- 12 Temmuz 2006
- 56.665
- 217.527
- 1.223
- 52
Çok özür dilerim kendi adıma gerekçem her içki konusunda araya dalanlardı.
Yoksa ben de yaptığım şeyden memnun değilim.
Ama dini bir bölüm olsun isterdim, sahabeler, peygamberler, hayatları falan. Her dinle ilgili hatta.![]()
ZeyMurEl,
dini bölüm vardı, sizler o bölüme şahit olamadınız ama biz çok acı bir şekilde Tecrübe ettik.
Dini konu ve yorumların yasaklanma sebeplerinden biridir o Bölümün katledilmesi.
Evet katledilmesi diyorum çünkü farklı mezhep ve dinler üzerinden küfürleşildi ve üyelerin birçoğu mahkemelik oldu.
Çok acı ama maalesef ülke genelinde de, sitede de din denilince sadece İslam konuşulmalı deyip başka inançlara saygı göstermiyor, konuşulmasına bile tahammül edemiyor insanlar.
Dini bölüm olunca Sünniler dışında hiçbir mezhepten insanın yazmasına müsade etmedikleri gibi, farklı dinlerdeki insanların yazılarına da tahammül edemiyorlar.
Din bölümü kaldırıldı bu yüzden, dini konu ve yorumlar yasak dememize rağmen farklı bölümlerde neler okuyorum bir bilseniz.
Mesela bir örnek vereyim daha yeni oldu.
1 hafta belki biraz daha fazla bir süre önce ismini vermeyeyim bir üyemiz bir bölümde Üyelerden birinin bir derdine üzülmüş, topiğe girip kendi dinince dua etmiş, üyenin bir taşlanmadığı kaldı.
1 sene öncesine ait bir örnek daha vereyim, bunu burayı okuyanlar hatırlayacaktır. Yılbaşının Konuşulduğu günlerde İstanbul'un bir ilçesinde Noel Baba'yı sokmayacağız gibi bir laf edilmiş, bu da haber yapılmış, haber sitemizde paylaşıldı ve Hz. İsa, ki Allah ve İslam inancımız varsa Hz. Îsâ'ya da inandık iman ettik dememiz gerekir, bir ton laf söylendi burada.
O yüzden bana dini bölüm demeyin buz gibi oluyorum. Yasaklar yasak olarak kalsın