzenleme:
Siyah saçla tabiri caizse 10 yaş birden gençleşmişsiniz. Sarı saçla olgun görünüyorsunuz; fakat siyah saçla genç kız gibi çıkmışsınız. Kesinlikle siyah...

Üzülme canım bence siyah da çok yakışmışş biraz kullan gözün alışsın sonra yine beğenmezsen sarıya dönüş yaparsın yavaş yavaş yerimseniben

Back