How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Uzatma Yöntemleri Sarımsaklı sampuan

ben bıraktım sarımsaklı şampuanı ilginç ama saç derilerim inanılmaz kaşındığı gibi bütün derilerim ayağa kalkmıştı..şimdi 2 hafta oldu bırakalı kendine geldi biraz kafa derim yaramadı galiba bana...

bende kaşıntı yok kokusundan bunalıyorum tiksiniyorum bitene kadar devam edeceğim ama daha sonra yapmam ev ahaliside hiç memnun olmuyor banyo uzun bi süre kullanım dışı kalıyor.bakalım bir ay daha sinamekili olanı yapıcam yeni formüllerde araştırıyorum duyarsanız ve etkisini görürseniz muhakkak bilgilendirin arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5

bende kaşıntı yok kokusundan bunalıyorum tiksiniyorum bitene kadar devam edeceğim ama daha sonra yapmam ev ahaliside hiç memnun olmuyor banyo uzun bi süre kullanım dışı kalıyor.bakalım bir ay daha sinamekili olanı yapıcam yeni formüllerde araştırıyorum duyarsanız ve etkisini görürseniz muhakkak bilgilendirin arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5

slm canim ben sinemakili karisimi kullaniyorum 6 haftada 4-5 cm uzadi

Saçlarının uzaması için önce dengeli beslenmeniz gerek. Saçlarınızı kimyasal maddelerden uzak tutun. Bir avakado yarısını, iki adet bıldırcın yumurtasını, iki çorba kaşığı susam yağını karıştırın ve saçınıza boya sürer gibi süünr. Saçınızı strech filmle sarın ve iki saat bekletin.

Kızlar ben de bunu bir internet sitesinden aldım. Suna Duman Kaya'nın tarifi. Denemedim ama forumda başka yöntemler soran arkadaşlar olduğu için yazdım. Bu arada sarmısak bazı insanlarda saç çıkarırken bazılarında dökebiliyormuş, kuaför söyledi. Haberiniz olsun istedim. Sinamekili kürü ben de uyguluyorum ama hala sinamekinin bu kürdeki yerini anlayabilmiş değilim :roflol: Anlayan varsa bana anlatsın lütfen:)

Back