• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testin pozitif gibi zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın gecikmen var
Yorumları okudum şuan bende de aynı durum var yani şöyle yumurtlama günü denedik belirtiler falan şuan ağrı herşey var akıntım sıvı arada beyazımsı şeffaf ince bişey geliyor adetime 4 gün var ama kasıklarımda bı batma ağrı halsizlik grip bel ağrısı var 1 buçuk hafta oldu bu birliktelik sonrasi. Şuan adetime 4 gün var erken gebelik testi yapsam acaba cikarmi yada hangi markayı önerirsiniz yine bende bekleyemeyenlerdenim lütfen biri yardımcı olabilirmi 10 aylık evliyim ilk defa korunmasız oldu

Yorumları okudum şuan bende de aynı durum var yani şöyle yumurtlama günü denedik belirtiler falan şuan ağrı herşey var akıntım sıvı arada beyazımsı şeffaf ince bişey geliyor adetime 4 gün var ama kasıklarımda bı batma ağrı halsizlik grip bel ağrısı var 1 buçuk hafta oldu bu birliktelik sonrasi. Şuan adetime 4 gün var erken gebelik testi yapsam acaba cikarmi yada hangi markayı önerirsiniz yine bende bekleyemeyenlerdenim lütfen biri yardımcı olabilirmi 10 aylık evliyim ilk defa korunmasız oldu
Erken gebelik testinde çıkabilir belki canım ben Türkiye yaşamıyorum o yüzden test markalarına çok hakim değilim.

Ben pek bilmiyorum ama benimde bazen yumurta akı gibi akıntı bazen sarı akıntı oluyor en son 21 Aralık adet olmuştum adetime baya var ama kasık ağrım bide aniden giren karnıma bıçak batıyormuş gibi his sadece 2 kere yaşadım ama bu ay baya akıntım var üşüttüm mü de bilmiyorum ama bilen var mı

Benimde bugün adet olmam lazımdı hala olmadım, olacak gibide hissetmiyorum. Kürtaj olduktan sonra 3 aydır düzenli 25 günlük döngüm vardı. 2 gün önce freely erken gebelik testi yaptım negatifti. Hala sarı akıntım var sıvı yapışkan. Testte çıkmama ihtimali var mıdır, ne oluyor anlamadım:(

Kan testi sonucu negatif çıktı canım ama 11 gün oldu regl gecikmem kadın doğum doktoruna gideceğim rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah
Yumurtan catlamamış kiste çevirmiştir kuzum genelde öyle olunca adet gecikiyor git bakalım ne diyecek doktor

Herkese merhaba. Kasım ortasında ilk gebeliğim bebeğin 6.haftada kalbinin durması sebebiyle kürtajla sonlandı. Doktorum 2 ay bekledikten sonra deneyebileceğimizi söyledi ve öyle de yaptık. BAT'ım 4 ya da 5 şubat idi ve bundan 7-8 gün önce adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım başladı. Bu yüzden merakıma yenik düşüp 1şubatta kan verdim ve betam 25 çıktı. Birkaç gün sonra hafif ve açık kahve renginde akıntılarım olmaya başladı ara ara. Dün bat da geçtiği için tekrar kan verdim ve betam 471 çıktı. O akıntı hala hafifçe devam ediyor. Normalde haftaya doktora gitmeyi planlıyorum ancak tedirginim. Başına böyle bir durum gelen var mı? Bu arada 2 gün önce erken gebelik testi de yaptım ve direkt ikinci çizgi çıktı.

Ben de hamileliğimi bitmeyen sarı akıntı ile öğrenmiştim 🤗 tabi dış gebelik geçirdim sonrasında ama olsun bence bu belirtiler yol gösterici oluyor

Ne gibi belirtileriniz vardır ultrasondan önce
Hiç bitmeyen kahverengi akıntım ve çok yoğun kasık ağrım vardı benim. Doktorum kontrole bir ay sonra gün vermesine rağmen bir şeylerin ters gittiğini hissedip iki günde bir beta verdim hatta kızdılar bana bu yüzden :) ilk başta iki kat yükselmesine rağmen sonra yükselmemeye başladı, yükselmedigi gün gidip öğrendim dış gebelik olduğunu

Hiç bitmeyen kahverengi akıntım ve çok yoğun kasık ağrım vardı benim. Doktorum kontrole bir ay sonra gün vermesine rağmen bir şeylerin ters gittiğini hissedip iki günde bir beta verdim hatta kızdılar bana bu yüzden :) ilk başta iki kat yükselmesine rağmen sonra yükselmemeye başladı, yükselmedigi gün gidip öğrendim dış gebelik olduğunu
Kaybınız için üzgünüm inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız 🥰 🌸

Back
X