• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı mı siyah mı kızlar

Evet çok zor geri dönüşü, ben de bir ara siyaha boyatmıştım saçlarımı oradan biliyorum.

Üni öğrenci adayı olduğuna göre yaşın büyük değil, platin çok sırıtacak kesin. :((
Yani doğal rengin çok yakışıyor zaten sana, ne diye boyuyorsun kii! ://
Keşke yapmasan platin. Ama senin kararın tabi ne diyelim. :)
Platinden de geri dönüş çok zor bu arada biliyorsundur.

19 yaşındayım aslında artık boyamak zor gelio kendi rengimi istemio değilim 3 yıldır siyaha boyuyorum,biara patlıcan moru yaptım resmini de eklemiştim hatta.

kızlar kendi saçım sarı ama siyaha boyadım 2 sene önce tekrar kendi rengine dönmek istiyorum ama siyahı da çok sevdim hangisi sizce?

Eki Görüntüle 191635 Eki Görüntüle 191636

kesinlikle ve kesinlikle siyah...gözlerinin rengi daha da belirginleşmiş...tam göremiyorum ama eğer teninde güzel,pürüzsüzse,güzelliğini ön plana çıkarırsın...bu arada bende victoria beckham modeli kestirip siyaha boyadım...bayılıyorum siyaha....:65:

Ya ne platni ya..19 yaşındaymışsn.Boyatma platine falan güzelim saçlarını daha bu yaştan.Ben hyatımda 1 dfa platine boyattım saçlarımı.Tek bir kişiden kötü eleştiri almadığım halde ki kendimde çok beğendiğim halde koyulttum bir süre sonra.
Bir defa platin saç kullanmak insnaın yaşını oldugundan yaşlı gösteriyor bu (1
çok cabuk dipleri çıktığından sürekli boya istiyor 1hafta boyatmazsan maymun poposuna dönüyorsun bu (2
Çok açık bir renk oldugunda sürekli bakım ve makyaj istiyor 1 gün makyajsız çıkamıyorsun çünkü ruh gibi duruyorsun buda (3
Sürekli makyajlı gezmeyi hiçkimseye yakıştırmam ve tavsiyede etmem..19 yasında birine asla.
karamele boyatabilirsin meselaçok hoş bir renk ama platin gibi iddialı renkler yapma bu yaştan.

Son düzenleme:
kesinlikle ve kesinlikle siyah...gözlerinin rengi daha da belirginleşmiş...tam göremiyorum ama eğer teninde güzel,pürüzsüzse,güzelliğini ön plana çıkarırsın...bu arada bende victoria beckham modeli kestirip siyaha boyadım...bayılıyorum siyaha....:65:

Benim saç boyama serüvenim biraz da mecburiyetten başlamıştı annem saçını hep kızıla boyar,ben de saçlarımın arasına annemin boyasından atmıştım ara ara,tabi sarı-kızıl baya bi sırıtmıştı ve okulda müdürlerin dikkatini çekmişti,baya bi azar yedim :)
Tekrar kendi saçıma benzer bi renkte boyadım kızıl olan yerleri,bu sefer de turuncu gibi bişey oldu.
En sonunda sinirlenip koyu kahve yapmıştım o da siyah gibi oldu :26:
Ben de siyaha boyadım,3 senedir de vazgeçemiyorum

Ya ne platni ya..19 yaşındaymışsn.Boyatma platine falan güzelim saçlarını daha bu yaştan.Ben hyatımda 1 dfa platine boyattım saçlarımı.Tek bir kişiden kötü eleştiri almadığım halde ki kendimde çok beğendiğim halde koyulttum bir süre sonra.
Bir defa platin saç kullanmak insnaın yaşını oldugundan yaşlı gösteriyor bu (1
çok cabuk dipleri çıktığından sürekli boya istiyor 1hafta boyatmazsan maymun poposuna dönüyorsun bu (2
Çok açık bir renk oldugunda sürekli bakım ve makyaj istiyor 1 gün makyajsız çıkamıyorsun çünkü ruh gibi duruyorsun buda (3
Sürekli makyajlı gezmeyi hiçkimseye yakıştırmam ve tavsiyede etmem..19 yasında birine asla.
karamele boyatabilirsin meselaçok hoş bir renk ama platin gibi iddialı renkler yapma bu yaştan.

Doğru söylüosun sadece saç rengi olarak bakarsan güzel ama bütün olarak kötü durabilir dediğin gibi.
Karameli düşüneceğim :)

Ya ladycim ben sana karameli tavsiye etmem.
Sarı yapmasan bile açık kumral yapabilirsin.
Oda sana çok güzel gider.
Karamel çok çabuk akan bi renk..
Turuncumsu bi görünüm alıyor.
O daha felaket yani..
Ve sana yakısmaz gibi geliyor.

Doğru söylüosun sadece saç rengi olarak bakarsan güzel ama bütün olarak kötü durabilir dediğin gibi.
Karameli düşüneceğim :)

Karamel hem çok doğal duruyor.Hem dip boya istemiyor kısa sürede.hemde platinde olan diğer bir olumsuzluk sürekli palyaço gibi makyajlı gezip cildini mahfetmek zorunda kalmıyorsun.

Karamel hem çok doğal duruyor.Hem dip boya istemiyor kısa sürede.hemde platinde olan diğer bir olumsuzluk sürekli palyaço gibi makyajlı gezip cildini mahfetmek zorunda kalmıyorsun.

Karamel hiç doğal durmuyor.
Çok çabuk akan bi renk.
Saçı alacalı bulacalı olup çıkar kızın..
Aktıktan sonra karamel iğren. bir hal alıyor..
Turunculaşıyor ve onunla ugrasması daha zor.
Saclarını tamamen mahveder.

