Bence saç renginden önce, o rengin doğallığı önemlidir.
Saçları sarıya boyatıp, aylar sonra kökten 10 cm siyah saçla dolaşmak çekicilik değil, "iticilik ve bakımsızlıktır."
Doğal sarışın da, esmer de, kumral da güzeldir.
Ama en dikkat çekeni esmerler oluyor bana göre.
bu genelleme doğru değil.. sarışın çok güzel kadınlar olduğu gibi çok çirkinleri de olabilir, aynı şekilde esmer kumral kızıl hiç fark etmez. her rengin güzeli de var çirkini de genelleme olmamalı..
ben de yapıyorum çoğu zaman bu genellemeyi sonra kendime kızıyorum, doğru değil çünkü. özellikle tipik Rus Kanada ve Fransız erkeklerini çok yakışıklı bulduğumu düşünür ve söylerim. ama böyle bir genelleme oldukça hastalıklı ve sakat
Her rengin guzeli de vardir cirkini de. Kesin birsey diyemicem.
Ama ben cakma sarisinlari sarisindan saymiyorum. Aslinda onlari hicbir kategoriye sokamadim.
Bir laf vardır illa söyleteceksiniz
"Sarışına bakılır esmere tapılır" (Kumralım ben arada kaldım )
Şaka bi yana sarışın,esmer,kumral diye diretilmemeli. Kişinin yüz hatları ve fiziğiyle alakalı güzelliği bence ten rengi saç rengi önemsiz.
sarışın güzeldir yada esmer güzeldir demek saçma . güzellik renkle ilgili değil . fizik yüz yapısı bir sürü faktör var güzelliği olşturan . ben genel anlamda çok esmer bayanları beğenmem ama bu demek deildir ki bütün esmerler kötü . yada bütün sarışınlar güzel . böle bir genelleme olamaz .