• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı mı siyah mı kızlar

tek kelime süper olmuş mavi siyah zaten beyaz tenlilere çok yakışıyor mavi siyah ayrı bir hava katıyor insana zamana bırak aksın iyice sonra üzerine istediğin rengi boyarsın

sarı daha masum ama siyah daha çok yakışmış diplerin uzamasını bekleme çünkü dipten sarı saç çıkınca çok acayip oluyo.. ya siyah dip boya yap(tamamını boyamana gerek yok yıpranmaması açısından) yada açmak istiosan kuaförde açtırıp bakım yap kendi fikrime gelnce ben siyah diorum(:

maşallah canım sende bu göz varken her renk süper durur ama bence ruhun siyah saçı öyle benimsemiş kiiii çok kendne güvenen vamp bir kız çıkmış siyah saçlı halinde:31: ama sarışındada masumsu melekler gibi olmuşun :16: tabiii dip rengi var her ay yıpratır saçı karar senin asi bir melek mi yoksa masum mu sen karar vermelisin güzel kız son halini eklersin :21:

Siyah sac cok güzel ama bence dogal rengine dön. Ben de uzun süredir siyaha boyatiyorum simdi kendi rengime dönmeye calisiyorum. Su anki görüntü kötü, dipler baya geldi. Bi de siyah baya yipratti saclarimi. Simdi saclari koyulastiracak gercekten ise yarayan dogal bir yöntem ariyorum.

nezaman siyah yapsam açık renk isterimm..
nezaman açık renk yapsam geri saiyaha dönmek isterimm..
kızılı hiç sevmem ama birinde görüp begenirsem hemen boyayasım gelir:)
kısacasııı kararsızım saç rengi konusunda...
bence en güzellii dogal saçççç rahatlık sürekli boya derdin yokk..
şahsen beyazlarım olmasa hiç boyamazdımm...her ay boyadıgımdan sürekli deiştiriyorumm..ama sizde sürekli renk deiştirmeyi seviyorsanız en koyu olarak koyu kumral kada açık kahve yapın geri kalan koyu renklerde geri dönmz zor:)

siyahı akıtmak için beyaz sabunla yıkaman gerekiyo canım ben öyle akıtmıştım ama saçları kurutuyo biraz..onun içinde haftada bir badem yağıyla bakım yaptım yumuşadı saçlarım..denemeni tavsiye ederim.. :34:

nezaman siyah yapsam açık renk isterimm..
nezaman açık renk yapsam geri saiyaha dönmek isterimm..
kızılı hiç sevmem ama birinde görüp begenirsem hemen boyayasım gelir:)
kısacasııı kararsızım saç rengi konusunda...
bence en güzellii dogal saçççç rahatlık sürekli boya derdin yokk..
şahsen beyazlarım olmasa hiç boyamazdımm...her ay boyadıgımdan sürekli deiştiriyorumm..ama sizde sürekli renk deiştirmeyi seviyorsanız en koyu olarak koyu kumral kada açık kahve yapın geri kalan koyu renklerde geri dönmz zor:)
nasıl açık renge döndünn akıttın mı boyayı benim zaten uçlar falan feci kırık kısa saç da sevmiyorum kestiremiyorum oyzden akıtmaya korkuyorum yanar diye

siyahı akıtmak için beyaz sabunla yıkaman gerekiyo canım ben öyle akıtmıştım ama saçları kurutuyo biraz..onun içinde haftada bir badem yağıyla bakım yaptım yumuşadı saçlarım..denemeni tavsiye ederim.. :34:

denedim beyaz sabunu akıttı baya ama kurudu evet oyüzden bırakmıştım sonra da tekrar boyamıştım siyaha dayanamayıp:1:

kızlar bu renk çok akar dimi? ne sıklıkta boyatmak gerekir?

$391350117_fe438249b6.jpg

bunun gibi açıklı koyulu bi bi lacivert.sadece kuaförde yapılır buna benzer renkler varmı piyasada?

Back