• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı mı siyah mı kızlar

kuaförlerin boya aldığı depolarda bulabilirsin ama çok çabuk akan bir renk

hmm bak bunu hiç düşünmemiştim bi araştırıym saol :71: kuaförde yaptırmaktan daha az maliyetli olur heralde? öle değilse boşuna uğraşmym gidip kuaförde boyatıyım.çok aktığını bildiğim için 2-3haftada bir kuaföre gitmek istemiorum açıkçası.

kuaförden daha az maliyete olucağı kesin bir kuaför tanıdığın varsa sor yada netten araştır kuaför malzemeleri diye arattır bulunduğun şehirdeki depolar çıkar gider alırsın ama onlar öyle pek tek satış yapımıyor artık şansına inş satarlar

sarıda cok solgun ve silik bi görünüm var.normalde acık renk sacları daha cok sevmeme ragmen sana siyah yakısmıs.

sarıda cok solgun ve silik bi görünüm var.normalde acık renk sacları daha cok sevmeme ragmen sana siyah yakısmıs.

evet canım ya siyah seni çok havalı göstermiş yani şimdiye kadar saçını siyah yapıpda bu kadar yakışanı az gördüm aynı evanescence solisti amy lee gibi olmuşsun

$24062010084.jpg

kızlar bu da mor hali.siyahın üzerine yapmıştım arada koyuluklar kaldı o yüzden ama çok beğenmiştim.çok fazla akmamıştı da. şimdi de lacivert istiorum ama çok akçak belli bişey korkuorum. sanırım yine siyaha boyucam...resim koyarım boyadıktan sonra :) teşekkürler yorumlar için

kendi saç renginiz daha hoş bence.
benim doğal saç rengim koyu kestane ve uzun zamandır siyaha boyuyordum.uzun bir aradan sonra karamel denedim ve hiç beğenmedim,tekrar siyaha döndüm ve artık siyahtan vazgeçmem.

canım kendi saç rengin pek çok kadının elde etmek için çok uğraştıkları ama başaramadıkları bir renk.oldukça tatlı.onu koyuya boyatmak fikri pek iyi değil bana göre,kaşların daha açık kalmıyor mu?bir de bana göre koyu saçların dipten gelen daha açık saçlarla görüntüsü dipten gelen koyu renkten daha kötü duruyor.

kendi saçının kıymetini bil ve hiç boyama derim.

Eki Görüntüle 194929

kızlar bu da mor hali.siyahın üzerine yapmıştım arada koyuluklar kaldı o yüzden ama çok beğenmiştim.çok fazla akmamıştı da. şimdi de lacivert istiorum ama çok akçak belli bişey korkuorum. sanırım yine siyaha boyucam...resim koyarım boyadıktan sonra :) teşekkürler yorumlar için

elektrik mavisini dene saçının aralarına atınca çok çılqın duruo

bnm bi arkadasım vardı saçını ciyak yeşile boyamıştı saçini ne zaman ıslatsa kıyafetının ustu hep yeşerirdi :52:

he walla ya onu bırak iddalı bişekilde sacını boyadıqın zaman cok dikkat cekersın toplumda hemen dışalma gibi bişi oluo oysa ki sanane yani :34:

Eki Görüntüle 194929

evet canım ya senin saçlarını çok beğendim bol bol resim koy :16:

lacivert, kırmızı gibi renkler hiç kullanışlı değiller maalesef :50: iki sene önce saçlarımı bayrak kırmızına boyattım açık söyleyeyim her gören mükemmel olmuş diyordu saçlarım uzun da olduğu için. ama gel gör ki bir haftaya kalmadan akmaya başladı ve rengini açtıkları için saçlarım turuncuya döndü kırmızı akınca.. iki yılda saçlarım ancak toparlandı tabiiki turuncu halinden kurtulmak için saçlarımı biraz biraz kestirmek zorunda kaldım. iki yılda şu an saçlarım kendi renginde koyu kumral. gayet memnunum boya boya nereye kadar doğallık varmış yahu :66: size de siyah gerçekten çok yakışmış ama bir süre sonra bıkıyor insan boyadan.... kendi renginiz her şekilde daha iyi derim bennn..:34:

Back