Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca olmayınca o da olmuyor malesefBen suan oğluma sarılıyorum. Babası koltukta otursun
![]()
Ay valla senelerdir takılıyorum burada bir iyilik yapsalarSevgili de yollasinlar
siteden böyle bi atılım bekliyorum
Ay zaten son zamanlarda sap olmaktan iyice duygusala bağladım bi de bunu görünce dedim içinden sevgili varda sanki bi iz sarılmıyoruzkıyamam sana ya
ne kadar içten yazmışsın
Allah sarılınca fayda sağlayacak birini nasip etsin sana tez zamanda![]()
Gerçekten miSaka gibi yaa konun kapatilir bumu dert sevgilisi kocasi nisanlisi olan faydalanir herseyi burdan bekleme olmayana sarilcak sevgili bulup oylemi yazsinlar sarilmanin faydalarini geyik muhabbeti olmus konu
Ay bende evde pire oldu kedi yüZünden o değilde ajda Pekkan gibi kedilere ev tutmasak bari yalnızlıktankedi alıp ona sarılmayı düşündüm onlar bile gelmiyor kendi havalarındalar![]()
AhahaKoca olmayınca o da olmuyor malesef![]()
birde sevgilisi olup uzakta olanlar var ( ben)Ay zaten son zamanlarda sap olmaktan iyice duygusala bağladım bi de bunu görünce dedim içinden sevgili varda sanki bi iz sarılmıyoruz
Annene babana sarilYok zıkkımın kökü. Kadınlar kulübünde altta reklamlarda yazıyor insan bir düşünür sarılacak sevgilimiz varmıyoksa bizde biliyoruz çok faydalı
![]()