Ya ladycim ben sana karameli tavsiye etmem.
Sarı yapmasan bile açık kumral yapabilirsin.
Oda sana çok güzel gider.
Karamel çok çabuk akan bi renk..
Turuncumsu bi görünüm alıyor.
O daha felaket yani..
Ve sana yakısmaz gibi geliyor.

De gettt kaskoooo karamel ben yıllardır kullanıyorum.Ne akması? yok öyle birşey.akmadığı gibi uzun vadede dip boyada istemiyor uyumlu bir renk çünkü..Turuncuda çıkmaz aksa bile karamelin altından.

De gettt kaskoooo karamel ben yıllardır kullanıyorum.Ne akması? yok öyle birşey.akmadığı gibi uzun vadede dip boyada istemiyor uyumlu bir renk çünkü..Turuncuda çıkmaz aksa bile karamelin altından.

Karamel hiç doğal durmuyor.
Çok çabuk akan bi renk.
Saçı alacalı bulacalı olup çıkar kızın..
Aktıktan sonra karamel iğren. bir hal alıyor..
Turunculaşıyor ve onunla ugrasması daha zor.
Saclarını tamamen mahveder.

Hayır canım.az öncede söylediğim gibi ben yıllardır karamel kullanıyorum.Kumralın ve sarının hemen bütün tonlarıda denedim abartısız.Karamel akmaz

Evitax tam olarak nasıl bi ton öneriosun?
Koyusu var açığı var karamelin.
Ona göre araştırayım netten ben de

Sitede karamel rengine çok şikayet var.
Ben ladye öyle bi rengi yakıstırmam.
Benim arkadasımın ablasıda kullanıyodu.
Güneşte saçlar turuncu gibi duruyodu.
ve bu hiç hoş bi görüntü oluşturmuyodu..
Ve karamel saçı açmaya kalktıgında turunculasıyor.
Karamel üstüne karamel boyarsan tabii ki bisey olmaz.
Ama acmaya kalkınca o sac mahvolur..

Eğer dogal durmasını istiyorsan ladycim dedigim gibi kumral deniyebilirsin.

Lady cok güzel bi kız.
Ona ya kendi dogal rengi gider ya sarı-kumral tonları gider..
Ve bide tabii ki siyah gider.
Baska renk hiç denemeye kalkma bile canım..:)

Son düzenleme:
Evitax tam olarak nasıl bi ton öneriosun?
Koyusu var açığı var karamelin.
Ona göre araştırayım netten ben de

Canım benim kuaförüm az önce bahsettiğim gibi başka bir tondan sacımı kurtarmaya çalışırken karamel oldu sacım.
2 rengi karıştırarak boyuyor sacımı
ve ben çokçok memnunum yıllardır ne aktı ne koktu..Acelen yoksa ve istersen sana sorup yazarım 2 renginden tam tonlarını..

Kaskocugm..sennle bunun tartışmasına girmicem canım ok?Ben sana bizzat kullandığımı ve yıllrdır hiçbir şikayetim lmadğını söylüyorum sen ısrarla turuncu duruyor akıyor diyorsun.Arkasının ablasnın altındaki renk demekki berbat birşeymiş ve kuaförüde öyleymişki boyayı tam tutturamamış.

Aslında istediğim renk tam olarak bu

hathaway-09-7-14.jpg

Laciverte hevesliyim bu ara rengi tutturayım bikaç ay sonra yavaş yavaş sarıya dönmeyi planlıyorum.

Daha 19 yaşındaymışsın:44: böylesi bir sarı, seni en az 27'i gösterir .
Bence doğal saç rengine dön .

Canım benim kuaförüm az önce bahsettiğim gibi başka bir tondan sacımı kurtarmaya çalışırken karamel oldu sacım.
2 rengi karıştırarak boyuyor sacımı
ve ben çokçok memnunum yıllardır ne aktı ne koktu..Acelen yoksa ve istersen sana sorup yazarım 2 renginden tam tonlarını..

Kaskocugm..sennle bunun tartışmasına girmicem canım ok?Ben sana bizzat kullandığımı ve yıllrdır hiçbir şikayetim lmadğını söylüyorum sen ısrarla turuncu duruyor akıyor diyorsun.Arkasının ablasnın altındaki renk demekki berbat birşeymiş ve kuaförüde öyleymişki boyayı tam tutturamamış.

Bencede hiç tartısmaya girmeyelim.
Sitede zaten arastırmaya kalksak ne oldugu ortaya cıkar..
:52:

evet karamel gibi bir rengi deneme bile bence.... siyahı bu kadar güzel taşıyabilen biri karamele ihtiyaç duymamalı tatlım çunku sıyah herkese gitmez siyahın yakıştıgı kadın guzel kadındır:34: ve karamel gibi yuzu kamufule edıcı renklere guzel bır genc kızda karsıyım ben ...siyah yuzunun guzellıgını ortaya cıkarmıs sıyah da sıyah ıllede sıyah derım ben:65:

evet karamel gibi bir rengi deneme bile bence.... siyahı bu kadar güzel taşıyabilen biri karamele ihtiyaç duymamalı tatlım çunku sıyah herkese gitmez siyahın yakıştıgı kadın guzel kadındır:34: ve karamel gibi yuzu kamufule edıcı renklere guzel bır genc kızda karsıyım ben ...siyah yuzunun guzellıgını ortaya cıkarmıs sıyah da sıyah ıllede sıyah derım ben:65:

Evet.
Karamel ladyninn güzelliğini kapatır.
Siyah onu dişi ve çok çekici gösteriyor..
Sarı tonlarıda çok masum gösterir..
Çok duru gösterir..

Back