- 29 Nisan 2008
- 256
- 0
- Konu Sahibi sezenburak
slm kızlar ben bıraktım sarımsak ceviz kürünü cevizim bitmişti almadım 1kilo daha verdim akşam yemeklerini kestim 6dan sonr yememeye gayret ediyorum inşaallah dahada vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar öle sık giremiyorum kusura bakmayın düğün hazırlıkları işte ama babamın arkadası sadece bu yolla zayıfladığını söledi ben onun yalancısıyım
Sarımsak yutmanın bağısaklara, el - ayak üşümlerine, saç dökülmesine, (40 gün aç karna yutulursa) saç ağarmasına iyi geldiğini duymuştum, ceviz suyu da kollestrolü düşürüyor, ceviz de beyin için iyi, yani aslında sağlıklı bişi, zayıflatmasa bile faydası vardır, bence deneyin kızlar opuyorumnanaktan....
peki kilo nasıl alınır bu konuda bi bilginiz var mı?
forumlarda ara mutlaka vardır nasıl kilo alırım??peki kilo nasıl alınır bu konuda bi bilginiz var mı?
Kızlar, affınıza sığınarak soruyorum: Cevizleri çiğneyip mi yutacağız, bütün mü?
Bu karışımı denemek istiyorum.
ZAFERGAMZE sarımsakla cevizi suya koyuyosun o suyu içiyosun,,,sarımsağı çiğneyip yutmuyosun,,,neden yazıları okuyup cevap yazmıyolar anlamıyorum lmaz:
ben gayet iyi okudum .mantıklı düşününce sarmısagın kokusu suya cıkar oda ister istemez koku yapar.