How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Uzatma Yöntemleri Sarımsaklı sampuan

sarımsaklı şampuanla yıkamıştım dün 2.kez saçlarımı bütün geçe rüyamdan kalkıp kalkıp kafamı hart hurt kaşıdım ya niye böyle yamış olabilir sizde de böyle oldu mu geceleri azıyor sanki kaşınması gündüz yok..

valla kızlar kaşınma varsa iyidir çünkü kan hareketlenmesi uzamasına işarettir diye biliyorum
bu arada sarımsaklı şampuanı nasıl yapıyorsunuz ve ıslakken yada kuruyken koku oluyormu?

ela. canım bence seninkine çok faydalı olmuş dediğim gibi kaşınması eğer yara vs. yoksa tabi hem uzamasına hem de saç çıkmasına işarettir benim fikrim lütfen ne zaman başladın ve ne kadar uzadı yaz olurmu?

ela. canım bence seninkine çok faydalı olmuş dediğim gibi kaşınması eğer yara vs. yoksa tabi hem uzamasına hem de saç çıkmasına işarettir benim fikrim lütfen ne zaman başladın ve ne kadar uzadı yaz olurmu?

yazarım tabi dün 3.kez yıkamıştım saçlarım kaşınıyor ve yara yok hafif kepeklenmem vardı bugün baktım bütün kepekler hareketlenmiş araştırdım sarımsak kepeklere saçlı deriye iyi gelir kabukları kaldırır sonra saçlar çıkar falan yazıyordu sizde böyle etki olmadı galiba bencede iiye işaret diye düşünüyorum ama bakalım zaman ne göstercek...

ben hiç kullanmadım kokar diye hiç cesaret edemedim
yarımdan az şampuana denesem kaç tane koysam sizce?
birde koku kalıyormu ıslanınca falan?

arkadaşlar ben daha yeni okudum bu sarmısaklı şampuanın mucizevi faydalarını ama bi korkum var kullandıgımda yüzümde de tüylenme olur mu kiii?böyle bişi yaşayan var mı aranızda?:sm_confused
:sm_confused::sm_confused: umarım hemn cevap verirsiniz arkıdeşlerCADIARZUCADIARZU

arkadaşlar ben daha yeni okudum bu sarmısaklı şampuanın mucizevi faydalarını ama bi korkum var kullandıgımda yüzümde de tüylenme olur mu kiii?böyle bişi yaşayan var mı aranızda?:sm_confused
:sm_confused::sm_confused: umarım hemn cevap verirsiniz arkıdeşlerCADIARZUCADIARZU

pek sanmam suratta bişi yapıcağını boshayallersmile

bende kullanıyorum ama çok kokuyo sirf uzaması için nelere katlanıyo insan hatta annem çok kızıyo bu kadar saçınla uğraşıp durma diye kel kalcan sonunda diye ha bu arada bu şampuan bitsin bi daha yapmam çünkü banyo filan çok berbat kokuyo ona göre arkadaşlar bide bana mı kokuyo bilmem ama yıkadıktan sonra yine saçımda sanki kokuyo gibi hem sirkeli su kullanıp ardından normal bir şampuanla yıkıyorum ardından kremliyorum uzadımı uzama var ama sinamekili karışımı da kullanıyorum ama gözle görülür bi uzama oldu. sinamekili yapıncada evin içi hastane gibi kokmaya başlıyo vitaminin kokusu galiba bende koku alma duyusu çok gelişmiş.inşalah istediğimiz saçlara kavuşuruz(upuzun saçlara):Saruboceq:

bende kullanıyorum ama çok kokuyo sirf uzaması için nelere katlanıyo insan hatta annem çok kızıyo bu kadar saçınla uğraşıp durma diye kel kalcan sonunda diye ha bu arada bu şampuan bitsin bi daha yapmam çünkü banyo filan çok berbat kokuyo ona göre arkadaşlar bide bana mı kokuyo bilmem ama yıkadıktan sonra yine saçımda sanki kokuyo gibi hem sirkeli su kullanıp ardından normal bir şampuanla yıkıyorum ardından kremliyorum uzadımı uzama var ama sinamekili karışımı da kullanıyorum ama gözle görülür bi uzama oldu. sinamekili yapıncada evin içi hastane gibi kokmaya başlıyo vitaminin kokusu galiba bende koku alma duyusu çok gelişmiş.inşalah istediğimiz saçlara kavuşuruz(upuzun saçlara):Saruboceq:

Sinemaki kokmuyor da bemix kokuyor :sinifsinif:, bende sarımsaklı şampuanın kokusuna artık dayanamıyorum eyvahedigeldismile ama yinede yapıyorum :hulya:

ben yeni gördüm bu konuyu kızlar,bende kuaförün beceriksizliğine uğradım.ben de yapıcam inş da,banyoyu kokutuyor demişsiniz,şişeye doldursam balkona güneş almayan kapalı bir yere koysam bişey olur mu acaba?bir de yağmur yağarsa saçıma yine kokarmı?

kizlar azar azar yapin sampuana sarimsagi mesela 100 gr sampuana rendeleyin hani iki haftada maximum bitsin bekledikce agir kokar

şu uzun saç için ne yapacağımızı şaşırıyoruz .ne duyarsak yapıyoruz.uzaması için başka bildiğiniz yada yeni öğrendiğiniz yöntemleri yazın lütfen bu yaza kadar bu saçı uzatamassam bu saçı başı yolacam eyvahedigeldismile sürekli netten bunu araştırıyorum kafamçokkarıştı ne yapacağımı şaşırıyorum bazen moralim bozuluyo hızlı uzamıyo diye vazgeçesim geliyo ama yinede bi umudum var bi anda hızlanır filandiye şuan da çok pişman oluyorum uzun ve sağlıklı saçlarımı bi sinir anında kestirdiğim için keşke geriye dönebilsem hiç oturmam o koltoğa ah ahhhhhhhhhhhh dertlendim yine UZUN VE SAĞLIKLI SAÇLARA EN KISA ZAMANDA ULAŞIRIZ ıNŞALLAHlaelaelaelaelae

Back