- Konu Sahibi denizatlas
Tamam canım yarın çıkmış olur inşallahİnşallah bakalım sonuçları paylaş canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım yarın çıkmış olur inşallahİnşallah bakalım sonuçları paylaş canım![]()
Rabbim kucağını boş bırakmasın canımTamam canım yarın çıkmış olur inşallah
Yani henüz çok erken gibi geldi bana muhtemelen yumurtlama zamanınız şuan, veya yakınEvet şimdi farkettim ocak demek istedim![]()
Yorumları okudum şuan bende de aynı durum var yani şöyle yumurtlama günü denedik belirtiler falan şuan ağrı herşey var akıntım sıvı arada beyazımsı şeffaf ince bişey geliyor adetime 4 gün var ama kasıklarımda bı batma ağrı halsizlik grip bel ağrısı var 1 buçuk hafta oldu bu birliktelik sonrasi. Şuan adetime 4 gün var erken gebelik testi yapsam acaba cikarmi yada hangi markayı önerirsiniz yine bende bekleyemeyenlerdenim lütfen biri yardımcı olabilirmi 10 aylık evliyim ilk defa korunmasız olduTestin pozitif gibi zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın gecikmen var
Amin canımRabbim kucağını boş bırakmasın canım![]()
Erken gebelik testinde çıkabilir belki canım ben Türkiye yaşamıyorum o yüzden test markalarına çok hakim değilim.Yorumları okudum şuan bende de aynı durum var yani şöyle yumurtlama günü denedik belirtiler falan şuan ağrı herşey var akıntım sıvı arada beyazımsı şeffaf ince bişey geliyor adetime 4 gün var ama kasıklarımda bı batma ağrı halsizlik grip bel ağrısı var 1 buçuk hafta oldu bu birliktelik sonrasi. Şuan adetime 4 gün var erken gebelik testi yapsam acaba cikarmi yada hangi markayı önerirsiniz yine bende bekleyemeyenlerdenim lütfen biri yardımcı olabilirmi 10 aylık evliyim ilk defa korunmasız oldu
Kan testi sonucu negatif çıktı canım ama 11 gün oldu regl gecikmem kadın doğum doktoruna gideceğim rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallahRabbim kucağını boş bırakmasın canım![]()
Yumurtan catlamamış kiste çevirmiştir kuzum genelde öyle olunca adet gecikiyor git bakalım ne diyecek doktorKan testi sonucu negatif çıktı canım ama 11 gün oldu regl gecikmem kadın doğum doktoruna gideceğim rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah
Dış gebeliği kaçıncı hafta öğrendinizBen de hamileliğimi bitmeyen sarı akıntı ile öğrenmiştimtabi dış gebelik geçirdim sonrasında ama olsun bence bu belirtiler yol gösterici oluyor
5.haftada öğrenmiştimDış gebeliği kaçıncı hafta öğrendiniz
Ne gibi belirtileriniz vardır ultrasondan önce5.haftada öğrenmiştim
Hiç bitmeyen kahverengi akıntım ve çok yoğun kasık ağrım vardı benim. Doktorum kontrole bir ay sonra gün vermesine rağmen bir şeylerin ters gittiğini hissedip iki günde bir beta verdim hatta kızdılar bana bu yüzden :) ilk başta iki kat yükselmesine rağmen sonra yükselmemeye başladı, yükselmedigi gün gidip öğrendim dış gebelik olduğunuNe gibi belirtileriniz vardır ultrasondan önce
Benimde gebelik var kan verdimCanım sonucum çıktı beta değerim 171 inşallah sağlıklı ilerler![]()
Kaybınız için üzgünüm inşallah en kısa sürede hamile kalırsınızHiç bitmeyen kahverengi akıntım ve çok yoğun kasık ağrım vardı benim. Doktorum kontrole bir ay sonra gün vermesine rağmen bir şeylerin ters gittiğini hissedip iki günde bir beta verdim hatta kızdılar bana bu yüzden :) ilk başta iki kat yükselmesine rağmen sonra yükselmemeye başladı, yükselmedigi gün gidip öğrendim dış gebelik olduğunu
Sonuç çıkınca yazarsjn burayaBenimde gebelik var kan verdim![]()
Çıktı sonuç hamileyimSonuç çıkınca yazarsjn buraya![]()
![]()