- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Beni alın bu topikten, yoldan çıkarmaya çalışanlar var
Müdürü böyle görsellerle baştan çıkarmanın bir yaptırımı olmalı
2016 Temmuz'da İzmir'e bekleriz Bira Midye Festivaline
ah bir de Kemeraltında eski Balık Halinin orada sıcak sıcak yiyeceksin. mis gibi böyle kokusu bile yeter beMüdürü böyle görsellerle baştan çıkarmanın bir yaptırımı olmalıZaten çok uzun zamandır midye yemedim, sizin yaptığınız hangi kitaba sığar hee offfff bu haşlaması galiba, sıkacaksın limonu yiyeceksin, oyyyyy Derya kuzusuuuuuu
Siteden çıkıyorum, olmaz böyle birşey, el birliğiyle kasıtlı ve planlı bir işkence söz konusu
eee nolcak?
Yaniii
pek bir sadist olduk biz:)Eveeet akşama yemekte kereviz varken bunlar pek güzel oldu şimdi. Bi tarafım midye istiyor, bi tarafım suşi, aklım da kokoreçte kaldı. Ne yicem, kereviz... Peeehhh...
pek bir sadist olduk biz:)
Sen yine Kereviz yiyeceksin, bende hala yemek yok ve canım deli gibi midye çekiyorEveeet akşama yemekte kereviz varken bunlar pek güzel oldu şimdi. Bi tarafım midye istiyor, bi tarafım suşi, aklım da kokoreçte kaldı. Ne yicem, kereviz... Peeehhh...
eee nolcak?
tadı güsel yiyoz bizsiz onu da yiyemiyonuz limon mikrop öldürür bişi olmaz
ben ciddiyim Hayyal, demişliğim var. benim yılbaşı bayram klasiğimdir, büyük bir sehpam vardır, oraya shotlar dizilir. rakı ve şarap zaten vardır. isteyen içer, içmeyen için de çeşitli meyve suları vardır.
ben içmiyorum içkisiz olsun diyen arkadaşıma biz içeceğiz rahatsız oluyorsan gelme demiştim. yine derim. benim evimde davette ne servis edeceğime ben karar veririm.
ben onun evine içki alıp gitmiyorsam o da benim evimde ne servis edeceğime karışamaz.
İran'ın yaptığı da bu. Fransa İran'a gitse ve içki servis edin yoksa yemek de olmaz dese, nasıl tavır takınılır?
misafir umduğunu değil bulduğunu demişler.
Balığında o çilesi var, yerken mis gibi kokuyor, doyunca ıyyyyanammm midenize
mis gibim kızartım hamsimi bol limonlu salata ve mis gibide çay hemide sağlıklı ciğer çürütmeyeninden
sıra bol sirkeli yumuşatıcılı vanilyalı temizlikte
anammm midenize
mis gibim kızartım hamsimi bol limonlu salata ve mis gibide çay hemide sağlıklı ciğer çürütmeyeninden
sıra bol sirkeli yumuşatıcılı vanilyalı temizlikte
sus la pis olanları onnara yedircez temizler bize kalcakLan temmuzda midye yenmez. Regl oluyor onlar hazıran temmuzda.
Marilyn, kemeraltına gidek mi?
Sen yine Kereviz yiyeceksin, bende hala yemek yok ve canım deli gibi midye çekiyor
Markete gitsemde dondurulmuşlarından mı alsam, onlarda hiç güzel olmuyor ama canım çekti
sus la pis olanları onnara yedircez temizler bize kalcak
gidek valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?