- 14 Ağustos 2008
- 743
- 21
-
- Konu Sahibi sezenburak
canım istersen aç karnına ister tok sen bilirsin ama aç karna içmek daha iiyi bence,, ben aç karna içiyodum...cevizi yiyebilirsin istersen sarımsağı tüm yutabilirsin ,,istersen çöpe atarsın,,, gamyoncuiremsu önemli olan suyu zaten..konuya şöyle bir göz attım hepsini okumam imkansızz
tam olarak bir gün önceden islattıgınız iki ceviz ve bir diş sarımsagı (bir bardak suya)
içiyosunuz ve hemen yenisi hazırlanıyo ertesi güne
peki sabah ları aç karnımıza mı içiyoruz birde içindeki ceviz ve sarımsagı napcezz
evet kızlar bugün tam 1 hafta oldu iç meye başlayalı veeeeeee cevap tam 2,5kilom gitmiş yupiii 1 ay boyun ca devam
günaydın kızlar
bende dün burayı okuduktan sonra hemen bi tane hazırladım ve sabah içtim
rengi ne kadar degişmiş suyun şaşırdımm
içerkende öyle aman aman bi sarımsak kokusu olmasadaa kendini belli ediyo
fena deyil
cevizleri yedim hemde harika olmuşlar tıpkı yaş ceviz gibi bayıldım
ama sarımsagı yutamadım
aslında pek bişeyden tiksinmem ama yutamadım belki yarınn
çok basit ve zahmetsiz denemekte fayda varr
gunaydın canım...sarmısagı kuçuk parçalar halinde kesersen yutması daha kolay oluyo ben ilk başladıgımda butun yutmaya çalıştım ve boguluyodum....oyuzden şimdi daha temkinliyim....cevizlere gelince gerçekten çok super oluyolar.....
İnternetten buldum sizinle paylaşayım istedim
Zayıflamak için:
Bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce fazla kilo problemi için de etkili olan elma sirkesi bu amaçla kullanılacaksa mutlaka yemeklerden önce alınmalıdır
ewet okudum gülmüştümm kaydirigubbakcemile3
cevizler tam agzımıza layık dimicokacimcoook
zaten zayıf bi insan görse tiksinirr-tatlicadiarzu-
bizim bugaz deyilmi böyle yapan:teselli: