• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı mı siyah mı kızlar

hiiiiiiiiiiii sarıya bak bayıldımmm :66::66::66::66::66::66::66: çok güzelmiş iki halide güzel ama sarı ayrı bir güzel siyah hemen hemen herkese yakışıyor ama sarı herkese yakışmıyor işte (bence)

hiiiiiiiiiiii sarıya bak bayıldımmm :66::66::66::66::66::66::66: çok güzelmiş iki halide güzel ama sarı ayrı bir güzel siyah hemen hemen herkese yakışıyor ama sarı herkese yakışmıyor işte (bence)

Sarı kendi rengim ondan :)
Ama boyadım siyaha tekrar...
Yaz sonu gibi sarıyı düşünebilirim tekrar ama şuan laciverti tutturmaya çalışıorum sence napayım akıtıp tekrar mı boyuyayım yoksa bi kere daha mı boyayım?

Sarı kendi rengim ondan :)
Ama boyadım siyaha tekrar...
Yaz sonu gibi sarıyı düşünebilirim tekrar ama şuan laciverti tutturmaya çalışıorum sence napayım akıtıp tekrar mı boyuyayım yoksa bi kere daha mı boyayım?

ben ilk rek diyorum çünkü yüzünün masum ifadesi ortaya çıkmış siyahta biraz daha keskin ve sert bi ifade vermiş.nasılsa açıcaksan bir kere daha boyayıp iyice hevesini al sonra sarıya dönünce keşke yapsaydım diye içinde kalmasın sonuçta siyah boyalı saçın.ben siyah boyayı beyaz sabunla akıtıp koyu kahveye kadar açmıştım sabunla sıkılınca beyaz sabunla yıkarsın sonrada rengi sildirirsin daha çabuk açılır:16:

Aklımı karıştırdın şimdi :)
Dönsem mi sarıya :44:
Doğru söylüosun aslında akıttığımda sarı da yapabilirim

Keşke daha önce söyleseydiniz boyamadan önce açılmıştı bu konu :/
Şimdi sarıya dönmem çok çok zor yeni boyadım çünkü.
Ama akıtmayı düşünürsem sarı yaparım.
Lacivertin tam oturması için napmam gerekio?

bence sarı saç daha çok yakışmış size.
ben siyah saç pek sevmem ondan bana öyle gelmiş de olabilir tabi karar sizin:40:

:) genelde siyah saç beyaz tenle birlikte beğenilir.resmin rengi de süt beyazı olmuş saçları siyah harika bi kombinasyon ama fotoğraf yanıltıcı bu anlamda..

:) genelde siyah saç beyaz tenle birlikte beğenilir.resmin rengi de süt beyazı olmuş saçları siyah harika bi kombinasyon ama fotoğraf yanıltıcı bu anlamda..

Saçım şuan mavi-siyah,tenim beyaz baya,bu yaz lacivert kullanıcam rengi tutturmak için uğraşıorum,yaz sonunda nolur bilemicem sarı da yapabilirim :)

keske bir poll acsaymissin tatlim bu konuya, en cok hangi renge oy atilmis gorurduk..

benim fikrim, sen guzelsin tatlim, sari sac da cok guzel durmus, siyah sacda dehset guzel olmus, giyen guzel olunca renk menk farketmez, nihayetinde ikiside carpici renkler :52:

Back