Sarımsak + Ceviz = 1 Ayda 16 Kilo

sarmısakları bütün yutarsanız kokusu olmuyo bugün dördüncü günüm ve kabızlığım sona erdi kaydirigubbakcemile2

iyi gunler arkadaslar bende persembe gun basladim iyi gidiyor ve dun tartildim tam 800 gr gitmis, tabiyki yediklerimede dikkat ediyorum. Bu cuma gene tartilcam size haber ederim :-))

çok geride kalıyor bu konu arkadaş lar devam eden yok mu varsa yazın lütfen merak ediyorum ben ramazan da ara ara içdim ama şu an bıraktım .memnunum kilom dan aslın da bi 5 k.g dağa versem iyi olacak ama böyle iyisin diyolar:bbo: öyle olsun bakalım.. devam eden var sa yzın arkadaşlar paylaşın

yaaaaa kaç kilo verdin ve ne kadar zamanda aslında bende şimdi içiyorum her sabah ama daha tartılmadım bakalım 1, haftam dolsun bi değişiklik olcakmıacaba çok üzülüyorum yaa :KK43: kilomdan nefret ediyorum nolur ne kadar zamanda kaç kilo verdiğinizi sölermisiniz :KK43:

canim sadece bunu mu yaptin yoksa diyet ve sporda yaptin mi ayrintilari yazar misin

yazarım tabikide canım.sadece bu dehil tabiki :)) canım benim marketim var düşüne biliyosunuzdur az çok cips kola çukalata çekirdek ıvır zıvır. ama nasıl yiyiyordum şaşardınız.:)) çıkı verdim 75 kg.sabah açar açmaz kocaman bi çukalata arkasından kek yoldan simidci geçerdi börekci geçerdi:)) bide onları yerdim ama hergün böyleydim. busaydık larımın hepsini kestim haftada bir kez sadece bir tane çukalata yidim. simid aldıysam börek almadım.spor hiç yapmadım akşam yemehindede ekmehi çok az yedim 3 ayda 15 kg .vererek şu an 60 kg ve çok da memnunum.yani sarımsaklı cevizsuyunun faydasını gördüm.ben sarım saklı ceviz suyundan önce de denemedihim hiç birşey kalmamış dı maydonoz, soğan, elma sirkesi.,hiç birisinin faydasını görmedim sarım saklı cevizsuyu hariç ve bir aydır da içmiyorum almadım kilo tabiki dikkat ediyorum ama bu arada bi arkadaşım mada söyledim oda başladı ve gerçekden oda veriyor herşey azim kızlar üç gün içip dördüncü günü bırakırsanız hiç bişeyden meded ummayın. ve önce beyniniz de bitirin:))

lütfen sonuçaları yazında bizde deneyelim.ne kadar zamanda 15 kilo verdiniz.ayrıca tebrik ediyorum

X