- Konu Sahibi karamelli_turta
bende şampuanın içine kattım bu hafta inanıyorum uzattığına denemeye değer:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ela. canım bence seninkine çok faydalı olmuş dediğim gibi kaşınması eğer yara vs. yoksa tabi hem uzamasına hem de saç çıkmasına işarettir benim fikrim lütfen ne zaman başladın ve ne kadar uzadı yaz olurmu?
hayır ben hissetmedim koku
100 ml şampuana 4 diş rendeleyebilirsin.
aynen 5 kez falanm yıkadım saclarımı sarımsaklı sampuanla
hiç koku yok
bende mi bi sorun var
çok memnunum kızlar valla
arkadaşlar ben daha yeni okudum bu sarmısaklı şampuanın mucizevi faydalarını ama bi korkum var kullandıgımda yüzümde de tüylenme olur mu kiii?böyle bişi yaşayan var mı aranızda?:sm_confused
:sm_confused::sm_confused: umarım hemn cevap verirsiniz arkıdeşlerCADIARZUCADIARZU
bende kullanıyorum ama çok kokuyo sirf uzaması için nelere katlanıyo insan hatta annem çok kızıyo bu kadar saçınla uğraşıp durma diye kel kalcan sonunda diye ha bu arada bu şampuan bitsin bi daha yapmam çünkü banyo filan çok berbat kokuyo ona göre arkadaşlar bide bana mı kokuyo bilmem ama yıkadıktan sonra yine saçımda sanki kokuyo gibi hem sirkeli su kullanıp ardından normal bir şampuanla yıkıyorum ardından kremliyorum uzadımı uzama var ama sinamekili karışımı da kullanıyorum ama gözle görülür bi uzama oldu. sinamekili yapıncada evin içi hastane gibi kokmaya başlıyo vitaminin kokusu galiba bende koku alma duyusu çok gelişmiş.inşalah istediğimiz saçlara kavuşuruz(upuzun saçlara):Saruboceq: