Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer saçlarin hala siyahsa veya mavi siyahsa iki kutu veya saçinin uzunluğuna göre boyarsan 3 kutu boya rengi dahada yoğunlaştiriyor diye duymuştm benm saçlarm normalde siyah az bi kzilimsilik var saç boyum omuzlarmin biraz asagisindaydi mavi siyah boyamiştm ben iki kutu boyadim gittigim yerde 3 kutu vermişti fazla olur diye bn iki kutu yaptm işte gerçekten daha yoğun oluyr yani bu arada gerçekten siyahhhh yakişiyor sana saridada gerçekten avril'e benziyorsn ama siyahhhhhh
siyah saç renginden hoşlanmayan tek insan benim herhalde...sarı bence çok daha güzel duruyor. siyah olunca ne bileyim böyle gotik gibi yahu.....doğal değil yani....
İyice kararsız kaldım kızlar
Bu konuyu açtıktan sonra bidaha mavi siyah yaptım saçlarımı
Sonra da maviye boyadım diplerden gelen sarılar yeşil oldu devamı zaten koyu olduğu için aynı kaldı
Şimdi akmasını bekliyorum
Aktı da zaten şuan kızılımsı bi kahve saçlarım,dipler yeşil
Sanırım tekrar mavi siyah yapacağım,sarıya dönmek çok zor çünkü
Ya da şu şekilde yapacağım:
Üstler sarı,altlar siyah bu şekilde de düşünüyorum ...