Sarımsak + Ceviz = 1 Ayda 16 Kilo

canım yaaa gul..0663 üzülme herkesin metabolizması farklıdır...bende elma sirkesi kullanıyorum.. biara çok güzel vermiştim ama yeniden aldım bırakınca....çok başağrısı yapıyo ama napim...bende yavaş veriyorum...hala ceviz alıp denicem bakim hadii hayırlısı

Ben bunu bır hafta kadar denedım ama bı faydasını göremedım hatta gece yatarken elma sırkelı ballı su ıcmıyorsam kesınlıkle tuvalete cıkamıyorum bünyeden bünyeye degısıyor ayrı belkı ben devam etmedım ondan bılmıyorum ama gr oynamadı ona emnım

soğan suyu+sarımsak ceviz+karpuz bir haftada 74 den....71 e düştüm.devamda ediyorum...gelişmeleri yazarım...kaydirigubbakcemile2

canım bende sarımsak+ceviz yapıyorum...soğan suyunu hangi öğünlerde içiyosun..ya ben bide bu sarımsağı akşam dolaba koyuyorum sabah içmeden 1 saat önce çıkarıyorum.. sıcaktan heralde dişsrdayken tadı çok kötüydüüü bozulmuş gibiydi..sizdede oldumu..

slm kızlar bende başladım sarımsak ve cevize ama ben sarımsağı yutamadım sadece suyunu içip cevizi yiyorum 1haftadır içiyorum faydası yoktu ama akşamları dikkat ediyorum 6dan sonra yemiyorum su içiyorum ve 3günde 1.400gram verdim umarım dahada veririmzemuszemus:lepi:

valla bende bu sarımsak+cevizin hiç bi faydasını göremedim zaten zor kilo veriyorum hergün 200-300gr.anca gidyor bunuda 1 haftadır uyguluyorum ama az yememe rağmen hiçbi etkisi görmedim dahası bugün 100 gr.da geri almışım zaten içince mideme çok kötü ağrı yaptı ilk günler kabızlığı giderdi gibiydi sonrasında hiçbi etki göremedim

bugün 2. gecem.. sadece sarımsak yutuyorum. inanımaz miğde agrısı bulantı ve baş dönmesi yaptı.. 1 hafta boyunca her gece yutucam 1 tane.. gelişmeleri yazarım.

canım benim sabahları ceviz+sarımsak kürünü içiyorum.kürü bir önceki günden hazırlıyorum...ve oda sıcaklığında bırakıyorum ertesi gün içerken diğer gününkünü hazırlıyorum ...oda sıcaklığında bana göre çokda kötü değil tadı...1 saat sonra kahvaltımı yapıyorum...arada acıkırsam meyve ..öğle yemeğinden kısmıyorum..kaydirigubbakcemile3 acıkırsam yine meyve..akşam işten eve giderken yürüyorum 30 dakika..eve gider gitmez soğan kürünü yapıyorum ve afiyetle içiyorum...tokta tutuyor..:dance: 1 saat sonrasında da mevsim meyvelerinden yiyorum :icecream: bolca su ile hafiflemiş bir şekilde yatıyorum...hihoyyyt

NOT=daha önce dietisyen konturolünde dietle 5 kilo vermiştim...kilo vermem durduğundan bu yöntemi seçtim şimdide 4 kilo verdim hemen hemenhihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
3. günüm, mucize bekelmiyorum, çok katı olmamakla beraber diyet de yapıyorum ve hergün biraz yürüyüş yapıyorum. Faydalı olacağını düşünüyorum bu karışımın.

ben 25 gündür yapıyordum 2.5 kg verdim ama ondanmı exsodeks tenmi bilmiyorum bugün bıraktım 9 günlüğüne istanbul'a gideceğim 6 gün heyet gelecek kokmayayım ayıp olur gerçi kokusu yok ama otelde yapamam gelince tekrar denerim

4 gündür yapıyorum, annemle abimde beni kıskanıp yapıyorlar, hafif bir diyet ve sporda yapıyorum. büyük bir değişme yok, gelişmeleri yazıcam ilerleyen günlerde...

arkadaş lar bugün 5. günüm 2 kiloya yakın gitti zemuszemus..diyet de yaptım..lahana diyetine başlıcam...bu ceviz+sarımsak tansiyonumu düşürüyoo maleseff...:bbo:

ya sezenburakcım bu işe yarıyomu sen denmeye başlamışsın yha ben o boxser sporumu her zman yapıyorum ama kilolar benim peşimi bırakmıyo yardımc olursan sevinirim cnm şimdiden tşkr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yha arkadaşlar ben denedim tadı iğrenç ölüyodum resmen yha çok kötüydü sadece suyunu içsek cevizle sarımsağı atsak yoksa midem kaldırmıycak:bbo::bbo:

bide bişi sorcam ben kick boxçuyum şimdiye kadar çok maç yaptım ama ağır siklet olduğum için sınır yoktu kiloda 100 kiloluk adam çkıyo ben 70- 80 kaç kilo fazlam ıkıyo şuana kadar hiç yenilmedim ama artık öküz gibi rakiplerim olmasından bıktım temmuzda yine başlıyo maçlarım lütfen zayıflamam için bişiler söleyin

slm...sarmısak içtikten sonra koku yapmıyomu...ben sirkeli su içiyorum her sabah ve akşam am 1 kılo ancak verdim.kılo veremıyorum bu kuru denesem faydası olurmu acaba:uhm:

ılk başladıgımda sadece tadına alışamadım ama şimdi içebiliyorum.....koku yapmıyo...sadece 1 kılo ancak verebildim...yediklerimede çok dikkat ediyorum ama yinede 70 den aşagı duşemiyorum...artık ceviz ve sarmısaga başlıycam belki faydası olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…