Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ama ben biotin hapı yerine kullansa mı diye düşünmüştüm, yani bir türlü cesaret edemiyorum hapı kullanmaya,
tüylenme yaparsa diye.
işe yaramaz da karaciğeri yorarsa boşuna diye..:bbo:
anladım cnm, ben de dedim ki hepsini sarmısakla almak zorunda değilsin, 5 diş çok fazla gelir, 2 diş sarmısak yutsan kalanını da haşlanmış yumurta, bakliyat, balık, et gibi besinlerle alıp günlük 5mg. a tamamlayabilirsin.bi tablet biotin zaten 5 mg.
bi de ağız yoluyla kullanılan bi şeyin hormonlarla oynaması lazım kıllandırması için, biotin hormon değil vitamindir. karaciğeri de yormaz çünkü karaciğer sadece A,D,E ve K vitaminlerini depolayabilir.Biotin ise B grubu vitamindir, fazlası vücuttan idrarla atılır zatenyerimseniben
peki siz kullandınızmı biotin?
sonuçta doktorlar da veriyolar bu hapı zararı olsa vermezler heralde.
doktora gidipte saç uzatmak için bişey verir misiniz desem komik olur gitmiyorum o yüzden
ben her gün yıkıyorum ama uzaması için değil. saçım çok yağlı o yüzden normalde de her gün yıkıyorum ben. sen her zaman yıkadığın sıklıkta yıkamaya devam edebilirsin bence, sadece sonuç gecikir diye düşünüyorum. sinüzit için de sadece saç diplerinin kuruması yeterli, benim de var çünkü doktor bana öyle demişti. o yüzden özellikle saç diplerimi kurutuyorum bi sorun olmuyor.:1closedeyes:
kızlar bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum dün bitti yenisini yaptım.ve şunu anlladım az az yapıp sarımsak bozulmadan bitirmek gerekiyor şampuanı böyle daha çok etkili ve taze olunca saçlar daha çabuk uzuyor...
uzattı mı peki?
PECELİ55 sanırım sen 700 g a katmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam hatta bende öyle yapacaktım senin yazdığını okuyunca saç kremi şişesine yaptım 200 gr falan teşekkür ederim bunun için sana
rica ederim canım:1rolleyes:yaşayarak öğrenicem bazı şeyleri napalımkaydirigubbakcemile3
bende şampuana kattım ama gün geçtikçe daha kötü kokuyor bu şampuan.dayanıcak gücüm kalmadıı =)))
arkadaslar bende sarımsaklı sampuan kullanıyorum ve kullandığım günden beri saçım çok dökülüyor böyle bir problemle karşılaşan var mımafoldumben
aynen canım ya oysaki az bişey yapmıştım kavanoza 1 kullanımdan sonra berbat kokmaya başladı
ben de dün yenik düştüm ve kullanmadım :kedi: